StaffPoint Oy

StaffPointin Espanjan-yhtiön johtoon contact center- ja online -liiketoiminnassa kokenut Tiina Moberg

Jaa

StaffPoint-konsernin Espanjan-yhtiön, StaffPoint S.L.U:n, operatiivisena johtajana on tammikuussa 2021 aloittanut BBA Tiina Moberg. Moberg johtaa operatiivisen toiminnan ohella myös Espanjan-yksikön palveluita. Hän myös vastaa toiminnon asiakkuuksista ja uusasiakasmyynnin edistämisestä yhdessä Suomen myyntiorganisaation kanssa.

Tiina Moberg
Tiina Moberg

Espanjan-yhtiön kasvujohteinen kehitys jatkuu

”Olemme tyytyväisiä saadessamme Mobergin kaltaisen osaajan jatkamaan Espanjan-yhtiömme kasvujohteista tietä”, toteaa StaffPoint-konsernin talousjohtaja Timo Leinonen, joka vastaa myös konsernin ulkomaan toiminnoista.

”Haemme voimakasta kasvua contact center- ja asiantuntijapalveluille. Mobergilla on pitkä kokemustausta call centerien ja asiakaspalveluyksiköiden tiiminveto- ja johtotehtävistä matkailu- ja teleoperaattorialoilla. Hän on myös kokenut digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäjä. Viime vuodet hän on työskennellyt start up -yrittäjänä sekä Espanjassa että Suomessa. Mobergin osaamisella on vahvaa synergiaa StaffPointin strategisten tavoitteiden kanssa”, Leinonen kertoo.

”Hienoa päästä rakentamaan askelmerkkejä seuraavalle tasolle”

Tiina Moberg on aloittanut työsarkansa energisenä ja innostuneena, millä asenteella hän yleensäkin suhtautuu prosessien ja työyhteisöiden luotsaamiseen.

”StaffPoint S.L.U. on ulkoistamispalveluiden vahva asiantuntija ja tuottaa asiakkailleen merkittävää lisäarvoa muuttuvassa toimintakentässä. Tunnen Espanjan markkinaympäristöä ja minulla on liiketoimintakokemusta myös työntekijöiden ja työnantajien kohtauttamisesta. On hienoa päästä rakentamaan yhtiön askelmerkkejä seuraavalle tasolle”, Tiina Moberg toteaa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

CFO Timo Leinonen
puh. 0400 793 073
timo.leinonen@staffpoint.fi

Kuvat

Tiina Moberg
Tiina Moberg
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

StaffPoint Oy
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI

030 047 2000http://www.staffpoint.fi

StaffPoint S.L.U. on StaffPoint-konserniin kuuluva yritys, joka on toiminut Espanjassa jo vuodesta 2014 lähtien. Yhtiö täydentää monipuolisesti StaffPoint-konsernin palvelutarjoamaa erikoistuen mm. ulkoistettujen back office -ratkaisuiden tarjoamiseen: contact center-, myynnin tuki-, asiakas- ja erilaisiin päivystyspalveluihin. Espanjan Las Lagunas de Mijasin toimistolla työskentelee yli 140 toimistoalan osaajaa moderneissa toimitiloissa, ja toimistomme sijaitsee noin 1,5 km Fuengirolan keskustasta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta StaffPoint Oy

Anu Ahokas StaffPoint-konsernin toimitusjohtajaksi - nimityksellä haetaan kannattavaa kasvua10.4.2018 09:10:00 EESTTiedote

Anu Ahokas (VTM) on nimitetty StaffPoint-konsernin toimitusjohtajaksi 10.4.2018 alkaen kannattavan kasvun vauhdittamiseksi. Ahokas on aiemmin toiminut konsernin varatoimitusjohtajana sekä usean vuoden ajan Spring House Oy:n toimitusjohtajana, missä tehtävässä hän myös jatkaa. StaffPoint-konserni on 125 M€ liikevaihdolla henkilöstöalan johtavia toimijoita ja yksi Suomen suurimmista työnantajista, työllistäen 12 000 henkilöä.

Anu Ahokas StaffPoint-konsernin varatoimitusjohtajaksi - Nimityksellä haetaan vauhtia konsernin kasvuun ja palvelukehitykseen21.12.2017 11:10:55 EETTiedote

LEHDISTÖTIEDOTE 21.12.2017. Anu Ahokas aloittaa 1.1.2018 alkaen StaffPoint-konsernin varatoimitusjohtajana. Ahokas siirtyy tehtävään porrastetusti kevään aikana. Hän jatkaa edelleen myös Spring Housen toimitusjohtajana. Ahokas toimii tällä hetkellä myös StaffPoint-konsernin strategiajohtajana. StaffPoint-konserni on 125 m€ liikevaihdolla henkilöstöalan johtavia toimijoita ja yksi Suomen suurimmista työnantajista, työllistäen 12 000 henkilöä.