HUS

Suu- ja hammassairauksien päivystys iltaisin ja viikonloppuisin 2.1.2020 alkaen Hyvinkäällä

Jaa

Hyvinkään sairaalaan päivystykseen avataan suu- ja hammassairauksien päivystyspiste. Päivystys siirtyy uutena toimintana Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän omistajakunnilta HUSin vastuulle.

Hyvinkään lisäksi toinen päivystyspiste palvelee edelleen Helsingin Meilahdessa, Haartmanin sairaalassa. HUSin Suu- ja hammassairauksien päivystys palvelee Keusoten lisäksi pääkaupunkiseudun kuntia (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Kauniainen, Sipoo, Kerava ja Porvoo). Potilaat voivat valita, kumpaan päivystyspisteeseen haluavat hakeutua hoitoon.

Päivystyksessä hoidetaan kiireelliset ja äkilliset särky- ja tapaturmatapaukset. Ennen päivystykseen hakeutumista tulee soittaa ajanvarauksen puhelinnumeroon, jotta voidaan arvioida hoidon tarpeen kiireellisyys. Ajanvaraus palvelee arkisin klo 14 - 21 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8 - 21 puhelinnumerossa 09 471 71110.

Arkisin klo. 8-14 välillä hoidosta vastaavat kuntien omat terveysasemat.

Yöaikaan sattuvat vakavat sairaudet ja tapaturmat hoidetaan edelleen Töölön sairaalan suu- ja leukakirurgian päivystyksessä. Yöpäivystys toimii klo 21.00 - 07.00. Ennen yöpäivystykseen hakeutumista tulee soittaa puhelinnumeroon 040 621 5699.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa yli puoli miljoonaa potilasta. HUSissa työskentelee 25 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme