StaffPoint Oy

StaffPointin Espanjan-yhtiön johtoon contact center- ja online -liiketoiminnassa kokenut Tiina Moberg

Jaa
StaffPoint-konsernin Espanjan-yhtiön, StaffPoint S.L.U:n, operatiivisena johtajana on tammikuussa 2021 aloittanut BBA Tiina Moberg. Moberg johtaa operatiivisen toiminnan ohella myös Espanjan-yksikön palveluita. Hän myös vastaa toiminnon asiakkuuksista ja uusasiakasmyynnin edistämisestä yhdessä Suomen myyntiorganisaation kanssa.
Tiina Moberg
Tiina Moberg

Espanjan-yhtiön kasvujohteinen kehitys jatkuu

”Olemme tyytyväisiä saadessamme Mobergin kaltaisen osaajan jatkamaan Espanjan-yhtiömme kasvujohteista tietä”, toteaa StaffPoint-konsernin talousjohtaja Timo Leinonen, joka vastaa myös konsernin ulkomaan toiminnoista.

”Haemme voimakasta kasvua contact center- ja asiantuntijapalveluille. Mobergilla on pitkä kokemustausta call centerien ja asiakaspalveluyksiköiden tiiminveto- ja johtotehtävistä matkailu- ja teleoperaattorialoilla. Hän on myös kokenut digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäjä. Viime vuodet hän on työskennellyt start up -yrittäjänä sekä Espanjassa että Suomessa. Mobergin osaamisella on vahvaa synergiaa StaffPointin strategisten tavoitteiden kanssa”, Leinonen kertoo.

”Hienoa päästä rakentamaan askelmerkkejä seuraavalle tasolle”

Tiina Moberg on aloittanut työsarkansa energisenä ja innostuneena, millä asenteella hän yleensäkin suhtautuu prosessien ja työyhteisöiden luotsaamiseen.

”StaffPoint S.L.U. on ulkoistamispalveluiden vahva asiantuntija ja tuottaa asiakkailleen merkittävää lisäarvoa muuttuvassa toimintakentässä. Tunnen Espanjan markkinaympäristöä ja minulla on liiketoimintakokemusta myös työntekijöiden ja työnantajien kohtauttamisesta. On hienoa päästä rakentamaan yhtiön askelmerkkejä seuraavalle tasolle”, Tiina Moberg toteaa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

CFO Timo Leinonen
puh. 0400 793 073
timo.leinonen@staffpoint.fi

Kuvat

Tiina Moberg
Tiina Moberg
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

StaffPoint Oy
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI

030 047 2000http://www.staffpoint.fi

StaffPoint S.L.U. on StaffPoint-konserniin kuuluva yritys, joka on toiminut Espanjassa jo vuodesta 2014 lähtien. Yhtiö täydentää monipuolisesti StaffPoint-konsernin palvelutarjoamaa erikoistuen mm. ulkoistettujen back office -ratkaisuiden tarjoamiseen: contact center-, myynnin tuki-, asiakas- ja erilaisiin päivystyspalveluihin. Espanjan Las Lagunas de Mijasin toimistolla työskentelee yli 140 toimistoalan osaajaa moderneissa toimitiloissa, ja toimistomme sijaitsee noin 1,5 km Fuengirolan keskustasta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta StaffPoint Oy

StaffPoint voitti merkittävän sopimuksen Hanselin henkilöstövuokrauskilpailutuksessa8.3.2023 14:58:43 EET | Tiedote

StaffPoint jatkaa julkishallinnon yhteishankintayhtiö Hanselin sopimustoimittajana henkilöstövuokrauspalveluissa. Kumppanina StaffPoint vastaa sekä suorittavan tason että asiantuntija- ja päällikkötason vuokratyövoiman rekrytoinneista kaikille palveluita tilaaville julkishallinnon organisaatioille sekä muille puitesopimukseen liittyneille tahoille. Puitejärjestely kestää vuoteen 2027 ja sen kokonaisarvo voi nousta jopa 90 miljoonaan euroon.

Interim Management – markkina Suomessa kasvaa trendien keskiössä14.2.2023 08:43:47 EET | Tiedote

Tuore markkinatutkimus v. 2022 Interim Management – toiminnasta Suomessa nosti esiin positiivisia muutoksia verrattuna edellisvuoteen. Tutkimus toteutettiin loppuvuodesta 2022 ja se lähetettiin yli 1000 henkilölle, jotka edustivat tilaajia, interim-ammattilaisia ja interim-palvelun käyttöä harkitsevia johtajia. Kyselyn tavoitteena oli selvittää interim-markkinoissa tapahtuvia muutoksia rakenteen, kysynnän potentiaalin, käyttötarpeiden ja tarjonnan suhteen. Kyselyn tuloksia vertaillaan vuoden 2021 vastaavan kyselyn tuloksiin. Kyselyn toteutti StaffPoint Executive.

StaffPointin ja EK:n Työstä turvaa -hanke on Vuoden rekrytointiteko4.11.2022 14:45:41 EET | Tiedote

Ukrainalaisten turvapaikanhakijoiden työllistymistä edistävä Työstä turvaa -hanke voitti 3.11.2022 pidetyssä Rekrygaalassa Vuoden rekrytointiteko -sarjan. Palkittu rekrytointiteko tuo turvaa sotaa paenneille ja rakentaa yhdenvertaista työelämää. Hanke on auttanut satoja ukrainalaisia pakolaisia työllistymään Suomessa. Rekrygaalan tuomaristo arvosti teon yhteiskunnallista merkityksellisyyttä ja sitä, miten se toi yhteen julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijat.

Työstä turvaa -hanke löysi väylän työllistää ukrainalaisia6.10.2022 11:06:42 EEST | Tiedote

Ukrainan sodan myötä Suomeen on saapunut tuhansia ukrainalaisia, joille työpaikka on ratkaiseva tapa rakentaa elämää uudelleen. StaffPoint Oy käynnisti yhteistyössä Elinkeinoelämä keskusliitto EK:n kanssa Työstä turvaa -hankkeen, jonka tavoitteena oli työllistää suomalaisiin yrityksiin 200-400 ukrainalaista sekä parantaa jo Suomessa olevien ulkomaisten osaajien työllistymistä nykyistä tehokkaammin. Työstä turvaa -hanke mahdollisti pilottivaiheen aikana 439 ukrainalaisen ja muun työluvallisen pakolaisen työllistymisen. StaffPoint jatkaa ukrainalaisten ja muiden kansainvälisten osaajien työllistämistä.

TOM KESKINEN STAFFPOINT-KONSERNIN TALOUSJOHTAJAKSI19.9.2022 14:19:45 EEST | Tiedote

StaffPoint on nimittänyt konsernin uudeksi talousjohtajaksi Tom Keskisen (KTM). Keskinen vastaa tehtävässään StaffPoint-konsernin talous- ja riskienhallintatoiminnoista, joista hän raportoi toimitusjohtaja Anu Ahokkaalle. Keskinen aloittaa 3.10.2022. "Olen iloinen, että saamme Tom Keskisen kaltaisen laaja-alaisen ja osaavan talousjohtajan osaksi StaffPoint-konsernin johtoryhmää. Hänellä on vahva kokemus talousjohtajan tehtävistä ja tarvittava strateginen osaaminen StaffPointin kasvutarinan toteuttamiseen yhdessä muun johtoryhmän kanssa. Haluan toivottaa Tomin lämpimästi tervetulleeksi taloon. Tom tuo meille mukanaan vankan osaamisensa niin palvelu- kuin ICT-yritysten taloushallinnon johtotason tehtävistä", Anu Ahokas, StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja toteaa. Tom Keskinen (KTM) siirtyy tehtävään Avarn Securityn talousjohtajan tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt talousjohdon tehtävissä mm. Microsoftilla ja Nokialla. "Olen todella innostunut uudesta tehtävästäni StaffPoint-konser

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme