Lapinjärven kunta

”Täällähän on kaikille meistä jotain!” - Kesäkausi päättyy Lapinjärvellä Puistofestareina

Jaa

Lapinjärven kunnassa järjestetään 9.-11.8. Lapinjärven Puistofestarit. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. Tänä kesänä luvassa elokuvakokemuksia, musiikkielämyksiä, burleskia, teatteria, lähiruokatori, yhdessä syömistä, juoksutapahtuma ja yhteislaulua.

Lapinjärvellä kesätapahtumissa näkyy ilo ja yhdessä tekeminen.
Lapinjärvellä kesätapahtumissa näkyy ilo ja yhdessä tekeminen.

Lapinjärven kunnassa järjestetään 9.-11.8. Lapinjärven Puistofestarit. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. Tänä kesänä luvassa elokuvakokemuksia, musiikkielämyksiä, burleskia, teatteria, lähiruokatori, yhdessä syömistä, juoksutapahtuma ja yhteislaulua.

Lapinjärven Puistofestarit järjestetään Lukkarinpuistossa ja luvassa on koko viikonlopulle ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Ohjelmaa ovat tekemässä paikalliset ja lähiseudun yhdistykset, yritykset ja taiteilijat.

Perjantaina 9.8. Puistofestareilla katsotaan elokuvia


Puistofestarit alkavat klo 18 lasten omalla elokuvanäytöksellä, jossa esitetään Lemmikkien Salainen Elämä 2 (2019). Elokuvanäytös on katsojilleen maksuton kiitos paikallisten sponsoreiden – Parturikampaamo Anskun, Lapinjärven Kulttuuriyhdistyksen, Kirkonkylän Vanhempainyhdistyksen, Jalkahoitola Jaana Antaksen ja MLL Lapinjärven.

Elokuvailta jatkuu Laurean Ammattikorkeakoulun tekemällä dokumenttielokuvalla Lapinjärven Perinnetalkoot-hankkeesta ja Lapinjärven kirjastotalosta. Dokumenttielokuva esitetään lapinjärveläisten toiveesta.

Elokuvailta päätetään klo 21 alkavaan Oma Maa (2018) -elokuvaan, jota tulee esittelemään elokuvaohjaaja Markku Pölönen. Pölönen vastaa katsojien kysymyksiin ja kertoo elokuvan taustoista. Häntä myös kiinnostaa, mistä Lapinjärvi on saanut nimensä.

Lauantaina 10.8. juostaan, syödään ja nautitaan musiikista


Lapinjärven Puistofestareiden lauantai alkaa lähiruokatorilla, jossa paikalliset toimijat myyvät tuotteitaan puistossa. Luvassa on ainakin hilloja, valkosipulia ja kevätkääryleitä.

Lapinjärven Martat ry järjestää Lukkarinpuistossa Syödään Yhdessä-tapahtuman. Marttojen tapahtuman tuotto menee lapinjärveläisten toisen asteen opiskelijoiden opiskelumateriaalien rahalliseen tukemiseen.

Suomen nopeimpien katuautojen Blacklist-sarjaa johtaa tällä hetkellä lapinjärveläinen Kimmo Hovi Chevrolet Novallaan. Rainmaker Racing kalustoineen on paikalla Lapinjärven Puistofestareilla lauantaina klo 12-16, jolloin pääsee tutustumaan kisa-autoon sekä kyselemään harrastuksesta.

Lapinjärven Puistofestareiden yhteydessä järjestetään myös Peten Puolikas-juoksutapahtuma, jossa pääsee juoksemaan puolimaratonin lisäksi myös 10km matkan tai lastensarjassa 1-2km matkan. Juoksutapahtumaan ilmoittaudutaan paikan päällä.

Luvassa hauskaa ohjelmaa lapsillekin poniajelun ja jumppaleikin muodossa. Osallistumaan pääsevät perheen pienimmätkin.

Lapinjärven BluesRock Yhdistys vastaa illan ja alkuillan tarjonnasta lauantain festariohjelmassa. Alkuillasta 16-18 lauletaan yhdessä yhteislauluja ja ilta jatkuu klo 19 jälkeen bändi-illalla festivaaliteltassa. Esiintymässä ovat Markan Seteli ja Leyland Quattro. Lisämaustetta bändi-iltaan tuo kouvolalainen CatsyCats-burleskiduo uudella esityksellään.

Sunnuntaina 11.8. on luvassa messu ja teatteria

Sunnuntai alkaa Agricolan suomalaisen seurakunnan ja Agricola svenska församlingin yhteisellä ulkoilmamessulla Lukkarinpuistossa klo 12. Messuun saapuu pitämään saarnan Helsingin piispa Teemu Laajasalo. Messun jälkeen järjestetään kirkkokahvit puistossa.

Sunnuntaiohjelman päättää Ismo Leikolan käsikirjoittama, suurta suosiota ympäri Suomen saavuttanut ”Saikkua, Kiitos!”-teatteriesitys. Teatteriesitys alkaa klo 18 ja maksaa 25€. Esityksen aikana järjestetään myös buffet.

”Täällähän on meistä kaikille jotain!”

”Täällähän on meistä kaikille jotain!”, huudahtaa perhe, joka katselee Lapinjärven Puistofestareiden ohjelmaa Lapinjärven Kirkonkylällä. Perheen lapset odottavat elokuvaa, mutta myös sitä, että pääsevät leikkimään Lukkarinpuistossa.

Ohjelma on saavuttanut ihmisten kiinnostuksen ja saanut kiitosta monipuolisuudestaan. Puistossa on lauantaina myös Lapinjärven Marttojen kahvila ja anniskelualueesta vastaa perjantaina sekä lauantaina Monica’s Cafe.


Tule mukaan juhlimaan kesäkauden loppumista hyvässä seurassa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiina HeikkaKunnanjohtaja

Uuden ajan kunnanjohtaja täynnä ideoita ja uskallusta. Innovatiivinen ja ihmislähtöinen työote näkyy niin kunnassa sisällä kuin ulospäinkin.

044 720 8686tiina.heikka@lapinjarvi.fi

Kuvat

Lapinjärvellä kesätapahtumissa näkyy ilo ja yhdessä tekeminen.
Lapinjärvellä kesätapahtumissa näkyy ilo ja yhdessä tekeminen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lapinjärven kunta
Lapinjärven kunta
Lapinjärventie 20
07800 LAPINJÄRVI

019 510 860http://www.lapinjarvi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapinjärven kunta

Extra inkomster av lokala upplevelser i Lappträsk18.5.2020 09:30:55 EESTTiedote

Såhär i början av sommaren och turistsäsongen har Lappträsk kommun tagit i bruk Doerz Local-försäljningsplattformen, vilket gör att vem som helst kan bli en upplevelseleverantör och därmed tjäna extra inkomst. Genom plattformen kan privatpersoner, föreningar och företag enkelt och billigt erbjuda upplevelser och turismtjänster. Samtidigt gör plattformen det möjligt för särskilt företag att få större synlighet för sina egna turismtjänster.

Paikallisista elämyksistä lisätienestiä Lapinjärvellä18.5.2020 09:24:13 EESTUutinen

Alkavan kesän ja matkailusesongin kynnyksellä Lapinjärven kunta on ottanut käyttöön Doerz Local -alustan, jonka avulla kuka tahansa voi ryhtyä elämystarjoajaksi ja saada näin lisäansioita. Palvelun avulla yksityishenkilöt, yhdistykset ja yritykset voivat tarjota elämys- ja matkailupalveluita helposti ja edullisesti. Samalla erityisesti yritysten on palvelun avulla mahdollista saavuttaa enemmän näkyvyyttä omille matkailupalveluilleen

Haaveiletko asumisesta kauniin luonnon keskellä Uudellamaalla? Mietityttääkö rakentamisen hiilijalanjälki? Haluatko itse olla aktiivisesti mukana kehittämässä asuinalueesi toimintoja?19.2.2020 10:04:54 EETTiedote

Lapinjärven Husulanmäelle kehitetään ainutlaatuista yhteisöllistä ryhmärakentamisen toimintamallia, jossa kaikissa rakentamisen vaiheissa kiinnitetään huomio toiminnan ekologisuuteen. Näin voidaan tehdä perusteltuja ratkaisuja jotka pienentävät rakentamisen hiilijalanjälkeä ja lisäävät asumisen hyvinvointia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme