Tampereen Kannen areena tukee perheitä jouluna – ruokakassikeräys verkossa ja joulutapahtuma 18.12.

Jaa

Areenan JOULU -hyväntekeväisyystapahtuma kutsuu erityisesti taloudellisia haasteita kohdanneita perheitä iloisiin kuusijuhliin 18.12. ja vauhdittaa tästä päivästä alkaen ruokakassikeräystä verkossa. Tapahtuman järjestää Tampereen Kannen areena, Tampereen seurakuntien Ruokapankki ja Tampereen kaupunki yhteistyössä areenan ekosysteemin toimijoiden, kuten NoHo Partnersin ja Akun Tehtaan, kanssa. Yhteistyökumppaniksi on mahdollista tulla vielä mukaan.

Korona-aika on tuonut erilaisten avustusten piiriin aiempaa enemmän myös lapsiperheitä. Kaikilla ei ole mahdollisuutta osallistua maksullisiin joulutapahtumiin. Areenan JOULU -tapahtuma vastaa tähän tarpeeseen. Perheille suunnattu maksuton tapahtuma antaa mahdollisuuden kokoontua yhteen iloisissa merkeissä jouluisten tarjottavien ja erilaisten ohjelmapisteiden, kuten liikunnan ja askartelun, parissa.

”Olemme merkittävä uusi toimija kaupungissa ja haluamme toimia osaltamme yhteiskuntavastuullisesti. Lauantaina 18.12. järjestettävä Areenan joulu on tästä ensimmäinen konkreettinen esimerkki. Haluamme, että taloudellisesta tilanteesta riippumatta kaikilla on mahdollisuus päästä nauttimaan areenan tunnelmasta. On mahtavaa, miten Tampereen kaupunki ja seurakunnat sekä koko areenan ekosysteemi ovat lähteneet mukaan tekemään yhdessä hyvää aidosta auttamisen ilosta!” Tampereen Kannen areenan myyntijohtaja Elina Tikkakoski kertoo.

Tampereen seurakuntien ruoka-apu on hankalassa tilanteessa, kun EU lopettaa toistaiseksi ruoka-apunsa. Elintarvikkeita riittää jaettavaksi enää helmikuun loppuun asti. Joulujuhlan lisäksi areena on Moro-lehden kanssa vauhdittamassa Ruokapankin ruokakassikeräystä sekä avoimen verkkokeräyksen että yhteistyökumppaneidensa kautta.

Yhteistyökumppanit löytyivät luontevasti
Kun Tampereen Kannen areena etsi yhdessä Tampereen kaupungin kanssa sopivaa yhteistyökumppania ja samalla oikeaa reittiä tapahtuman kohdeyleisön tavoittamiseksi, Tampereen seurakunnat ja Ruokapankki tuntuivat luontevilta yhteistyötahoilta. Pastori Merja Halivaara Tampereen ev.lut seurakuntien kehityspalveluista on iloinen yhteistyöstä.

”Areenan joulu osaltamme lähti liikkeelle siitä, kun Tampereen Kannen areenan yhtiö ehdotti seurakunnille yhteistyötä joulutapahtumaan liittyen. On mahtavaa, että Tampereella eri tahot voivat lyödä osaamisensa yhteen ja tuottaa siten iloa ja apua asukkaille. Tampereen Kannen areenan kanssa on hienoa päästä yhteistyöhön. Siellä on aidosti haluttu etsiä auttamisen keinoja ja panostetaan joulutapahtumaan. Tapahtuman ovet ovat avoinna perheille ilman huolta siitä, onko rahaa pääsylippuihin, joulupuuroon ja ohjelman seuraamiseen. Toivottavasti kaikki kohderyhmän perheet löytävät paikalle”, Halivaara toivoo.

Tapahtuma järjestetään korona-turvallisesti ajankohtaisten suositusten mukaisesti. Areenalla on väljät tilat, tehokas ilmanvaihto ja ohjelmaa on porrastettu alkamaan tasatunnein. Tilaisuudessa suositellaan maskien käyttöä, huomioidaan turvavälit ja saatavilla on käsidesiä. Tapahtuma on syrjinnästä ja häirinnästä vapaa ja sen halutaan olevan kaikille turvallinen. Myös esteetön saapuminen on huomioitu.

Päivittyviä tietoja tapahtuman sisällöistä löytyy Facebook-tapahtumasta ja Instagram-tililtä @areenanjoulu. Ruokakassikeräyksen lahjoituksia otetaan vastaan osoitteessa areenatampere.fi/areenanjoulu ja MobilePaylla numerossa 48075. Halukkaat Areenan JOULU -tapahtuman yhteistyökumppanit voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen yhdessahyvaa@areenatampere.fi.

Yhdessä hyvää tekemässä:

Akun Tehdas

Eezy Oy

KASKI Agency

Kotimaanapu

NoHo Partners

Ransu Ry / Panu Raipia

Tampereen Kannen areena

Tampereen kaupunki

Tampereen ev. lut. seurakunnat

Tampereen Ilves / Ilves-Hockey Oy

Tappara / Tamhockey Oy

Tapahtuman ikuistaa kuvaaja Miikka Varila

Lisätietoja

Tuottaja, Areenan JOULU -hyväntekeväisyystapahtuma
Kristiina Paananen
yhdessahyvaa@areenatampere.fi
+358 40 837 7002

Tampereen kannen areena
Myyntijohtaja
Elina Tikkakoski
elina.tikkakoski@areenatampere.fi +358 50 321 4640

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

KOY Tampereen Monitoimiareena

TAMPERE

https://nokiaarena.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KOY Tampereen Monitoimiareena

Mediakutsu Nokia Arenalle 3.12., kierros upouudella areenalla ja tutustuminen ravintolakonsepteihin29.11.2021 11:23:57 EET | Kutsu

Tampereen Kannen areena avaa ovensa 3.12., jolloin ohjelmassa on ensimmäinen paikallispeli Tappara–Ilves. Kutsumme median tutustumaan perjantaina 3.12. klo 11–13 vastavalmistuneisiin tiloihin areenan ovien avautuessa ensimmäistä kertaa! Miltä tuntuu astua upouuteen digipinnoilla elävöitettyyn aulaan? Huimaako katsomon ylimmällä rivillä? Mitä reittiä joukkueet saapuvat jäälle? Kauanko jään tekeminen kestää? Mitä kaikkea LED-kaukalon tekniikka mahdollistaa? Millaisia ruokaelämyksiä tapatumakävijät voivat odottaa? Tervetuloa kokemaan tuliterät tilat, kysymään areenan toiminnasta ja välittämään avauspäivän tunnelmat ensimmäisten joukossa. Kierrosta ovat vetämässä ja kysymyksiin vastaamassa areenan myyntijohtaja Elina Tikkakoski ja digitaalisen liiketoiminnan päällikkö Jussi Maaniitty sekä Ilveksen myynti- ja tapahtumapäällikkö Lasse Fihl ja Tapparan myynti- ja tapahtumajohtaja Aki Holma sekä kehitysjohtaja Aki Hautamäki. Ravintolakonsepteista kertoo NoHo:n toiminnoista areenalla vastaava o

Tampereen Kannen areena on nyt Nokia Arena19.11.2021 10:05:41 EET | Tiedote

Tampereen Kannen areena ja Nokia ovat tänään allekirjoittaneet viisivuotisen yhteistyösopimuksen sisältäen option viiden vuoden jatkosopimuksesta. Sopimuksen myötä joulukuussa 2021 valmistuva areena on tästä päivästä alkaen Nokia Arena. Vuosittain jopa miljoonaa kävijää palveleva Nokia Arena on rakennettu Tampereen keskustan välittömään läheisyyteen ja se on yksi Euroopan moderneimmista monitoimiareenoista.

Kutsu tiedotustilaisuuteen: Tampereen Kannen areenalta merkittäviä uutisia areenan tulevaisuudesta ja yhteistyökumppaneista pe 19.11. klo 9.4518.11.2021 11:00:00 EET | Kutsu

Tampereen Kannen areena järjestää perjantaina 19.11. klo 9.45–11 tiedotustilaisuuden, jossa kerromme merkittäviä uutisia areenan tulevaisuudesta ja yhteistyökumppaneista. Julkistamme huomisen aikana myös lehdistötiedotteen yhteistyökumppaneita koskevista uutisista. Tiedotustilaisuuteen lisäksi medialla on mahdollisuus tutustua 15.12. aukeavan areenan sisätiloihin ensimmäistä kertaa. Tilaisuus alkaa kokoontumisella Technopolis Yliopistonrinteen ulko-ovien edustalle klo 9.45, josta siirrymme areenalle. Lisäohjeistusta areenalla liikkumiseen annetaan kokoontumisen yhteydessä. Tiedotustilaisuus: 19.11. 9.45–11 Osoite: Technopolis Yliopistonrinteen ulko-ovet Kalevantie 2, Tampere Ilmoitathan osallistumisesta Eini Inhalle: eini.inha@areenatampere.fi , p. 040 6643100. Lämpimästi tervetuloa kuulemaan syksyn hienoimpia uutisia!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme