BDO Oy

Stephen Barnes, Tiina Mikkonen-Brännkärr ja Fredrik Vikström kutsuttu BDO Oy:n uusiksi osakkaiksi

Jaa
Senior Tax Manager Stephen Barnes, KHT, JHT, Aluejohtaja Tiina Mikkonen-Brännkärr sekä KHT Fredrik Vikström on kutsuttu tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatio BDO Oy:n uusiksi osakkaiksi 1.2.2023 alkaen.

Stephen Barnes on työskennellyt BDO:lla vuodesta 2015. Barnes tukee sekä kansainvälisiä että kotimaisia asiakkaitamme erityisesti välillisen verotuksen asiantuntijapalveluissa. Barnesin asiakaskunta koostuu eri kokoisista yrityksistä ja kansainvälisistä verkostoista, jotka harjoittavat liiketoimintaa useilla eri toimialoilla.

Myös Tiina Mikkonen-Brännkärr on aloittanut BDO:lla vuonna 2015. Mikkonen-Brännkärr toimii Pohjois-Suomen aluejohtajana ja KHT, JHT-tilintarkastajana. Hänen asiakaskuntansa koostuu laaja-alaisesti sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoista.

Fredrik Vikström aloitti BDO:lla vuonna 2018. Vikström työskentelee KHT-tilintarkastajana ja hänen asiakaskuntansa koostuu pääosin sekä kotimaisista että ulkomaalaisomisteisista yhtiöistä. Vikströmin erityisosaamista ovat konsernitarkastukset ja rahoitusalan toimeksiannot. Hän toimii myös Etelä-Suomen alueen auktorisoimattomien tilintarkastajien esihenkilönä.

Vahva kasvu luo mahdollisuuksia

BDO:n asiantuntijapalveluiden kysyntä on vahvassa nosteessa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Vahva kasvu luo mahdollisuuksia sekä henkilöstöllemme että asiakkaillemme.

Kasvu, henkilöstömme kehittäminen sekä vastuullisten, asiakaslähtöisten, ratkaisujen toimittaminen kulkevat rinnatusten. Uudet osakkaamme tulevat olemaan tiiviisti mukana asiakkaidemme auttamisessa.” BDO Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tiina Lind kertoo.

Oman erityisosaamisensa ja vahvan asiantuntemuksensa lisäksi uusien osakkaiden toiminnassa näkyy vahvasti People helping people -arvomme. Välittäminen ja vastuullisuus ovat olleet BDO:n toiminnan keskiössä koko 30 toimintavuoden ajan.

Meillä kaikki lähtee auttamisesta ja välittämisestä – sekä asiakkaiden että kollegoiden kohtaamisissa.”, Lind jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiina Lind
Partner, KHT BDO Oy
+358 40 528 2159
tiina.lind(a)bdo.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

BDO Oy
BDO Oy
Vattuniemenranta 2
00210 HELSINKI

020 743 2920http://www.bdo.fi

Yhtenä maailman johtavana tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaationa autamme asiakkaitamme menestymään. Tuemme yrityksiä ja julkissektoria laadukkailla tilintarkastuksen, verotuksen ja neuvonannon asiantuntijapalveluilla yli 111 000 osaajamme voimin 164 maassa. BDO:n kansainvälisen verkoston liikevaihto vuonna 2022 oli 11,8 miljardia euroa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BDO Oy

Kolme vuosikymmentä välittämistä, vastuullisuutta ja varmentamista – BDO 30 vuotta Suomessa17.6.2022 09:30:00 EEST | Tiedote

BDO on 30 vuoden aikana kasvanut yhden miehen tilintarkastustoimistosta Suomen viidenneksi suurimmaksi tilintarkastusta ja muita talouden ja hallinnon asiantuntijapalveluja tarjoavaksi yritykseksi. Yritys elää ja kehittyy toimialan ja maailman muutosten mukana. Tilintarkastajien merkitys hyvinvointiyhteiskuntamme luottamuspohjan rakentajana kasvaa, kun vastuullisuus ja sen varmentaminen tulevat yhä tärkeämmäksi osaksi yritysten ja yhteiskunnan toimintaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme