HUS

Suorana HUSista: Barns och ungas psykiska hälsa idag

Dela

HUS ordnar korta informationsmöten som är öppna för alla om aktuella varierande teman. Följande infomöte ordnas den 22.8.2022 kl. 10. På mötet talar överläkaren och linjedirektören för barnpsykiatri Leena Repokari och överläkaren och linjedirektören för ungdomspsykiatri Laura Häkkinen om barns och ungas psykiska hälsa.

Informationsmötet tar ungefär en halvtimme.​

Under tillfället har medierna möjlighet att ställa frågor via Teams-mötet. Länken till Teams-mötet till medierna. Mötena ordnas på finska men det går bra att ställa frågor på svenska. ​

Informationsmötet kan ses efteråt på HUS Youtube-kanal. 

Sändningen som är öppen för alla kan följas på vår webbplats www.hus.fi/sv/suorana-husista.

Nyckelord

Om

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

På HUS Helsingfors universitetssjukhus vårdas årligen cirka 680 000 patienter. Våra nästan 27 000 proffs arbetar för alla patienters bästa. Vi har ansvaret för den specialiserade sjukvården för invånarna i våra 24 medlemskommuner. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar koncentrerats riksomfattande till oss.

HUS är Finlands största aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen och den näst största arbetsgivaren i landet. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet.

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum