Eckes-Granini Finland Oy Ab

TÄNÄ VUONNA VAPPUA JUHLITAAN JVG:N KEIKALLA VIRTUAALISESSA HELSINGISSÄ - TURVALLISEN ETÄVAPUN VIETTOA TUKEMASSA MARLI JUISSI

Jaa

Suomen suosituin popyhtye JVG ja yleisö kohtaavat vappuaattona virtuaalitodellisuudessa

Suomen ylivertaisesti suosituin popyhtye JVG tanssittaa koronakaranteenissa vappua juhlivaa kansaa pelimaailmasta tuttuja elementtejä hyödyntävällä live-konsertilla virtuaalitodellisuudessa. Keikan tarjoavat Helsingin kaupunki, virtuaaliteknologiaan erikoistunut Zoan, Fullsteam Agency, Marli Juissi sekä OnePlus. Etävapun vieton areenana toimii virtuaalitodellisuuteen rakennettu Helsingin Senaatintori. Kotimaan rakastetuimmaksi juhlabändiksi muodostuneen JVG:n tunnetut hitit koetaan www.helsinkikanava.fi ja www.burst.fi -sivustoilla vappuaattona torstaina 30. huhtikuuta klo 19 alkaen. 

Virtuaalitodellisuuskeikan esikuva on vuosi sitten Fortnite: Battle Royale -videopelissä järjestetty DJ Marshmellon konsertti, joka keräsi yli 10 miljoonaa fania juhlimaan. “Fortniten keikka tarjoiltiin vain pelin pelaajille, mutta nyt haluamme tuoda samanlaisen elämyksen kaikille suomalaisille”, kertoo Zoanin toimitusjohtaja ja perustaja Miikka Rosendahl.

”Ensi viikolla juhlitaan kaikkien aikojen etävappua, ja ihan mahtavaa, että me voidaan tällä tavalla bailata teidän kanssa! Tää on se keikka, kun ikuinen vappu muuttuu kotoisaksi etävapuksi ja tuodaan vähän juhlaa tähän poikkeukselliseen kevääseen. Nyt tehdään historiaa viettämällä vappua kotoa käsin, mutta silti yhdessä”, JVG fiilistelee tulevaa vappukeikkaa.

”Meillä on edessä hyvin erilainen vappu, jonka tulemme viettämään toisistamme erillään. Vaikka emme ole fyysisesti yhdessä, voimme silti iloita vapusta yhteisönä, henkisesti yhdessä. JVG:n live-keikka virtuaalisessa Helsingissä on osa kaupungin etävapun monipuolista kattausta, jolla haluamme mahdollistaa näissä poikkeusoloissa mahdollisimman hyvän vapun kaikille. Virtuaalitodellisuudessa toteutettavan ohjelman ansiosta voimme viettää kaikkien aikojen etävappua yhdessä erikseen”, painottaa Helsingin pormestari Jan Vapaavuori.

”Marli Juissi haluaa edelläkävijänä olla mukana siellä missä isosti tapahtuu. Haluamme samalla korostaa, että ystävien kanssa voi viettää turvallisen vapun myös virtuaalisesti etänä”, kertoo tuote- ja viestintäpäällikkö Nina Lindén Eckes-Graninilta.

Live-kokemus on rakennettu Zoanin kehittämän Burst Live -teknologia-alustan päälle. Keskeistä osaa näyttelee Unreal Engine -pelimoottori, jossa virtuaalitodellisuus eli tässä tapauksessa Senaatintorin 3D-malli, pyörii. Yleisö liittyy keikkaan omilla älypuhelimillaan tai tietokoneillaan suoraan nettisivulta. VR-laseja ei tarvita. Jokainen keikalle kirjautunut voi valita itselleen avattaren vaihtoehtona on myös Marli Juissi avatar ja hyvällä onnella nähdä siis itsensä tanssimassa virtuaalisella torilla keikan yleisössä. Keikalla ei tarvitse tyytyä vain katsomaan, vaan yleisöä kannustetaan reagoimaan elein, suosionosoituksin tai emojein, jotka välittyvät studiossa esiintyville artisteille reaaliajassa.

“Olemme kehittäneet alustaa jo pitkään, ja korona loi tarpeen ottaa se käyttöön. Mikäpä olisi parempi tapa kuin Helsingin etävapun ohjelman mahdollistaminen”, Miikka Rosendahl sanoo.

JVG – IKUINEN VAPPU 

To 30.4.2020 klo 19, Virtuaalinen Helsinki
Live-keikka koettavissa osoitteissa: www.helsinkikanava.fi ja www.burst.fi

Tallenne katsottavissa 48 tuntia keikan jälkeen. 

www.facebook.com/jvgvirallinen 

www.instagram.fi/jvgfi 

www.fullsteam.fi 

www.myhelsinki.fi

www.burst.fi

promokuvat: www.fullsteam.fi/fi/artistit/jvg

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

FULLSTEAM AGENCY / Liina Rislakki
(040 706 0286, liina@fullsteam.fi) 

HELSINGIN KAUPUNKI / Sanna Forsström
(040 531 3713, sanna.forsstrom@hel.fi)

ZOAN / Miikka Rosendahl (040 963 0409)
tai Laura Olin (040 351 6808, etunimi.sukunimi@zoan.fi)

ECKES-GRANINI FINLAND OY AB / Nina Lindén
(0400 484 351, nina.linden@eckes-granini.com)

JVG:n haastattelupyynnöt:

WARNER MUSIC FINLAND / Noora Kärki
(044 981 1633, noora.karki@warnermusic.com)

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Eckes-Granini Finland Oy Ab
Eckes-Granini Finland Oy Ab
Pansiontie 47 b
20210 TURKU

020 720 7300https://www.eckes-granini.fi

Eckes-Granini Finland Oy Ab valmistaa, myy ja markkinoi yhteensä yli 230 erilaista mehutuotetta. Valikoimaan kuuluu mm. täysmehuja, annosmehuja, vähäkalorisia juomia, funktionaalisia mehuja, janojuomia, perinteisiä mehutiivisteitä ja glögiä. Suosittuja brändejä ovat mm. Marli, Mehukatti, God Morgon, granini, Brämhults ja Tropic. Eckes-Granini Finland Oy Ab on osa Euroopan johtavaa mehuliiketoimintakonsernia Eckes-Granini Group GmbH:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eckes-Granini Finland Oy Ab