Varsinais-Suomen ELY-keskus

Suuri tierumpu uusitaan maantiellä 204 Yläneen keskustan eteläpuolella

Jaa

Varsinais-Suomen ELY-keskus uusii huonokuntoisen tierummun maantiellä 204 noin 3,2 kilometriä Yläneen keskustasta etelään (Turunväylä 1054) viikkojen 46–48 aikana.

Uusittava tierumpu maantiellä 204
Uusittava tierumpu maantiellä 204

Työmaan kohdalle rakennetaan työnaikainen kiertotie työmaan ohi ja liikenne ohjataan liikennevalo-ohjatulle kiertotielle 21.–25.11. välisenä aikana. Tienkäyttäjien on syytä varautua viivästyksiin.

Pahoittelemme työn aiheuttamaa haittaa tielläliikkujille.

Urakoitsijana hankkeessa toimii Infraroad Oy.

Lisätietoja:

- Varsinais-Suomen ELY-keskus, projektipäällikkö Ilmari Viljanen, p. 0295 023 048

- Infraroad Oy, työmaapäällikkö Tomi Veräjänkorva, p. 040 777 5984

Avainsanat

Kuvat

Uusittava tierumpu maantiellä 204
Uusittava tierumpu maantiellä 204
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Varsinais-Suomen ELY-keskus
Varsinais-Suomen ELY-keskus
Itsenäisyydenaukio 2
20800 Turku

0295 022 500 (vaihde)http://www.ely-keskus.fi/varsinais-suomi

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Teemme työtämme Varsinais-Suomen lisäksi Satakunnan alueella liikenne- ja ympäristöasioissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen ELY-keskus

Seutu+-seriebiljetten med 10 resor prövas i regiontrafiken utanför Föli-området9.1.2023 10:05:30 EET | Tiedote

På linjerna i de kommuner som omger Föli-området prövas en seriebiljett med 10 resor. I och med pandemin har arbetsresorna ändrat form något och allt fler utför distansarbete en del av veckan. En traditionell periodbiljett kan upplevas vara för dyr om man inte längre regelbundet reser varje dag. Seriebiljetten uppmuntrar också till sporadiska arbetsresor med kollektivtrafik.

Seutu+ 10 matkan sarjalippu kokeiltavaksi Föli-alueen ulkopuolisessa seutuliikenteessä9.1.2023 10:05:21 EET | Tiedote

Föli-alueen ympäryskuntien linjoilla otetaan kokeiluun 10 matkan sarjalippu. Työmatkustus on pandemian myötä muuttanut jonkin verran muotoaan ja yhä useampi tekee osan viikosta etätyötä. Perinteinen kausilippu saatetaan kokea liian kalliiksi, jos matkoja ei enää tehdä säännönmukaisesti joka päivä. Sarjalippu kannustaa tekemään myös satunnaiset työmatkat joukkoliikenteellä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme