STT Viestintäpalvelut

STT Viestintäpalvelut käynnistää lehdistötiedotteiden tuotantopalvelun

Jaa

STT Viestintäpalvelut aloittaa lehdistötiedotteiden tuotantopalvelun. STT Sulka -palvelu on suunnattu viestinnän ammattilaisille, jotka toivovat apua lehdistötiedotteiden suunnitteluun, kirjoittamiseen sekä editoimiseen.

STT Viestintäpalvelujen liiketoimintapäällikkö Maunu Anhava kertoo, että uudella palvelulla vastataan kasvavaan asiakastarpeeseen.

”Laadukkaan tekstin tuottaminen on ydinosaamistamme ja syvällä yrityksemme dna:ssa. Pyrimme tarjoamaan nopeaa ja tehokasta palvelua, jolla viestinnän ammattilaiset voivat varmistaa tiedotteiden korkean laadun”, Anhava kertoo.

Viime vuonna STT Info -tiedotejakelupalvelun välityksellä julkaistiin yli 12 000 lehdistötiedotetta.

”Meillä on valtavasti taustatietoa ja ymmärrystä sen suhteen, mitkä asiat vaikuttavat tiedotteiden läpimenoon mediassa”, Anhava korostaa.

Anhavan mukaan tiedotetuotannon käynnistäminen ei vaikuta uutistoimistossa journalistiseen riippumattomuuteen. Lehdistötiedotteita eivät kirjoita eivätkä editoi sellaiset henkilöt, jotka ovat toimitustyössä.

”Voimme auttaa tiedotteiden laadun parantamisessa, mutta kasvavaa medianäkyvyyttä emme voi luonnollisesti etukäteen luvata tai taata”, Anhava huomauttaa.

Muista Euroopan maista Itävallassa ja Belgiassa kansalliset uutistoimistot ovat tarjonneet lehdistötiedotteiden tuotantoa yritysasiakkaille jo useita vuosia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Maunu Anhava
liiketoimintapäällikkö
STT Viestintäpalvelut
maunu.anhava@stt.fi
040 163 21 55

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT Viestintäpalvelut
STT Viestintäpalvelut
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

(09) 6958 1286http://www.viestintapalvelut.fi

STT Viestintäpalvelut on Suomen Tietotoimiston (STT) tytäryhtiö, joka tarjoaa mediaviestinnän palveluita markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille.

STT on valtakunnallinen uutis- ja kuvatoimisto. STT-konserniin kuuluu lisäksi myös Lehtikuva, joka fuusioitui osaksi Suomen Tietotoimistoa 2010.

Suomen Tietotoimisto on Sanoma Oyj:n tytäryhtiö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT Viestintäpalvelut

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme