Vetcare Oy

Suomalainen eläinlääkeyhtiö Vetcare Group päivittää hallitustaan ja käynnistää Advisory Boardin – ”Vahvistamme kansainvälistä vientiämme”

Jaa

Suomalainen eläinlääkeyhtiö Vetcare Group uudelleenorganisoi hallitustyöskentelyään ja päivittää hallituksen kokoonpanoaan.

Uuden hallituksen puheenjohtajana jatkaa Kalevi Heinonen, varapuheenjohtajaksi on nimetty Thomas Hoyer ja hallituksen jäseneksi Saara Hakkarainen. Uusi kokoonpano hyväksyttiin Vetcaren yhtiökokouksessa toukokuussa ja se aloittaa toimintansa heti.

Samalla yhtiö käynnistää Advisory Boardin tukemaan kansainvälisen viennin kasvuaan. Uuteen Advisory Boardiin kuuluvat enkelisijoittaja Stefanie Kiki Brandt-Tallqvist, hallitusammattilainen Kalle Ruuskanen sekä lääketeollisuuden konsultti Veli-Matti Riipinen.

Perheomisteisena yhtiönä Vetcaren hallituksen jäsenet ovat perustajasuvun nimeämiä.

- Saimme keväällä alkuperäismolekyylistä kehittämällemme koirien rauhoitteelle myyntiluvat EU:n ja Yhdysvaltojen alueelle ja käännämme nyt katsetta entistä enemmän kohti kansainvälistä kasvua. Olemme markkinajohtaja kotimaan eläinlääkemarkkinoilla ja nyt uudelleenorganisoimme rakenteitamme vastaamaan kansainvälistä kilpailukenttää, Vetcare Groupin toimitusjohtaja Olli Kuussaari kommentoi.

Vetcare panostaa merkittävän osuuden liikevaihdostaan tuotekehitykseen ja eläinlääkealan tutkimustyöhön. Nyt myyntiluvan saanut rauhoite löydettiin Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan tutkimuksessa 2010-luvun alkupuolella. Yhtiö uskoo vahvasti kasvuun.

- EU:ssa ja Yhdysvalloissa asuu yhteensä arviolta 180 miljoonaa koiraa ja globaalisti eläinlääkemarkkinat ovat noin 140 miljardin euron bisnes. Uuden Advisory Boardimme avulla lähdemme tukemaan yhtiötä kansainvälisillä markkinoilla, vahvistamme viennin osaamistamme ja kasvun kulttuuriamme”, Kuussaari summaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Olli Kuussaari, toimitusjohtaja
+35850 520 2225
olli.kuussaari@vetcare.fi

Kuvat

Stefanie Kiki Brandt-Tallqvist. Kuva: Sam Jamsen
Stefanie Kiki Brandt-Tallqvist. Kuva: Sam Jamsen
Lataa
Kalle Ruuskanen. Kuva: Sam Jamsen
Kalle Ruuskanen. Kuva: Sam Jamsen
Lataa
Veli-Matti Riipinen
Veli-Matti Riipinen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vetcare Oy
Vetcare Oy
Hiomotie 3 A
00380 HELSINKI

https://www.vetcare.fi

Vetcare on vuonna 1992 kolmen eläinlääkärin perustama suomalaisomisteinen eläinlääkevalmistaja, -tukku ja -maahantuoja. Konsernin yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2021 noin 39M€.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vetcare Oy