Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry

Talentia käynnistää Hyvinvoiva työpaikka -kilpailun sosiaalialalle

Jaa

Teetkö töitä hyvinvoivassa työyhteisössä? Jos teet, ilmoita työpaikkasi nyt mukaan Hyvinvoiva työpaikka -kilpailuun. Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia haluaa kilpailulla nostaa esiin sosiaalialan työyhteisöjä, joissa henkilöstö voi hyvin.

- Psykososiaalinen kuormitus on suurin riski sosiaalihuollon työntekijöiden työkyvylle. Esimerkiksi Kevan mukaan mielenterveysdiagnoosit ovat yleistyneet työkyvyttömyyteen johtavina syinä, sanoo Talentian erityisasiantuntija Jaana Manssila.

- Päätimme perustaa Hyvinvoiva työpaikka -kilpailun etsiäksemme sosiaalialan yhteisöjä, joissa työhyvinvointia pidetään tärkeänä ja sen eteen tehdään töitä. Sellaisiakin työpaikkoja on, ja haluamme tuoda niitä esille esimerkkinä muille, Manssila sanoo.

Työhyvinvointi vaikuttaa merkittävästi työyhteisöjen menestykseen. Hyvinvoivan työyhteisön tunnistaa muun muassa siitä, että vaikeistakin asioista pystytään puhumaan avoimesti, työntekijät luottavat toisiinsa, työtä kehitetään yhdessä ja työmäärä pysyy aisoissa.

Hyvinvoivassa työyhteisössä työntekijät tietävät omat perustehtävänsä ja ovat mukana päättämässä työhyvinvointiin liittyvistä asioista. Kiusaamiselle ja muulle epäasialliselle käytökselle on nollatoleranssi. Työpaikoilla voidaan saada aikaan myös säästöjä, kun työntekijöiden poissaolot vähenevät ja hyvinvointi työssä paranee.  

Hyvinvoiva työpaikka -kilpailuun voi ilmoittautua 15.8. asti

Haluamme ehdottomasti kuulla lisää, jos koet työskenteleväsi hyvinvoivassa työpaikassa. Ilmoita työpaikkasi mukaan Talentian Hyvinvoiva työpaikka -kilpailuun viimeistään 15.8. täyttämällä lomake: Hyvinvoiva työpaikka -kilpailu

Hyvinvoiva työpaikka -kilpailun voittaja julistetaan Sosiaalialan asiantuntijapäivillä 5.10.2021 Oulussa.

Voittajan valitsee Talentia. Voittajan valinnassa käytetään kriteereinä lomakkeessa mainittuja asioita. Loppusuoralla hyvät perustelut voivat kuitenkin nostaa työpaikkasi voittajaksi, joten muistathan perustella vastauksesi.

Kisan voittaja saa palkinnon, joka on suunnattu koko työyhteisölle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry
Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry
Ratamestarinkatu 11
00520 HELSINKI

Vaihde: +358 9 3158 6000, toimisto@talentia.fihttps://www.talentia.fi

Ammattijärjestö Talentia ajaa ja valvoo korkeasti koulutettujen sosiaalialan ammattilaisten palkkauksellisia ja ammatillisia etuja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme