Messukeskus

Suomalaiset ovat hyvinvointiteknologian innovaatioissa maailman kärkeä

Jaa

Talviteknologian innovaatiot ovat esillä GoExpo Winter -messuilla. GoExpo Winterin yhteydessä järjestetään uusi innovaatiokilpailu, johon voivat ottaa osaa talviurheiluun liittyvät startupit ja innovaatioiden kehittäjät. GoExpo Winter Innovations tuo ennennäkemättömällä tavalla yhteen alan uutuudet ja koko talviurheilun toimialan. Innovaatiokilpailu järjestetään GoExpo Winter -messuilla perjantaina 15.11. Messukeskuksessa.

GoExpo Winter tuo startup-yritykset ja kuluttajat yhteen. Kuva: GoExpo Winter
GoExpo Winter tuo startup-yritykset ja kuluttajat yhteen. Kuva: GoExpo Winter

Innovations-kilpailu on tarkoitettu yrityksille, joilla on uudenlaisia tuotteita tai palveluita talvisiin olosuhteisiin, olipa lajina patikointi, laskettelu tai mikä tahansa talvinen ulkoilumuoto. Kilpailun short-listalle valitaan 25 yritystä, jotka kaikki pääsevät yhteisosastolla esille Goexpo Winter -tapahtumassa. Kilpailun raadin valitsemat 10 finalistia pitchaavat tapahtuman ohjelmalavalla sekä messuvieraille että raadille, ja voittaja julkistetaan kaikkien esitysten päätteeksi. Messuympäristö antaa startup-yrityksille mahdollisuuden kerätä palautetta kuluttajilta esimerkiksi tuotekehityksen tueksi.

-          GoExpo Winter Innovations tuo yhteen sellaiset yritykset ja toimijat, jotka muuten eivät kohtaisi luontevasti missään. Messukeskus haluaa olla edelläkävijä ja tuoda uutuuksia ja innovaatioita esiin, erilaisten sidosryhmien äärelle. Messuilla startup-yritykset ja muut pienet toimijat tapaavat paitsi toisiaan ja alan isompia yrityksiä, myös median edustajia ja kuluttajia, kertoo Messukeskuksen myyntiryhmäpäällikkö Tanja Pasila.

GoExpo Winter Innovations toteutetaan yhdessä Smashin ja Münchenin kansainvälisten talviurheilumessujen, ISPOn kanssa. Smash on urheilu- ja liikuntateknologioiden kohtaamispaikka, joka esittelee urheiluteknologian innovaatioita. Smashissa kohtaavat start-upit ja kasvuyritykset, isot yritykset sekä järjestöt.

-          Smash on ollut maailmanlaajuisesti ja erityisesti Euroopassa ensimmäinen paikka, missä uudet urheilu- ja terveysliikuntateknologian innovaatiot ovat päässeet esille ammattilaisille ja sijoittajille. Olemme erittäin innoissaan mahdollisuudesta tuoda yhdessä GoExpo Winterin kanssa uutuudet myös kuluttajien tietoisuuteen. Smash on ollut toteuttamassa uusia ja innovatiivisia tapahtumia jo useamman vuoden, minkä osaamisen ja kokemuksen tuomme myös GoExpo Winter tapahtumaan. On hienoa nähdä, kuinka voimme yhdessä GoExpo Winterin kanssa olla toteuttamassa uusia konsepteja käytäntöön sekä toimia edelläkävijöinä urheilun ja hyvinvoinnin parissa, visioi Juuso Ilmelä Smash Eventsistä.

Vuosittain järjestettävä ISPO on maailman suurin talviurheilualan ammattimessutapahtuma. GoExpo Winter Innovation -voittaja saa osaston tammikuussa 2020 järjestettävillä ISPO-messuille, mikä antaa voittajalle mahdollisuuden tuoda osaamistaan esille myös kansainvälisesti.

-          Suomessa on hyvät edellytykset innovaatioiden syntymiselle. Koulutuksen taso on korkea, ja meillä on kattava tukijärjestelmä alkuvaiheen teknologiayrittäjille. Mittaamisessa ja analytiikassa olemme globaalisti johtava toimija, ja meillä innovaatiot keskittyvät ennen muuta hyvinvoinnin lisäämiseen teknologian avulla. Tavoitteena on yleensä saada ihmiset liikkumaan ja voimaan paremmin, kertoo GoExpo Winter Innovations -kilpailun tuottaja Miikka Neuvonen.

GoExpo Winter on aktiivisen talviharrastajan tapahtuma lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä liikkuville. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.‒17.11.2019. Samaan aikaan GoExpo Winterin kanssa järjestetään pelitapahtuma GameXpo. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.goexpowinter.fi
IG: goexpo_official
https://www.facebook.com/GoExpoWinter/
#goexpowinter2019

Kuvia edellisestä tapahtumasta median edustajien käyttöön: http://bit.ly/GoExpoWinter_2018

Lisätietoa median akkreditoitumisesta GoExpo Winter -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Kuvat

GoExpo Winter tuo startup-yritykset ja kuluttajat yhteen. Kuva: GoExpo Winter
GoExpo Winter tuo startup-yritykset ja kuluttajat yhteen. Kuva: GoExpo Winter
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 65 exhibitions and 1,500 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkailuajoneuvoalalla hyvä syke17.1.2020 08:30:00 EETTiedote

Matkailuajoneuvolla liikkuminen ja lomailu on kasvussa. Ajoneuvomatkailun etuja ovat erityisesti liikkumisen ja olemisen vapaus, soveltuvuus kaikenlaisiin elämäntilanteisiin sekä ympäristölle vähäisempi kuormitus lento- ja risteilymatkustamiseen verrattuna. Lisäksi nykyaikainen suunnittelu mahdollistaa ympärivuotisen ja mukavan liikkumisen. Helsingin Caravan-messuilla kerrotaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista ja esitellään lähes 200 erilaisiin tarkoituksiin soveltuvaa ajoneuvoa. Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 17.– 19.1. Messukeskuksessa Helsingissä.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicissa puhutaan alan vastuullisuudesta ja tulevaisuuden trendeistä17.1.2020 07:55:00 EETTiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtuma PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic tuo esille alojen tulevaisuutta ja nykyhetkessä vaikuttavia trendejä. Ääneen pääsevät erityisesti vastuulliset tuotantomenetelmät ja materiaalit, sekä tulevaisuuden työnantajat. Tapahtumakokonaisuus PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-12.3.2020.

AJONEUVOMATKAILU ON NYT TRENDIKÄSTÄ – UUTUUDET ESILLÄ HELSINGIN CARAVAN-MESSUILLA15.1.2020 16:31:20 EETTiedote

Matkailuautolla, -vaunulla tai retkeilyautolla matkustamisesta on omatoimimatkailun myötä tullut entistä suositumpaa. Nyt ei enää körötellä autojonoissa vaan nautitaan matkustamisen vapaudesta vaikkapa talvella Lofooteilla surffausmatkalla perheen kanssa. Helsingin Caravan-messuilla kerrotaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista ja esitellään lähes 200 erilaisiin tarkoituksiin soveltuvaa matkailuajoneuvoa. Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 17. – 19.1.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme