BusinessRakentamo

Supergolfaa edullisesti ja bongaile kenttiä

Jaa
Golf-harrastus elää jatkuvaa nousukautta, eikä loppua näy. Vaikka golfista on sukeutunut vuosien saatossa jokamieslaji ja keskituloisellakin on siihen varaa, se ei edelleenkään ole urheiluharrastus halvimmasta päästä. Kun golf-kärpänen on puraissut, niin Supergolf on edullinen ja helppo tapa aloittaa tai syventää lempiharrastusta.
Supergolfaa edullisesti ja bongaile kenttiä. Kuva: Supergolf.
Supergolfaa edullisesti ja bongaile kenttiä. Kuva: Supergolf.

Supergolf lanseerasi edulliset pelioikeudet jo vuonna 2004. Vieläkään kaikki golfin harrastajat eivät tiedä mainiosta mahdollisuudesta, varsinkaan uudet harrastajat.
- Itse aloin pelata vuonna 2001 ja hurahdin oitis lajiin. Ryhdyin miettimään, miten pääsee pelaamaan paljon, edullisesti ja eri kentille, kertoo Supergolf Finland Oy:n toimitusjohtaja Jari Koski liikeidean synnystä.

Ryhdy kenttäbongariksi edullisesti

Lomakausi on otollista aikaa ryhtyä kenttäbongariksi. Uusiin väyliin, clubitaloihin ja pelikavereihin tutustuminen on mitä parhainta kesäseikkailua. Et koskaan voi tietää millaisia elämyksiä seuraava tii tuo tullessaan, varsinkin jos kenttä on sinulle korkkaamaton. Miksipä et sallisi itsellesi nautinnollista golf-kesää sosiaalisen lajin parissa. Golf sopii yhtä lailla sinkuille ja seurueille. Harvemmin joudut tai saat pelata yksin.

Joillekin golfin hintavuus on saattanut olla aloittamisen kynnys, nyt sitä pulmaa ei enää ole. Täyskierros golfia maksaa helposti jopa 50-75 euroa kentästä riippuen. Supergolfin kautta on mahdollista pelata 18-reikäinen täyskierros noin puolet halvemmalla. Edullisimmillaan kierros voi olla vain 24 euroa. Supergolfin kenttävalikoima on varsin laaja. Valittavana on noin 70 eri kenttää. Mukana Suomen kenttien lisäksi on muun muassa Ruotsi, Viro ja Liettua.

Porrastetut hinnat

Supergolfin edulliset kierroshinnat laskevat iltaa kohden, päätyen iltalähdön 24 euron kiinteään alennushintaan. Vapaana olevien kierrosten hinnat laskevat parin tunnin välein. Päivällä tilatut alennusprosentit ovat porrastettu. Jos tilaat saman päivän aikana vaikkapa klo 11.00 kierroksen, alennusta on 15 prosenttia yksittäisen päiväpelioikeuden hinnasta. Jos tilaat samana päivänä pelioikeuden klo 15.00, alennus on 25 prosenttia. Jos tilaat klo 17.00, hinta kierrokselle on 29 euroa ja kaikki klo 18.00 tapahtuvat lähdöt ovat 24 euroa. Ne voi tilata Supergolf.fi-järjestelmästä  aikaisintaan klo 17.00.

Helppo pelioikeuspaketti

Voit ostaa kerralla 5-50 green feetä sisältävän Supergolf-pelioikeuspaketin. Pelioikeudet lisätään ostoksen jälkeen Supergolf-tilille, missä ne säilyvät kunnes varaat niitä omaan tai ystäviesi käyttöön. Pelioikeudet ovat käytettävissä kaikilla Supergolfin kentillä, eli voit kiertää eri kenttiä valintasi ja varaustilanteen mukaan tai pelata kaikki suosikkikentälläsi. Pelioikeuspaketit ovat voimassa vuoden loppuun saakka.

On mahdollista ostaa myös yksittäisiä green feeitä. Tosin on järkevämpää hankkia pelipaketti monestakin syystä; se on edullisempaa, säästyy aikaa varailussa ja tulee lähdettyä hanakammin kentälle.

Himogolfareille on tärkeä tieto, että useilla kentillä pystyt pelaamaan useamman kierroksen samalla pelioikeudella saman päivän aikana.

Jäsenyyttä ja joustoa

Edullisten pelioikeuksien hyödyntäminen edellyttää Supergolfin jäsenyyttä, joka maksaa vain 20 euroa.

Aloittelijoita ilahduttaa tieto, että Supergolfin pelioikeudella pääsee kaikille kentille myös tasoituksella 54. Näin ei aina ole ollut, mutta supergolfareilla on tämäkin etu.

Supergolf on joustava systeemi. Mikäli varaamasi päivä ei jostain syystä sovikaan, varauksen voi poistaa vielä edellisenä päivänä ja käyttää päiväpelioikeuden jonain toisena päivänä.
- Jos itsellesi tai pelikaverillesi tulee mutka matkaan, voit nimetä toisen Supergolfin jäsenen käyttämään varausta. Tarpeen vaatiessa voit varata pelejä pelkästään kaverillesi ilman, että itse lähdet mukaan. Supergolfin päiväpelioikeudet eivät ole siis henkilökohtaisia, muistuttaa Koski.

________________________infolaatikko_______________________________________

Näin teet äkkilähtövarauksen

  1. Katso Supergolf.fi-sivuston varauskalenterista missä kaikilla kentillä on vielä tilaa kuluvalle päivälle.
  2. Valitse kenttä, aika ja haluamasi määrä pelaajia. Nimeä heidät.
  3. Maksa kierrokset Supergolf.fi-palvelussa varauksen yhteydessä.
  4. Peli voi alkaa!

Yhteystiedot:

Supergolf

www.supergolf.fi

Toimitusjohtaja Jari Koski +358 40 503 4235
jari.koski@supergolf.fi

Käyntiosoite: Jämsänkatu 2, 00520 Helsinki.

Supergolf asiakaspalvelu

Sähköposti:

asiakaspalvelu@supergolf.fi

Puhelin:

010 411 5670 (arkisin klo 9-16)Avainsanat

Kuvat

Supergolfaa edullisesti ja bongaile kenttiä. Kuva: Supergolf.
Supergolfaa edullisesti ja bongaile kenttiä. Kuva: Supergolf.
Lataa
Golf-harrastus elää jatkuvaa nousukautta, eikä loppua näy. Kuva Supergolf.
Golf-harrastus elää jatkuvaa nousukautta, eikä loppua näy. Kuva Supergolf.
Lataa
Aloittelijoita ilahduttaa tieto, että Supergolfin pelioikeudella pääsee kaikille kentille myös tasoituksella 54. Kuva: Supergolf.
Aloittelijoita ilahduttaa tieto, että Supergolfin pelioikeudella pääsee kaikille kentille myös tasoituksella 54. Kuva: Supergolf.
Lataa
Golf on sosiaalinen laji. Sopii sinkuille ja seurueille. Kuva: Supergolf.
Golf on sosiaalinen laji. Sopii sinkuille ja seurueille. Kuva: Supergolf.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

BusinessRakentamo
Juuritie 7 (2. krs)
03100 Nummela

https://www.businessrakentamo.fi/
 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BusinessRakentamo

#Someleontti pienyrittäjän digiapurina - vahva missio ohjaa yrittäjä Sanya Saarisen toimintaa1.3.2023 00:00:34 EET | Tiedote

Havainto siitä, että ilmaiset digityökalut tulivat kaikkien yrittäjien ulottuville, mutta silti harva uskalsi lähteä niitä hyödyntämään, käynnisti Sanya Saarisen toisen yrittäjätaipaleen. Ensimmäinen yrittäjäpolku käynnistyi suoraan ammattikorkeakoulun jälkeen vuonna 2004, kun Saarinen hyppäsi rohkeasti koulun penkiltä suoraan yrittäjäksi ja teki keikkoja yrittäjäkollegan kanssa ohjelmapalvelualalla show-palveluita tuottaen ja esiintyvänä taiteilijana toimien. Aiemmin laulu- ja showjuontokeikkojen myyntityö oli kylmäsoittelua, joten modernien työkalujen saapuminen Suomeen mullisti koko myyntiprosessin. Tämä käynnisti uuden uran markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä ja nykyisin Saarinen on somekouluttaja, somestrategi ja digisisällöntuottaja, joka toimii käytännönläheisesti pienyrittäjien apuna modernien viestintä- ja markkinointityökalujen käytössä ja monikanavaisen viestinnän rakentamisessa.

BusinessRakentamon palvelut yrittäjille helposti ja sijainnista riippumatta28.2.2023 21:33:50 EET | Tiedote

Pienyrittäjävetoinen BusinessRakentamo ry on palvellut mikroyrityksiä yritysneuvonnan ja kehittämispalveluiden osalta vuodesta 2018 lähtien. Yhdistys tarjoaa asiantuntijoille ja mikroyrityksille tukea ja ratkaisuja yritystoiminnan kehittämiseen. Digitaalinen toimintamalli tuo palvelut jokaisen pienyrittäjän saataville ja mikroyritysten kehitysyhteisö toimii aktiivisesti uusia yhteistyökuvioita rakentaen. Jäsenyritykset voivat hyödyntää asiantuntijaverkoston monipuolista osaamista helposti ja sijainnista riippumatta.

UltraLeanSales® 2.0 - Niin hullulta kuin se kuulostaakin, mutta harvoissa yrityksissä tunnetaan asiakkaan ostokäyttäytyminen riittävän hyvin.20.2.2023 08:05:00 EET | Tiedote

Mitä tapahtuisi, jos tuntisit paremmin asiakkaasi ostokäyttäytymisen? Osaisitko hyödyntää sitä? Parantaisiko tieto myyntiä? Lean-johtamisen malli on tuttu juttu tuotannon tehostamisessa, mutta miksi Lean-oppeja ei ole juurikaan sovellettu tarjousten voittoprosentin parantamiseen? UltraLeanBusiness Oy on tuotteistanut tiedolla johtamisen mallin itseoppivaksi prosessiksi, joka perustuu asiakkaan ostoprosessien tuntemiseen. Aiheesta on nyt julkaistu kirja, uusittu ja laajennettu painos nimeltään UltraLeanSales 2.0.