Suomen Seniorihoiva Oy

Taru Latvala Suomen Seniorihoivan viestintä- ja markkinointiassistentiksi

Jaa
Suomen Seniorihoiva on nimittänyt Taru Latvalan viestintä- ja markkinointiassistentiksi helmikuun alusta lähtien.

Latvala on suorittanut University of Westminsterin markkinoinnin- ja viestinnän kandidaatin tutkinnon Espanjassa sekä valmistunut media-assistentiksi ylioppilastutkinnon ohella. Latvalalla on usean vuoden kokemus asiakaspalvelutyöstä, sisällöntuotannosta sekä sosiaalisen median suunnittelusta ja toteutuksesta.

- Toivotamme Tarun oikein lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme! Tarun luova osaaminen, asiakaspalveluhenkisyys ja kansainvälinen kokemus nostavat merkittävästi yrityksemme kykyä tavoittaa asiakkaamme ja kohderyhmämme yhä paremmin ja uusin keinoin, Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen kertoo.

Latvalan vastuualueena on Suomen Seniorihoivan viestintään ja markkinointiin liittyvät tehtävät sekä verkostoituminen eri sidosryhmien kanssa.

Suomen Seniorihoiva muun muassa ylläpitää senioreiden tietopankkia, jossa on yleistä tietoa esimerkiksi muistisairauksista ja neurologisista sairauksista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Seniorihoiva Oy
Suomen Seniorihoiva Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

010 324 9000https://suomenseniorihoiva.fi

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii seitsemällä eri paikkakunnalla. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja. www.suomenseniorihoiva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito laajenee valtakunnalliseksi29.9.2021 11:35:04 EEST | Tiedote

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva avaa palvelunsa kaikkialle Suomeen. Asiakaslähtöiseen, läsnä olevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun palveluun erikoistuneella yhtiöllä on nyt toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Uuden lanseerauksen myötä Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito tulee 1. lokakuuta 2021 lähtien saataville kaikkialle Suomeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme