Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoiva Espoon ja Helsingin kotihoidon palvelusetelituottajaksi

Jaa
Suomen Seniorihoiva on hyväksytty Espoon ja Helsingin kotihoidon palvelusetelituottajaksi. Kotihoitoon kuuluvat sekä kotipalvelut että kotisairaanhoito, joten kokonaisuus on monipuolinen ja asiakastarpeet vaihtelevat tapauskohtaisesti.

”Palveluseteli mahdollistaa asiakkaan valinnanvapauden ja soveltuu erityisen hyvin kotihoitoon”, kertoo Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen.

Suomen Seniorihoiva on jo pidempään toiminut henkilökohtaisen avun palvelusetelituottajana Espoossa ja Helsingissä ja laajentaa nyt myös kotihoitoon.

Palveluseteli toimii yksinkertaisuudessaan niin, että kunta määrittää asiakkaalle sopivan tuntimäärän, jonka puitteissa rakennamme räätälöidyn palvelukokonaisuuden”, jatkaa Suominen.

Suomen Seniorihoivan palvelut tuotetaan aina suurella ammattitaidolla asiakasta kuunnellen. ”Palveluiden monipuolisuus, joustavuus ja laatu ovat meille erittäin tärkeitä”, korostaa Suomen Seniorihoivan palvelupäällikkö My Sundelin, joka on pitkään toiminut sairaanhoitajana ikäihmisten parissa.

Suomen Seniorihoiva tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita ikäihmisille ja vammaisille 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Lisäksi Suomen Seniorihoiva ylläpitää senioreiden tietopankkia, jossa on yleistä tietoa esimerkiksi muistisairauksista ja neurologisista sairauksista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Seniorihoiva Oy
Suomen Seniorihoiva Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

010 324 9000https://suomenseniorihoiva.fi

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii seitsemällä eri paikkakunnalla. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja. www.suomenseniorihoiva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito laajenee valtakunnalliseksi29.9.2021 11:35:04 EEST | Tiedote

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva avaa palvelunsa kaikkialle Suomeen. Asiakaslähtöiseen, läsnä olevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun palveluun erikoistuneella yhtiöllä on nyt toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Uuden lanseerauksen myötä Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito tulee 1. lokakuuta 2021 lähtien saataville kaikkialle Suomeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme