Suppilog Oy

Suomalainen innovatiivinen kaupan digitalisoija yhteistyöhön Kiinan valtionyhtiöiden kanssa

Jaa

Suppilog Oy ja Kiinan valtion yrityskonserni ITL (Xi’an International Inland Port Investment and Development Group Co Ltd) ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen laajamittaisesta yhteistyöstä.

Sopimus kattaa Suppilog Oy:n ja sen tytäryhtiön Suppilog China Oy:n alustapalveluja ja niiden kehittämistä Kiinan markkinoille.

Osapuolet kehittävät pohjoismaisille valmistajille myynti- ja tilauskanavaa kiinalaisille jälleenmyyjille. Ratkaisuilla tehostetaan myyntiä, logistiikkaa, rahaliikennettä, asiakashankintaa sekä verkkokaupan ja kivijalan toimitusketjujen hallintaa. Osapuolet sekä heidän eurooppalaiset sekä kiinalaiset sopimuskumppaninsa tekevät yhteistyötä myös tullaukseen, huolintaan, markkinointiin ja myyntilupiin liittyvissä prosesseissa.

Logistisesti yhteistyön keskiössä on Kiinan valtion tukema Silkkitie-konsepti, jonka yhtenä osana on nopea rautatieyhteys Kouvolan ja Xi’anin välille. Silkkitie Suomesta Kiinaan kulkee läpi Venäjän ja Kazakhstanin. Silkkitien kehittämiseen osallistuvat myös kyseisten valtioiden edustajat.

Jo yli 2000 yrityksen Suomessa käyttämän Suppilogin kaupankäyntialustan on tarkoitus laajentua lähitulevaisuudessa myös muualle Eurooppaan ja Aasiaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Harri Eskelin
050-363 2643
harri.eskelin@suppilog.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suppilog Oy
Suppilog Oy
Pakkalankuja 6
01510 VANTAA

0207 345 630, info@suppilog.fihttp://www.suppilog.fi

Suppilog Oy on tavarakaupan tehostamiseen erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 2012. Tällä hetkellä Suppilog Oy:lla on 96 osakasta. Yritys on riippumaton ja sen omistajat ovat lähinnä suomalaisia yksityishenkilöitä

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suppilog Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme