Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tapio Ollikainen är Brändö Företagscentrum Ab:s nya verkställande direktör för viss tid

Dela

I och med att verkställande direktören för Brändö Företagscentrum Ab Anne Volama gick i pension i våras beslutade bolagets styrelse att utse Tapio Ollikainen till ny verkställande direktör från och med den 1 juni. Direktörsuppdraget är tidsbundet till den 31 december 2020. Ollikainen har tidigare medverkat i bolagets styrelse och känner till bolaget och är därmed ett naturligt val som verkställande direktör. Samtidigt fortsätter han också som Vasa stads lokalitetsdirektör.

Tapio Ollikainen har utsetts till verkställande direktör för Brändö Företagscentrum Ab för viss tid fram till den 31 december 2020.Bolagets styrelse ville att verksamheten fortsätter utan avbrott och utvecklingsvänligt och beslutade därför att kalla Ollikainen, som efter sin tidigare medverkan i styrelsen redan är insatt i bolaget och dess verksamhet, till att leda bolaget för viss tid.

– Ollikainen har utvecklat Vasa hussektors verksamhetskultur framgångsrikt under de tre år då han innehaft tjänsten.Han har också tidigare erfarenhet av arbete som verkställande direktör. Därmed anförtros bolagets ledning i erfarna händer, förklarar ordföranden för bolagets styrelse, stadsdirektören Tomas Häyry.

Innan Ollikainen blev anställd vid Vasa stad arbetade han i internationella fastighetsledningsuppgifter vid Wärtsilä.Samtidigt med uppdraget som verkställande direktör fortsätter Ollikainen också som Vasa stads lokalitetsdirektör.

– Det är spännande med nya utmaningar.Brändö Företagscentrum har långa anor som ägare och utvecklare av affärslokaler samt som hyresvärd. I det nya uppdraget ska jag först bekanta mig närmare med bolagets personal, verksamhetskultur, ekonomi och strategi.Jag upplever att jag har mycket att ge i det avseendet, säger Ollikainen.

Kontakter

Tapio Ollikainen, verkställande direktör
tfn 040 066 50 90
e-post tapio.ollikainen@vaasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilkivallan kohteeksi joutunut pyörälaskuri on nyt uusittu 9.7.2020 13:58:07 EESTTiedote

Palosaaren sillalla komeilee nyt uusi näytöllinen laskuri. Edellinen pyörälaskuri joutui ilkivallan kohteeksi, ja se rikottiin. Uusi laskuri laskee sekä ohi kulkevat pyöräilijät että jalankulkijat. Laskuri ilmoittaa kyseisen päivän ja koko vuoden tulokset. Vaasassa on yhteensä viisi pyörälaskuria, joista yhdessä on näyttö. Laskureiden tietoihin voi tutustua verkkosivullamme osoitteesta www.vaasa.fi/pyoraily

Den vandaliserade cykelräknaren har nu förnyats 9.7.2020 13:56:35 EESTTiedote

På Brändö bro ståtar nu en ny displayförsedd räknare. Den förra cykelräknaren vandaliserades och gick sönder. Den nya räknaren räknar både passerande cyklister och fotgängare. Räknaren meddelar resultaten för ifrågvarande dag och för hela året. I Vasa finns totalt fem cykelräknare, av vilka en har display. På vår webbsida på adressen www.vaasa.fi/sv/cykling kan man bekanta sig med uppgifterna i räknarna.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum