Restel OyRestel Oy

Taco Bellin Bring the Heat -biisikisa tulee taas

Jaa

Taco Bellin viime kesänä järjestämä ja suosiota saanut Bring the Heat -biisikilpailu järjestetään uudelleen tänä kesänä. Kilpailun voittajalle tarjotaan mahdollisuus äänittää kappaleensa ammattituottajan kanssa studiossa. Kilpailu on käynnissä 4.-17.7.2022.

Viime vuoden voittaja IRZ
Viime vuoden voittaja IRZ

Taco Bell järjestää jo toista kertaa Bring the Heat -biisikilpailun, jossa etsitään uutta nousevaa rap/R´n´B -tähteä. Kilpailun voittajalle on luvassa studiosessio huipputuottajan kanssa, sekä voittajakappaleen julkaisu levy-yhtiön kautta. Kilpailuun osallistutaan lähettämällä oma demo sähköpostitse osoitteeseen demotacobell@gmail.com. Voittajakappaletta on valitsemassa tuomaristo, jonka jäseninä toimii Bassoradion taajuuksilta tuttu Dj Mista S, Dj Supertyyli sekä viime kesän kilpailun voittaja IRZ.

Viime kesänä useiden lahjakkaiden hakijoiden joukosta voittajaksi valikoitui nuori tamperelainen alt R´n´B/soul -laulaja IRZ, oikealta nimeltään Iiris Ryhänen. Voittajakappale ”Lazy” on julkaistu viime syksynä.

”Bring the heatin voitto avas mulle huikeita ovia. Sain levytyssopparin, pääsin YleX Nosteeseen, musta kirjotettiin musamediassa artikkeleita ja mikä tärkeintä, pääsin toteuttaan mun unelmia”, kertoo edellisvuoden Bring the Heat -kisan voittaja IRZ.

Taco Bell haluaa konkreettisilla teoillaan auttaa nuoria toteuttamaan unelmiaan. Brändi on ollut monissa tapahtumissa mukana ja tarjonnut nuorille lahjakkuuksille mahdollisuuksia päästä etenemään unelmiensa kanssa. Etenkin urbaani kulttuuri ja musiikkimaailma ovat Taco Bellille tärkeitä teemoja.

”On hienoa, että pystymme tänäkin kesänä tukemaan nousevia lahjakkuuksia unelmissaan”, iloitsee Taco Bell Suomen markkinointipäällikkö Alina Nikkarikoski.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Alina Nikkarikoski, markkinointipäällikkö Taco Bell Suomi, puh. 0401278899, alina.nikkarikoski@restel.fi

Kuvat

Viime vuoden voittaja IRZ
Viime vuoden voittaja IRZ
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Yum! Brands Inc:in tytäryhtiö Taco Bell Corp. on maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolabrändi. Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan toiveen mukaisesti, ja tuotteissa on runsaat maut ja laadukkaat raaka-aineet. Maailmanlaajuisesti ketjun ravintoloissa vierailee yli 40 miljoonaa asiakasta viikoittain, ja heille halutaan tarjota poikkeuksellista arvoa sekä loistavaa palvelua. 

Restel on suomalainen ravintola-alan konserni, johon kuuluu noin 200 ravintolaa työllistäen noin 2 200 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Food&Events Tapahtumaravintoloille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti16.6.2022 13:00:00 EEST | Tiedote

Restelin operoima Food&Events Tapahtumaravintolat on saanut Suomen luonnonsuojeluliiton myöntämän Ekokompassi-ympäristösertifikaatin. Se myönnetään yrityksille, jotka ymmärtävät ympäristölainsäädännön, tunnistavat omat ympäristövaikutuksensa ja ovat näiden pohjalta luoneet kattavan ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen, ja nämä toimenpiteet on auditoitu virallisen Ekokompassi-auditoijan toimesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme