Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKin tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän tai siirtohaun kautta? Haku päättyy 15.10.2021

Jaa

Tampereen ammattikorkeakoulun syksyn 2021 avoimen väylän haussa on monipuolinen koulutustarjonta ja hakukohteita on yhteensä 38. Avoimen väylän haku on alkanut 1.10.2021 ja päättyy 15.10.2021 klo 15.00.

Pixabay
Pixabay

Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi, kun olet suorittanut avoimessa ammattikorkeakoulussa riittävän määrän tutkinto-ohjelmaan soveltuvia opintoja, esimerkiksi avoimen ammattikorkeakoulun polkuopintoja. Hakukohteen valintaperusteissa kerrotaan tarkemmin vähimmäisopintopistemäärä ja muut valintaan vaikuttavat kriteerit. 

AMK-hakukohteita on tarjonnassa 28 ja ylempiin AMK-tutkintoihin johtavia hakukohteita 10.  Avoimen väylän erillishaussa on mukana sekä päivätoteutuksena että monimuotototeutuksena järjestettäviä koulutuksia. Lisäksi hakukohteena on kaksi englanninkielistä tutkinto-ohjelmaa: Bachelor of Engineering, Software Engineering sekä Bachelor of Engineering, Environmental Engineering.

Haussa olevat tutkinnot: https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/avoimen-vaylan-haku-ja-siirtohaku-tamkiin

Siirtohaku käynnissä samaan aikaan

Siirtohaussa voivat hakea korkeakoulua tai alaa vaihtavat opiskelijat. Siirtohaun kautta hyväksytyn opiskelijan opiskeluoikeus siirtyy korkeakoulusta toiseen tai korkeakoulun sisällä koulutuksesta toiseen. TAMKin siirtohaussa voi hakea ainoastaan AMK-tutkintoon johtaviin opintoihin. Hakukohteita on yhteensä 21, joista kaksi englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin: Bachelor of Engineering, Software Engineering sekä Bachelor of Engineering, Environmental Engineering. 

 

Lisätietoja

Hakijoiden yhteydenotot TAMKin hakijapalveluihin:

puh. 0294 520 444 (ma–pe klo 12–14) hakijapalvelut.tamk@tuni.fi 

Huomaa poikkeukset aukioloajoissa: https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/hakijapalvelut

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Pixabay
Pixabay
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tampereen ammattikorkeakoulu
Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 TAMPERE

p. 0294 5222https://www.tuni.fi/tamk

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen työelämäkorkeakoulu, joka vastaa työ- ja elinkeinoelämän muuttuviin osaamistarpeisiin tuottamalla parasta ammatillista korkeakoulutusta ja innovaatioita. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä korkeakouluyhteisön ja työelämän kumppaneiden kanssa, kotimaisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa on yli 10 000 opiskelijaa ja vakituista henkilöstöä noin 700.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen ammattikorkeakoulu

Roope Mäenpää ja Emmiina Lehtonen ovat Tampereen ammattikorkeakoulun Vuoden Alumnit13.10.2021 14:25:09 EEST | Tiedote

Tampereen ammattikorkeakoulun Vuoden Alumni 2021 -tittelit on myönnetty 13.10.2021 säveltäjä Roope Mäenpäälle ja ravintolakokki Emmiina Lehtoselle alumniviikon yhteydessä. Valinnan perusteena on heidän aktiivinen toimintansa alumnina Tampereen ammattikorkeakoulun arjessa, intohimoinen suhtautuminen omaan alaansa sekä jo nuorella iällä saavutettu menestys niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme