Pyynikin Brewing Company

Tamperelaispanimo varautuu koronavirukseen

Jaa

Euroopan nopeimmin kasvavaksi panimoksi listattu Pyynikin Brewing Company varautuu nopeilla toimenpiteillä koronaviruksen aiheuttamiin riskeihin. Alkavilla toimenpiteillä turvataan toimitusvarmuus asiakkaille. Panimo alkaa myös lisäämään C-vitamiinia oluisiinsa kevätkauden ajan.

Tamperelainen Pyynikin Brewing Company valmistautuu turvaamaan toimintansa ylläpitämisen tehokkaana mahdollisten koronaviruksen aiheuttamien haittojen varalta.

Panimo on ohjeistanut henkilökuntaansa, siirtänyt sovitut tapaamiset sekä tapahtumat panimolla myöhemmäksi, sekä varautunut raaka-aineiden saamisen ja laitteiston huoltotoimenpiteiden ylläpitoon. Panimo on luonut suunnitelman miten mahdollinen työ- ja toimintakyky ylläpidetään. Tarkoituksena on turvata panimoyrityksen kasvun jatkuminen sekä juomien saatavuus kuluttajille.

Panimo peruu kaikki ryhmävierailut tehtaalla sekä henkilökunnan työmatkat alkaen ensi viikon maanantaista lähtien. Sovitut vierailut pyritään siirtämään myöhempään ajankohtaan tai Tampereen keskustassa sijaitsevaan Pyynikin Brewhouse -panimoravintolaan, joka palvelee kaikkia asiakkaitaan normaalisti.

"Jouduimme myös siirtämään kansainväliselle talous- ja olutmedialle suunnatun tapahtuman, jossa meidän oli tarkoitus kertoa miten olemme saavuttaneet Euroopan kasvavimman panimon aseman. Terveys on tärkeintä",  toteaa Tuomas Pere.

Tamperelaispanimo alkaa myös välittömästi lisätä oluihinsa C-vitamiinia 200 milligrammaa litraa kohden. Tällä ei ole vaikutusta oluen makuun ja sillä on myös oluen säilyvyyttä parantava vaikutus. C-vitamiinia lisätään myös panimon muihin tuotteisiin kuten siideriin, lonkeroihin, limonadeihin ja vichyyn. Pyynikin oluiden ulosmyyntihintaan lisäys ei tule vaikuttamaan.

"Ajatus syntyi  kun ajattelin miten me voisimme vastata kuluttajien toiveisiin ja tarpeeseen saada C-vitamiinia. Olut on osa päivittäistä ruokakulttuuria ja ihmisten arkipäivää. Mahdollista sairastumisriskiä esimerkiksi koronavirukseen C-vitamiini ei  poista. Tärkeätä on muistaa hyvä käsihygienia, oikea yskimistapa ja noudattaa viranomaisohjeita", kertoo olutmestari Tuomas Pere.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Olutmestari Tuomas Pere
+358 44 769 9137
tuomas.pere@pyynikin.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pyynikin Brewing Company
Kolismaankatu 1
33300 Tampere

http://www.pyynikin.com

Pyynikin Brewing Company aloitti toimintansa Pyynikin käsityöläispanimona Tampereella vuonna 2013. Panimon valikoimaan kuuluu oluiden ohella siidereitä, lonkeroita, virvoitusjuomia ja tisleitä. Tuotantokapasiteetti on vuonna 2020 noin kolme miljoonaa litraa vuodessa. Sekä juomien tuotanto että valmistuskapasiteetti ovat voimakkaassa kasvussa. Panimoyhtiöllä on yli 5000 osakasta ympäri maailman. 

Yhtiö työllistää yli 30 alan ammattilaista. Pyynikin Brewing Company aloitti 2019 vientitoiminnan. Vienti kattaa lähes 10 prosenttia tuotannosta. Pyynikin oluita voi ostaa noin 2300 myymälästä 12 Euroopan maasta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pyynikin Brewing Company

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme