Messukeskus

Tampere tarjoaa keskeisen sijainnin kattavalle KoneAgria 2021 -näyttelylle

Jaa

Maatalousalan ammattilaisten KoneAgria pidetään vuonna 2021 entistä kattavampana 14.-16.10.2021 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Aikaisempi kokemus konenäyttelystä Tampereelta on erittäin hyvä ja keskeinen sijainti Suomessa painoi päätöksessä.

KoneAgria vuonna 2017 Tampereella.
KoneAgria vuonna 2017 Tampereella.

Tampere valikoitui järjestämispaikaksi keskeisen sijaintinsa perusteella. Messut tahdotaan järjestää keskellä vilja- ja karjasuomea. Riittävät tilat, erinomaiset yhteydet ja runsas hotellitarjonta mahdollistavat onnistuneen messukokemuksen kävijöille ja näytteilleasettajille. 


- Uskomme maatalousyrittäjien pitävän järjestelyä onnistuneena laadukkaiden kotimaisten ammattinäyttelyiden ansiosta, kuvaa valintaa ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Henri Honkala.

KoneAgria vahvistuu nyt entisestään, kun isoa konetapahtumaa ei ole voitu järjestää koronatilanteen vuoksi tänä vuonna. KoneAgria esittelee kattavasti koko konemarkkinan Suomesta.  – Kaikki MaatalousKonemessujen järjestäjäkumppaneina toimivat isot koneliikkeet ovat jo sitoutuneet KoneAgriaan vähintään info-osastolla. Lantmännen Agron sitoutuminen KoneAgrian pääyhteistyökumppaniksi jo tässä vaiheessa ilahduttaa ja vahvistaa pitkäaikaisen kumppanuuden merkitystä huipputapahtumien toteutuksessa, sanoo Leo Potkonen Suomen Messuilta ja jatkaa, – Messujen suunnittelu ja myynti on käynnissä. Tarjoamme kiinnostavaa sisältöä ensi syksynä juuri suomalaisille maatalousyrittäjille. KoneAgrialla on aina ollut vahva sisältö kotieläintilojen koneistuksesta ja niin tulee olemaan nytkin.

Laaja yhteistyöverkosto kokoaa ohjelman

KoneAgriaan on luvassa myös laaja ohjelmakattaus. Ohjelma rakennetaan alan yhteisenä ponnistuksena, hyvällä yhteistyöllä ja Suomeen sovellettuna. – Yhteistyökumppanimme ohjelman rakentamisessa takaavat, että saamme esille viimeisimmän huipputiedon Suomesta ja maailmalta, sanoo Suvi Anttila ProAgria Keskusten Liitosta. - Ohjelman kokoamisesta meillä on hyvä kokemus Helsingin Maatalouskonemessuilta, jonka ohjelmaa kokosi yli 20 eri organisaatiota hyvässä yhteistyössä ja innostuneesti. Harmillista, ettei sitä päästy tänä vuonna toteuttamaan.

Viljelijöiden ja näytteilleasettajien toiveet ja tarpeet otettu huomioon

Kävijöille ja näytteilleasettajille keväällä tehdyn laajan tutkimuksen mukaan toiveena on kattava ja monipuolinen näyttely, jossa on mukana kasvinviljelyn, karjatalouden ja metsänhoidon koko tarjonta urakointia unohtamatta. - Kävijät odottavat koneita, laitteita, tietoa, varusteita ja palveluja, sanoo Potkonen.

Tapahtuman kävijöitä ovat maa- ja metsätilojensa liiketoimintaa aktiivisesti kehittävät ja niihin investoivat alan ammattilaiset kaikkialta Suomesta ja lähialueilta. Kävijöinä myös ulkoalueiden hoidon ja urakoinnin tekijät ja tarjoajat.

Vuonna 2021 on KoneAgrian vuoro

KoneAgria on joka toinen vuosi järjestettävä maatalouden ja maaseudun ammattilaisten, maatalouskoneiden, tarvikkeiden ja palvelujen erikoisnäyttely. Tapahtuman järjestää vuonna 2021 Suomen Messut Osuuskunta ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiannoista Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa.

KoneAgria on tunnettu, arvostettu ja vahva konenäyttely, joka kokoaa alan ammattilaiset ja sisältää runsaasti myös alaan liittyvää ammattitietoa erilaisina ohjelmina. Tapahtuman historia juontaa juurensa 1980-luvulle saakka ja järjestetään nyt kuudettatoista kertaa. Edellisen kerran KoneAgria järjestettiin vuonna 2019 Jyväskylässä ja siellä vieraili yli 12 000 henkilöä.
www.koneagria.fi #koneagria2021

KoneAgria järjestään parittomina vuosina, kun parillisina vuosina järjestetään Helsingin MaatalousKonemessut. Seuraavan kerran MaatalousKonemessut järjestetään 13. – 15.10.2022. Tänä vuonna tapahtuma tarjoaa verkkosisältöä. - ProAgria ja Suomen Messut toteuttavat yhteistyössä vuorovuosin KoneAgrian ja MaatalousKonemessut, näin molempien organisaatioiden osaaminen saadaan hyödynnettyä kummassakin tapahtumassa, sanoo Honkala.

Lisätietoja:

ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Henri Honkala, puhelin 040 8277 100, henri.honkala@proagria.fi

Suomen Messut Osuuskunta, konseptikehittäjä Leo Potkonen, puhelin 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com

ProAgria Keskusten Liitto, markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila, puhelin 040 560 8551, suvi.anttila@proagria.fi

Kuvat

KoneAgria vuonna 2017 Tampereella.
KoneAgria vuonna 2017 Tampereella.
Lataa
KoneAgria vuonna 2017 Tampereella.
KoneAgria vuonna 2017 Tampereella.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut vie kirjallisuuskeskustelut oppilaitoksiin16.9.2020 02:01:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa tarjoaa yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry:n ja Äidinkielen opettajain liiton kanssa 3000 luokalle kirjallisuusohjelmaa messujen aikana 22. – 25.10.2020 ja kaksi viikkoa niiden jälkeen. Suomen tietokirjailijat ry ja Äidinkielen opettajain liitto tekevät yhteistyössä erilaisia vinkkilistoja ohjelmasta oppilaitoksille ja mahdollistavat oppilaitosten osallistumisen veloituksetta. Poikkeuksellinen vuosi ja uusi toimintatapa tekevät tapahtumasta entistä valtakunnallisemman oppilaitostenkin näkökulmasta.

Helsingin Kirjamessut vie lukupiirit verkkoon7.9.2020 13:05:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit ovat tänä vuonna kaikkien seurattavissa veloituksetta tapahtuman verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuma tarjoaa makupaloja jo ennen varsinaista tapahtuma-ajankohtaa 22. – 25.10.2020. Lokakuun alusta alkaen järjestetään viisi lukupiiriä. Ensimmäisessä lukupiirissä keskustellaan kirjailija Kari Hotakaisen kanssa uutuusteoksesta Tarina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme