Svea

Svean maksupalvelut laajenevat Pohjoismaissa

Jaa

Svea Bank laajentaa edelleen maksupalvelutarjoomaansa Pohjoismaissa, kun MobilePay tulee muiden maksutapojen rinnalle myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa tarjoamassamme Checkoutissa – näin maksutapa on käytettävissä saman rajapinnan kautta kaikissa maissa. Jo aiemmin Svea on tarjonnut mobiilimaksutapoina Ruotsissa Swish-palvelun ja Norjassa Vippsin.

Liiketoimintajohtaja Benny Öhman
Liiketoimintajohtaja Benny Öhman

MobilePay on jo usean vuoden ajan kasvanut ja kehittynyt yhdeksi suosituimmista maksutavoista Suomen lisäksi myös Tanskassa. Koska kysyntä on suurta erityisesti kansainvälistä verkkokauppaa harjoittavien verkkokauppiaiden keskuudessa, voivat suomalaiset ja tanskalaiset verkkokaupat tarjota palvelun myös muissa Pohjoismaissa. MobilePay sekä parantaa ostokokemusta että lisää verkkokauppiaiden mahdollisuuksia myyntiin.

”Palvelun integroiminen myös muissa maissa saatavilla olevaan kassaratkaisuun on merkittävä etu suomalaisille verkkokaupoille ja myös asiakkaiden pitkäaikainen toive”, kertoo Benny Öhman, maksupalveluiden liiketoimintajohtaja Svea Bankissa. 

Suomessa MobilePay on yksi suosituimmista maksutavoista ja Tanskassa jopa puolet verkkokauppojen ostotapahtumista tehdään MobilePaylla. Palvelun tuominen Svean yhteispohjoismaiseen kassaratkaisuun helpottaa oleellisesti suomalaisten verkkokauppojen loikkaa Ruotsin ja muiden Pohjoismaiden markkinoille, kun kauppiailla on tukenaan myös tuttu ja toimiva MobilePay.

”MobilePay on lyhyessä ajassa saavuttanut aseman pidettynä maksutapana. Maksutapahtuma sillä on yksinkertainen ja kasvattaa siten merkittävästi kauppiaan konversiota. Se tekee MobilePaysta luonnollisen maksutavan verkkokauppiaille”, sanoo Lars Green, kaupallinen johtaja MobilePaylla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liiketoimintajohtaja Benny Öhman

benny.ohman@svea.fi

+358 43 824 4142

Kuvat

Liiketoimintajohtaja Benny Öhman
Liiketoimintajohtaja Benny Öhman
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Svea
Svea
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki

+358 9 4242 300https://www.svea.com/fi/fi/start/

Svea tarjoaa maksu- ja rahoitusratkaisuja yrityksille ja yksityisille, sekä perintä- ja taloushallinnon palveluita yrityksille. Suomessa Svea on toiminut jo vuodesta 2002, työllistäen nykyisin yli 200 henkeä. Svean toiminta Suomessa koostuu neljästä yrityksestä: rahoitusyhtiö Svea Ekonomi AB (publ.), Filial i Finlandista, perintätoimija Svea Perintä Oy:stä sekä maksujen välitykseen liittyviä palveluita tarjoavista Svea Payments Oy:stä ja Svea Development Oy:stä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Svea

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme