Aviador Kustannus

Tapani Baggen tarinakokoelma johdattaa absurdiin seikkailuun remonttityömaalta risteilylaivalle

Jaa

Tuore kokoelma "Miehet maailmalla" tarjoaa Baggemaiseen tyyliin viihdyttävän ja humoristisen lukuelämyksen.

Aviador on julkaissut Tapani Baggen tarinakokoelman Miehet maailmalla.

Hulvattomassa Miehet asialla -tarinakokoelmassaan Tapani Bagge teki jo viime vuonna lukijoilleen tutuksi Koskelan, miehen joka osaa kaiken ja jonka osaamisten tavallisin seuraus on katastrofi. Uudessa teoksessa Koskela jää yksin kotiin ja kutsuu paikalle toisenkin osaajan. Miehet ajautuvat hurjaan remonttikierteeseen, jonka päätyttyä he lähtevät tien päälle. Pian Koskela säestää iskelmälaulajaa laivalla ja hakee halpaa matkailuautoa Latviasta. Tarinoiden yllättävät äkkikäänteet ovat tuttua laadukasta Baggea, jonka äärellä ei ole milloinkaan tylsää.

Lukuisia kirjallisuuspalkintoja kerännyt Tapani Bagge (s. 1962) on ollut ammattikirjailija vuodesta 1983 lähtien ja julkaissut tähän mennessä 125 kirjaa. Monipuolinen ja korkeatasoinen tuotanto ulottuu historiallisista ja rikosromaaneista ja -novelleista humoristisiin tarinakokoelmiin ja lastenkirjoihin sekä kuunnelmiin ja näytelmiin.

BAGGE, TAPANI: Miehet maailmalla
150 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789527347928
Ilmestymisaika: Tammikuu 2021

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt ja tiedustelut pressikuvista voi esittää Aviadorin tiedottaja Oona-Emilia Enkelsaarelle. Lähetämme pyynnöstä myös arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Annu Kekäläisen Nollapäivät yhdistää taidokkaasti Kapkaupungin vesikriisin ja maailmanlaajuisen koronapandemian8.4.2021 07:00:00 EEST | Tiedote

Annu Kekäläinen kertoo tarkkanäköisesti ja vetävästi kahdesta erilaisesta, mutta paljon samanlaisia elementtejä sisältävästä kriisistä ja ihmisten selviytymisstrategioista Kapkaupungissa sekä koronakriisin ravistelemassa Helsingissä. Kapkaupunkilaiset ja helsinkiläiset käyttävät samoja yleismaailmallisia kriisistrategioita. He ovat yhteistyön tekijöitä, selviytyjiä, kriisin kieltäjiä ja salaliittoteoreetikoita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme