StaffPoint Oy

StaffPointin Espanjan-yhtiön johtoon contact center- ja online -liiketoiminnassa kokenut Tiina Moberg

Jaa

StaffPoint-konsernin Espanjan-yhtiön, StaffPoint S.L.U:n, operatiivisena johtajana on tammikuussa 2021 aloittanut BBA Tiina Moberg. Moberg johtaa operatiivisen toiminnan ohella myös Espanjan-yksikön palveluita. Hän myös vastaa toiminnon asiakkuuksista ja uusasiakasmyynnin edistämisestä yhdessä Suomen myyntiorganisaation kanssa.

Tiina Moberg
Tiina Moberg

Espanjan-yhtiön kasvujohteinen kehitys jatkuu

”Olemme tyytyväisiä saadessamme Mobergin kaltaisen osaajan jatkamaan Espanjan-yhtiömme kasvujohteista tietä”, toteaa StaffPoint-konsernin talousjohtaja Timo Leinonen, joka vastaa myös konsernin ulkomaan toiminnoista.

”Haemme voimakasta kasvua contact center- ja asiantuntijapalveluille. Mobergilla on pitkä kokemustausta call centerien ja asiakaspalveluyksiköiden tiiminveto- ja johtotehtävistä matkailu- ja teleoperaattorialoilla. Hän on myös kokenut digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäjä. Viime vuodet hän on työskennellyt start up -yrittäjänä sekä Espanjassa että Suomessa. Mobergin osaamisella on vahvaa synergiaa StaffPointin strategisten tavoitteiden kanssa”, Leinonen kertoo.

”Hienoa päästä rakentamaan askelmerkkejä seuraavalle tasolle”

Tiina Moberg on aloittanut työsarkansa energisenä ja innostuneena, millä asenteella hän yleensäkin suhtautuu prosessien ja työyhteisöiden luotsaamiseen.

”StaffPoint S.L.U. on ulkoistamispalveluiden vahva asiantuntija ja tuottaa asiakkailleen merkittävää lisäarvoa muuttuvassa toimintakentässä. Tunnen Espanjan markkinaympäristöä ja minulla on liiketoimintakokemusta myös työntekijöiden ja työnantajien kohtauttamisesta. On hienoa päästä rakentamaan yhtiön askelmerkkejä seuraavalle tasolle”, Tiina Moberg toteaa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

CFO Timo Leinonen
puh. 0400 793 073
timo.leinonen@staffpoint.fi

Kuvat

Tiina Moberg
Tiina Moberg
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

StaffPoint Oy
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI

030 047 2000http://www.staffpoint.fi

StaffPoint S.L.U. on StaffPoint-konserniin kuuluva yritys, joka on toiminut Espanjassa jo vuodesta 2014 lähtien. Yhtiö täydentää monipuolisesti StaffPoint-konsernin palvelutarjoamaa erikoistuen mm. ulkoistettujen back office -ratkaisuiden tarjoamiseen: contact center-, myynnin tuki-, asiakas- ja erilaisiin päivystyspalveluihin. Espanjan Las Lagunas de Mijasin toimistolla työskentelee yli 140 toimistoalan osaajaa moderneissa toimitiloissa, ja toimistomme sijaitsee noin 1,5 km Fuengirolan keskustasta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta StaffPoint Oy

StaffPoint laajentaa toimintaansa Pirkanmaalla ostamalla Alen Consulting Oy:n1.4.2022 15:00:00 EEST | Tiedote

StaffPoint-konserni jatkaa kasvustrategiaansa ostamalla pirkanmaalaisen Alen Consulting Oy:n. ”Alen Consulting on perinteikäs henkilöstöpalveluyritys, joka on pitkäjänteisesti rakentanut asiakassuhteita valituilla toimialoilla. Yritys toimii pääasiassa Pirkanmaalla ja vahvistaa entisestään konsernimme läsnäoloa alueella. Alen Consulting vahvistaa meidän osaamistamme paikallisesti ennen kaikkea pienten ja keskisuurten yritysten sektorissa ja täydentää näin hienosti sekä StaffPointin että Valtin toimintaa Pirkanmaalla", kertoo StaffPoint-konsernin teollisuuden ja logistiikan toimialajohtaja Anssi Nieminen. Alen Consultingin toimitusjohtaja ja pääomistaja Nina Koskinen on innostunut yritysjärjestelystä. ”Uskon, että yritysjärjestelyn myötä nykyiset asiakkaamme saavat entistä parempaa palvelua, ja vuokratyöntekijämme uusia työmahdollisuuksia laajemman asiakaskunnan johdosta. Lisäksi StaffPointin laaja verkosto helpottaa työvoiman saantia myös meidän asiakkaillemme. Konsernin digitaaliset t

StaffPoint-konserni lopettaa yhteistyön venäläistaustaisten asiakkaiden kanssa10.3.2022 15:53:12 EET | Tiedote

HR-palvelukonserni StaffPoint lopettaa yhteistyön venäläistaustaisten yritysten kanssa. – Tuomitsemme jyrkästi Venäjän hyökkäyksen itsenäiseen Ukrainaan. Tässä tilanteessa, emme voi enää palvella venäläistaustaisia asiakasyrityksiä ja olemme päättäneet lopettaa yhteistyön irtisanomisehtojen mukaisesti. Näitä asiakkaita ovat mm. Yandex Taxi, Teboil, Lukoil ja Långvik, kertoo StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja Anu Ahokas. StaffPoint on identifioinut liiketoiminnassaan asiakkaat, joiden taustaomistuksessa on venäläisiä̈ tahoja. Yritys haluaa osoittaa vahvan tukensa Ukrainalle, seistä yhdessä muiden eurooppalaisten kanssa. Henkilöstöpalvelualan vastuullisena työnantajana tulemme tekemään kaikkemme, jotta työntekijät, joita päätös koskettaa, työllistyvät jatkossakin StaffPoint-konsernin kautta. Päätös yhteistyön lopettamisesta venäläistaustaisten asiakkaiden kanssa tehtiin 10.3.2022. Lisätietoja toimitusjohtaja Anu Ahokas 050 548 0784

Työssä jaksamiseen voi ja kannattaa vaikuttaa – Leijona-valmentaja ja konsernijohtaja haastavat yritykset ja yksilöt toimimaan7.2.2022 16:16:27 EET | Blogi

Pandemian kiihdyttämä työelämän muutos on laittanut monien hyvinvoinnin koetukselle niin psyykkisesti kuin fyysisesti. Kun erityisesti tietotyöläisten liikkuminen ja aito vuorovaikutus vähenevät ja henkinen paine kasvaa, ihminen joutuu väistämättä koville. Kuinka tilanteeseen tulisi reagoida? Nyt vastauksensa antavat Leijona-valmentaja Jukka Jalonen sekä StaffPointin, Suomen Olympiakomitean tuoreen kumppaniyrityksen, toimitusjohtaja Anu Ahokas.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme