HUS

Suorana HUSista: Vård av offer för sexuellt våld vid Seri-stödcentret

Dela

HUS ordnar korta informationsmöten som är öppna för alla om aktuella varierande ämnen. Nästa informationsmöte ordnas den 2.12.2022 kl. 10.

Under evenemanget berättar Riina Korjamo, ansvarig läkare vid HUS Seri-stödcenter, om vård av våldtäktsoffer vid Seri-stödcentret på Kvinnokliniken i Helsingfors.

Informationsmötet tar cirka en halv timme.
Informationsmötet sänds direkt på HUS webbplats. Under tillfället har medierna möjlighet att ställa frågor via Teams-mötet.  

Informationsmötet kan ses efteråt på HUS Youtube-kanal. Mötena ordnas på finska men det går bra att ställa frågor på svenska.

Sändningen som är öppen för alla kan följas på vår webbplats www.hus.fi/sv/suorana-husista.

Nyckelord

Om

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

På HUS Helsingfors universitetssjukhus vårdas årligen cirka 680 000 patienter. Våra nästan 27 000 proffs arbetar för alla patienters bästa. Vi har ansvaret för den specialiserade sjukvården för invånarna i våra 24 medlemskommuner. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar koncentrerats riksomfattande till oss.

HUS är Finlands största aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen och den näst största arbetsgivaren i landet. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet.

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum