Viisi Tähteä

Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 julkistetaan Helsingin Kevätmessuilla torstaina

Jaa
Tervetuloa Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestyksen julkistamistilaisuuteen Kevätmessuille Helsingin Messukeskuksen Kevätlavalle torstaina 30. maaliskuuta kello 11.00 alkaen.

Toimittajat, muut median edustajat ja sosiaalisen median vaikuttajat sekä koko messuväki ovat tervetulleita seuraamaan julkistamistilaisuutta Kevätmessujen Kevätlavalle. Tilaisuuden juontavat Messukeskuksen business manager Tanja Pasila ja Viiden Tähden päätoimittaja Eeropekka Rislakki.

Tilaisuus lähetetään suorana Viiden Tähden YouTube-kanavalla. Linkki lähetykseen on ladattavissa julkistamispäivänä verkkosivuilta www.viisitahtea.com.

Satojen ammattilaisten valtakunnallinen äänestys

Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 perustuu ammattilaisten valtakunnalliseen äänestykseen, johon kutsuttiin yli 1000 horeca-alojen, juoma- ja ruokabisneksen sekä ravintola- ja ruokakirjoittamisen ammattilaista.

Äänestys järjestettiin nyt 15. kerran. Äänestäjiä oli tänä vuonna lähes 400 eli käytännössä saman verran kuin vuosi sitten.

Suomen 50 Parasta Ravintolaa -listauksen toteuttaa Viisi Tähteä Media. Pääyhteistyökumppani on Helsingin Messukeskus. Wihuri Metro-tukku, Quandoo-pöytävarausjärjestelmä ja Estrella Damm -olut.

Tulosten julkistamisen yhteydessä paljastetaan myös listan sijoille 51–100 sijoittuneet ravintolat sekä vuoden ravintolahenkilöt: Ammattilaisten ammattilainen ja Paras muutoksentekijä.

Tulokset ovat nähtävissä välittömästi tilaisuuden jälkeen www.viisitahtea.com ja www.50parasta.fi -sivuilla sekä STT Infon ja Kauppalehti Onlinen uutispalveluissa.


Suomen 50 Parasta Ravintolaa -äänestyksen voittajat

2022 Palace Helsinki
2021 Palace, Helsinki
2020 Palace, Helsinki
2019 Grön, Helsinki
2018 Grön, Helsinki
2012 Olo, Helsinki
2011 Farang, Helsinki
2010 Chez Dominique, Helsinki
2009 Chez Dominique, Helsinki
2008 Chez Dominique, Helsinki
2007 Chez Dominique, Helsinki
2006 Chez Dominique, Helsinki
2005 Chez Dominique, Helsinki
2004 Chez Dominique, Helsinki

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eeropekka Rislakki, päätoimittaja, Viisi Tähteä, +358 400 436 825, eeropekka@viisitahtea.com


Heikki Kähkönen, toimituspäällikkö, Viisi Tähteä, +358 50 353 8885, heikki@viisitahtea.com

Kuvat

Lataa
Lataa
Henri Alen (vas.) ja Tommi Tuominen (oik.) on äänestetty aiempina vuosina  Ammattilaisten ammattilaisiksi. Kuva: Andres Teiss
Henri Alen (vas.) ja Tommi Tuominen (oik.) on äänestetty aiempina vuosina Ammattilaisten ammattilaisiksi. Kuva: Andres Teiss
Lataa
Palace on äänestetty kolme kertaa peräkkäin Suomen 50 Parasta Ravintolaa -listan ykköseksi. Kuva: Heikki Kähkönen.
Palace on äänestetty kolme kertaa peräkkäin Suomen 50 Parasta Ravintolaa -listan ykköseksi. Kuva: Heikki Kähkönen.
Lataa
Tommi Tuominen (oik.) kokkasi Ammattilaisten Ammattilaiseksi 2022. Kuva: Andres Teiss.
Tommi Tuominen (oik.) kokkasi Ammattilaisten Ammattilaiseksi 2022. Kuva: Andres Teiss.
Lataa
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisi Tähteä

Tukkukaupasta tunnelmataikureiksi – E.Ahlströmin 110 vuoden historia on voimavara ravintola-alalle2.5.2023 10:42:01 EEST | Tiedote

Ravintola on tuhannen yksityiskohdan summa. E.Ahlströmistä on muodostunut tuhansien asioiden tunnelmataikuri, joka tarjoaa kattaukseen, sisustukseen, ruokalistoihin ja jopa rahoitukseen liittyviä ratkaisuja ravintoloitsijoiden unelmien toteutumiseksi. Tänään 110 vuotta täyttävä E.Ahlström on Suomen johtava ravintola-alan ammattilaisia palveleva maahantuoja ja tukkukauppa.

TIEDOTE: Koronarajoitukset ja ravintola-alan selviytymiskamppailu näkyvät Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -listallla31.3.2023 13:56:08 EEST | Tiedote

Korona-ajan vaikutukset ja poliitikkojen päätökset näkyvät Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestyksen tuloksissa. Lähes 400 äänestäjän antamista kirjallisista valintaperusteluista käy ilmi, että ravintoloitsijoilla on ollut täysi työ pitää oma yritys pystyssä ja kehittää liiketoimintaansa. Alan syyllistämisestä aiheutuneen henkilökuntapulan takia moni ravintola toimii nyt sosiaalisesti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti pitämällä henkilökunnastaan hyvää huolta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme