Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoivan Helsingin toimipiste muuttaa vuoden vaihteessa

Jaa
Suomen Seniorihoivan Helsingin toimipiste muuttaa Bulevardilta uusiin tiloihin Mannerheimintielle 01.01.2019 alkaen.

Uusi vuosi Suomen Seniorihoivalla alkaa uusissa tiloissa Helsingin ydinkeskustassa. Uusi toimipiste sijaitsee Stockmannin tavarataloa vastapäätä aivan keskeisellä paikalla osoitteessa Mannerheimintie 12 B.

”Haluamme olla lähellä helsinkiläisiä asiakkaitamme ja palvelemme heitä jatkossakin keskustasta käsin”, kertoo Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen.

Suomen Seniorihoiva tuottaa Helsingissä kiireettömiä avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita suoraan helsinkiläisten koteihin, palvelutaloihin ja hoivakoteihin.

Yritys on Helsingin kaupungin hyväksymä palveluntuottajana ja palvelusetelituottaja tarjoten muun muassa kiireetöntä kotihoitoa, omaishoidon tukea, vammaispalveluiden henkilökohtaisen avun palveluita sekä yksityisiä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita helsinkiläisille 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Kuva: Grisha Bruev / Shutterstock

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Seniorihoiva Oy
Suomen Seniorihoiva Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

010 324 9000https://suomenseniorihoiva.fi

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii seitsemällä eri paikkakunnalla työllistäen kymmenittäin hoiva-alan ammattilaisia. Yritys tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito laajenee valtakunnalliseksi29.9.2021 11:35:04 EEST | Tiedote

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva avaa palvelunsa kaikkialle Suomeen. Asiakaslähtöiseen, läsnä olevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun palveluun erikoistuneella yhtiöllä on nyt toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Uuden lanseerauksen myötä Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito tulee 1. lokakuuta 2021 lähtien saataville kaikkialle Suomeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme