Business Tampere

Tampere Smart City Week Konferenssi ja Expo muuttavat tutkimuksen todellisuudeksi

Jaa

Kesäkuun puolivälissä 14.-15.6.2022 upouusi tapahtumakokonaisuus, Tampere Smart City Week Konferenssi ja Expo (TSCW) sekä DigITre, rantautuu Nokia Arenalle. TSCW on älykaupunkikehityksen läpileikkaava tapahtuma, jossa käsitellään aiheita niin älykkäästä liikkumisesta tapahtumaturvallisuuteen kuin yritysten vihreästä siirtymästä liikkuvien työkoneiden tulevaisuuteen.

Kuva: Skyfox, Marko Kallio
Kuva: Skyfox, Marko Kallio

Yhteistyössä TSCWn kanssa järjestettävä ICT-alan uusi huipputapahtuma DigITre keskittyy digitaalisen tulevaisuuden ratkaisuihin.

TSCWn järjestää Tampereen kaupunki yhdessä Tampereen Messujen ja Business Tampereen kanssa. Tampere on luontainen paikka älykaupunkikehityksen konferenssille, sillä kaupungissa tapahtuu tällä hetkellä paljon. Upouusi Nokia Arena, vajaan vuoden liikennöinyt ratikka ja monet muut kaupunkilaisten elämää parantavat ja kaupungin vetovoimaa lisäävät toimenpiteet tuovat Tampereen älykaupunkikehityksen keskiöön. Expon ja Konferenssin yhteydessä tullaan julkaisemaan myös uusia älykaupunkikehityksen projekteja ja hankkeita.

- Tampere on älykaupunkikehityksen edelläkävijä. Täällä tapahtuu koko ajan erilaisia toimenpiteitä, jotka tekevät kaupunkilaisten arkea sujuvammaksi. Parhaillaan kehitystä ei edes tavallisen kuluttajan silmin huomaa, vaan huomaamatta arki muuttuu koko ajan vaivattomammaksi, kertoo Business Tampereen älykaupunkikehityksen johtaja Markku Niemi.

Konferenssin puhujina nähdään mm. Anni Laurila, Henna Virkkunen ja Timo Harakka. Tapahtuman avauspäivän keynote-puhuja on Singaporesta saapuva tohtori Ayesha Khanna, joka on Addo AI:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Puhujaksi saapuu myös älykkäiden terveysteknologioiden asiantuntija ja Walesin prinssin neuvonantaja Anil Menon.

Tapahtumaa on valmisteltu tiiviissä yhteistyössä mukana olevien kumppaniyritysten ja kaupungin toimijoiden kanssa ja sen pääsponsoreita ovat Deloitte, Nokia, TietoEVRY, CGI ja Vastuu Group.

DigITre – tulevaisuus on läsnä

DigITre on uusi ICT-alan ammattitapahtuma, jonka teemoina vuonna 2022 ovat tietoturva, liiketoiminnan modernisointi sekä älykkäät ratkaisut. DigITre löytää yrityksille oikeat kumppanit sekä päivittää alan ja tekijöiden ammatilliset kovalevyt. Nokia Arenalla esillä ovat kiinnostavimmat ja työarkea helpottavat ohjelmistot, palvelut sekä koneet ja laitteet.

− Olemme todella innoissamme tästä mielettömästä kattauksesta, jonka DigITre ja Tampere Smart City Week Konferenssi ja Expo -kokonaisuus kesäkuussa komealla Nokia Arenalla tarjoilee! Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi digin, datan ja älykkäimpien ratkaisujen vuoden ykköstapahtumaan, sanoo tapahtumakokonaisuuden projektipäällikkö Sami Siurola Tampereen Messut -konsernista.

Maksuton rekisteröityminen ja median akkreditoituminen ovat avoinna

Nokia Arenan ensimmäisen messutapahtumakokonaisuuden maksuton kävijäilmoittautuminen on avoinna: https://tscw.fi/ilmoittautuminen/ ja https://www.digitre.fi/fi/kavijalle/rekisteroidy/. Tutustu monipuoliseen, inspiroivaan ohjelmaan: https://tscw.fi/ohjelma/ ja https://www.digitre.fi/fi/kavijalle/ohjelma/.

Median akkreditoituminen Tampere Smart City Week 2022 konferenssi ja expo sekä DigITre – tapahtumakokonaisuuteen on avoinna: https://www.digitre.fi/fi/messuinfo/medialle/.

Tampere Smart City Weekin päävastuullinen järjestäjä on Tampereen kaupunki yhteistyössä Business Tampereen kanssa. DigITre on Tampereen Messut -konsernin tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Tampere Smart City Week konferenssin ja expon kanssa. Tampereen Messut -konserni tuottaa Tampereen kaupungille TSCW Expo & Conference sekä DigITre -tapahtumakokonaisuuden.

Lisätiedot: tscw.fi, digitre.fi #tscw2022 #digitre

Tampere Smart City Week / Business Tampere

Katri Schulze, koordinaattori, Business Tampere Oy, katri.schulze@businesstampere.com, +358 40 076 5552

Anni Ylinen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Visit Tampere Oy, anni.ylinen@visittampere.fi, +358 50 466 9525

DigITre / Tampereen Messut

Sami Siurola, projektipäällikkö, Tampereen Messut -konserni, sami.siurola@tampereenmessut.fi, +358 40 734 3589

Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, Tampereen Messut -konserni, sirkka.laine@tampereenmessut.fi, +358 40 612 9081

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

DigITre/Tampereen Messut:

Sami Siurola, projektipäällikkö, Tampereen Messut -konserni
sami.siurola@tampereenmessut.fi, +358 40 734 3589

Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, Tampereen Messut -konserni sirkka.laine@tampereenmessut.fi, +358 40 612 9081

Kuvat

Kuva: Skyfox, Marko Kallio
Kuva: Skyfox, Marko Kallio
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Yhtiön toimintaa ohjaa Tampereen kaupunkiseudun elinkeinostrategia. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme