Pyynikin Brewing Company

Tamperelaispanimo jälleen Suomen arvostetuin olutbrändi

Jaa

Tamperelainen Pyynikin käsityöläispanimo on jälleen Suomen arvostetuin olutbrändi. Brändien arvostus -tutkimuksen teki Taloustutkimus Oy. Tamperelaispanimo oli arvostetuin olutbrändi myös vuonna 2020.

Panimon perustaja Tuomas Pere. Kuva: Ronja Honko
Panimon perustaja Tuomas Pere. Kuva: Ronja Honko

Arvostetuin olutbrändi-kategoriassa oli mukana panimoita, joiden tuotteita on myynnissä Suomessa. Pyynikin käsityöläispanimo päihitti jälleen kilpailijansa kaikissa kolmessa mittarointikategoriassa: kuluttajatyytyväisyydessä, yleisessä arvostuksessa sekä suositteluissa.

Pyynikin käsityöläispanimon, tunnetaan myös nimellä Pyynikin Brewing Company, arvostus on kasvanut jatkuvasti tuotannon ohella. Alkuvuodesta tamperelaispanimo teki historiansa suurimman hankkeen aloittamalla oluiden ja muiden juomien valmistuksen myös Viron Haljassa. Tämä nosti Pyynikin tuotantokapasiteetin 30 miljoonan litraan vuodessa. Tuotanto Haljalassa mahdollistaa Tampereen tuotannon keskittymisen artesaanioluisiin sekä uuden maailman trendeihin. 

- Meitä pitkään vaivannut kapasiteettiongelma on nyt ohitse. Vihdoinkin pystymme vastaamaan kysyntään täysipainoisesti, kertoo panimon perustaja Tuomas Pere.

Kiinnostus Pyynikin tuotteita kohtaan on kasvussa ulkomailla. Uusia vientiavauksia on käynnissä useampaan maahan. Viime vuonna arvostettu talouslehti Financial Times listasi Euroopan nopeimmin kasvavat yritykset. Lehden FT 1000-listan mukaan tamperelaispanimo oli Euroopan nopeimmin kasvava panimo-alan yritys.

- Pitkäjänteinen työ Pyynikin brändin eteen on kantanut hedelmää. Kaikkien osa-alueiden pitää toimia, jotta tähän päästään. Olen erittäin ylpeä koko panimon porukasta. Tämä on meidän kaikkien ansiota! Suuri kiitos myös päivittäistavarakaupoille sekä ihmisille, jotka arvostavat meidän oluita ja juomia, kertoo panimon markkinointipäällikkö Veikko Sorvaniemi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Panimon perustaja Tuomas Pere. Kuva: Ronja Honko
Panimon perustaja Tuomas Pere. Kuva: Ronja Honko
Lataa
Panimon perustaja Tuomas Pere. Kuva: Alper Sevgör
Panimon perustaja Tuomas Pere. Kuva: Alper Sevgör
Lataa
Mosaic Lager on panimon suosituin olut.
Mosaic Lager on panimon suosituin olut.
Lataa
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pyynikin Brewing Company
Kolismaankatu 1
33300 Tampere

http://www.pyynikin.com

Pyynikin käsityöläispanimo Oy tunnetaan myös nimellä Pyynikin Brewing Company

Pyynikin käsityöläispanimo aloitti Tampereella vuonna 2013. Panimon valikoimaan kuuluu oluiden ohella siidereitä, lonkeroita, virvoitusjuomia ja tisleitä.

Panimolla on noin 10 000 osakasta

Haljalassa kokonaiskapasiteetti on noin 30 miljoonaa litraa sisältäen oluet, virvoitusjuomat ja RTD-juomat. 

Taloustutkimus Oy:n  Brändien arvostus -tutkimuksen mukaan panimo oli Suomen arvostetuin olutbrändi myös vuonna 2020. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pyynikin Brewing Company

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme