Sulake

Sulakkeen Hotel Hideaway-pelissä juhlitaan Pride-kuukautta kuuluisan drag-artisti Trixie Mattelin virtuaali-drag-showssa viikonloppuna

Jaa

15 miljoonaa kertaa ladattu Hotel Hideaway panostaa kansainvälisiin artistitapahtumiin.

Tämän viikon perjantaina Habbosta tunnetun Sulakkeen Hotel Hideaway-pelissä aloitetaan Pride-kuukauden juhlinta kuuluisan amerikkalaisen drag-artistin, Trixie Mattelin stand up- ja musiikkikeikalla. Trixie Mattel tuli tunnetuksi RuPaul’s Drag Race All Stars -kilpailun voittajana ja hän on saanut tunnustusta myös yhtenä Yhdysvaltojen vaikutusvaltaisimmista drag-artisteista.

“Hideawayn avoin ja tasavertainen ympäristö on meille prioriteetti ja on kunnia toivottaa Trixie Mattelin kaltainen drag-kuuluisuus Hideawayhin keikalle juhlistamaan Pride-kuukauden starttia”, Sulakkeen toimitusjohtaja Valtteri Karu sanoo. “Artistikeikat ovat loistavaa sisältöä Hotel Hideawayn asukkaille. Tapahtumissamme on vieraillut jo lähes 300 000 katsojaa ympäri maailman. Trixien drag-shown lisäksi ensi viikon perjantaina 10.6. Hideawayssa pääsee festaritunnelmaan, kun hotelli isännöi ilmastonmuutoksen ehkäisyn hyväksi järjestettävän Doomin’ Sun -virtuaalifestivaalien virallisia jatkoja. Myös muita kiinnostavia artistivieraita on luvassa läpi vuoden.”

“Olen intohimoinen pelaaja, joten olen innoissani yhteistyöstä Hotel Hideawayn kanssa ja mahdollisuudesta päästä esiintymään ja tapaamaan pelin yleisöä”, Trixie Mattel sanoo.

Hotel Hideaway alkoi keväällä järjestämään artistiesiintymisiä ja hotellin vieraat ovat päässeet bilettämään kolmen hollantilaisen DJ:n Luuk van Dijkin, Marc Sixman ja Sidney Samsonin virtuaalikeikoilla. Viime perjantaina 29.5. Hotel Hideawayssa vieraili New Jerseyläinen, TikTokista maailman maineeseen singahtanut laulaja Cookiee Kawaii. Hideawayn tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia ja mukaan pääsee lataamalla Hotel Hideawayn AppStoresta tai Google Playsta.

Hideawayn kaikissa artistitapahtumissa järjestetään kolme erillistä 30 minuutin konserttia vuorokauden sisään, jotta kaikki kiinnostuneet ympäri maailman pääsevät osallistumaan keikoille eri aikavyöhykkeillä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasiassa. Trixien ensimmäinen esiintyminen alkaa Suomen aikaa lauantaina 5.6. klo 03.00, seuraava klo 11.00 ja viimeinen lauantai-iltana klo 19.00.

“Hotel Hideaway konserttialustana on looginen keskitie oikean maailman konserttien ja sosiaalisen median välillä. Sosiaalisena pelinä Hotel Hideaway on kuin tehty täyttämään konserttien ja sosiaalisten tapahtumien jättämä rako. Hotel Hideawayssa kymmenet tuhannet ihmiset voivat samanaikaisesti nauttia interaktiivisesta konsertista pelihahmoillansa”, Karu jatkaa.

Hotel Hideaway
Sulakkeen kehittämä Hotel Hideaway on vuonna 2016 julkaistu sosiaalinen 3D-roolipeli, jossa pelaajat voivat tavata uusia ihmisiä ja ystäviä. Pelaajat voivat sisustaa omaa huonettaan ja ilmaista itseään hyödyntämällä pelin laajaa valikoimaa vaatteita, asusteita ja kampauksia. Hotel Hideawayta voi pelata mobiililaitteilla ja Facebookissa. Peliä on ladattu yli 15 miljoonaa kertaa. Hideawayssa on kuukausittain noin 900 000 aktiivista pelaajaa ympäri maailman.Sulakkeen pääkonttori on Helsingissä ja yhtiön omistaa hollantilainen peli- ja mainosteknologiayritys Azerion. https://www.hotelhideawaythegame.com/

Trixie Mattel
Brian Michael Firkus, taitelijanimeltään Trixie Mattel, on amerikkalainen laulaja,
näyttelijä ja drag-artisti. Trixie Mattel on RuPaul’s Drag Race All Stars -kilpailun
voittaja ja hän on myös tunnettu musiikkiartisti. Mattel on tunnustettu myös
yhtenä USA:n vaikutusvaltaisimmista drag-artisteista. 
https://www.trixiemattel.com/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Merja Turpeinen
viestintäkonsultti
SagaSocial Oy
merja@sagasocial.com
040 584 0542

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sulake

/Otsikko korjattu/ Habboa kehittävä Sulake hollantilaisomistukseen: Azerion on ostanut Elisan osuuden 49% osakekannasta - Sulakkeen pääkonttori pysyy Suomessa ja toiminta jatkuu entisellään25.1.2021 12:27:39 EET | Tiedote

Tiedote 25.1.2021. Sulake ja Azerion kertoivat tänään yrityskaupasta, jonka myötä hollantilainen peli- ja mainosteknologiayhtiö Azerion on ostanut Elisalta loput 49 prosenttia Sulakkeesta. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista. Aiemmin Orange Games -nimellä tunnettu Azerion osti Elisalta enemmistöosuuden (51%) Sulakkeesta kesällä 2018 ja on siitä lähtien toiminut Sulakkeen pääomistajana. Elisa toimi Sulakkeen sijoittajana ja omistajana 20 vuotta, eli yrityksen alkutaipaleelta, vuodesta 2000 lähtien.

Habboa kehittävä Sulake hollantilaisomistukseen: Elisa myy loput 49% osakkeistaan peli- ja mainosteknologiayhtiö Azerionille - Sulakkeen pääkonttori pysyy Suomessa ja toiminta jatkuu entisellään25.1.2021 11:33:02 EET | Tiedote

Tiedote 25.1.2021. Sulake ja Azerion kertoivat tänään yrityskaupasta, jonka myötä hollantilainen peli- ja mainosteknologiayhtiö Azerion ostaa Elisalta loput 49 prosenttia Sulakkeesta. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista. Aiemmin Orange Games -nimellä tunnettu Azerion osti Elisalta enemmistöosuuden (51%) Sulakkeesta kesällä 2018 ja on siitä lähtien toiminut Sulakkeen taustajoukoissa. Elisa toimi Sulakkeen sijoittajana ja omistajana 20 vuotta, eli yrityksen alkutaipaleelta, vuodesta 2000 lähtien.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme