Visit NaantaliVisit Naantali

Team Rynkeby – God Morgon keräsi lähes miljoona euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi

Jaa

Suomen Team Rynkeby – God Morgon -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue onnistui koronaviruspandemian aiheuttamista haasteista huolimatta keräämään huiman 942.584 euron lahjoituspotin, joka jaettiin Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö sr:lle ja Sylva ry:lle.

Osa vuoden 2021 joukkueista Suomen Eiffel-tornin juurella
Osa vuoden 2021 joukkueista Suomen Eiffel-tornin juurella

Team Rynkeby – God Morgon -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue pyöräilee vuosittain Pariisin tukeakseen vakavasti sairaita lapsia ja heidän perheitään. Viimeksi kuluneen vuoden aikana hankkeen yhteydessä Suomessa kerätty hyväntekeväisyyspotti lahjoitettiin Helsingissä lauantaina 25.9.2021 Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö sr:lle ja Sylva ry:lle.

Koronaviruspandemian vuoksi hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue ei voinut tänä vuonna matkata Pariisiin, vaan tapahtuma toteutettiin kotimaassa. Poikkeustilanteesta huolimatta yli 300 pyöräilijää ja 70 huoltotiimin jäsentä Suomesta saivat kerättyä huomattavan lahjoitussumman. Tänä vuonna Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti yhteensä 942.584  euroaAamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylvalle.

– Joukkueet tekivät upean työn, sillä keräsimme historiamme toiseksi suurimman summan huolimatta poikkeusoloista. Isot kiitokset kaikille yrityksille, yhteisöille, yksityisille lahjoittajille sekä Koulujuoksu-tapahtumaan osallistuneille kouluille ja koululaisille, jotka olitte kauttamme tukemassa lahjoituskohteidemme toimintaa, sanoo Kirsi Pärssinen, Team Rynkeby – God Morgon Finlandin maajohtaja.

– Lahjoituskohteidemme rahantarve ei ole pienentynyt, vaan entistä enemmän tarvitaan varoja turvaamaan sairastuneille lapsille paras ja uudenaikaisin syöpähoito ja terve aikuisuus. Siksi tarvitsemme tulevillakin kausilla yrityssponsoreiden, lahjoittajien ja koululaisten tukea kamppailussa lasten syöpää vastaan sekä paljon sitoutuneita osallistujia. Joukkueissa on vielä tilaa uusille jäsenille, ja hakemuksen voi jättää verkkosivujemme kautta 15.10. saakka, jatkaa Kirsi Pärssinen.

Tuki syöpää sairastavien lasten hyväksi

Team Rynkeby – God Morgon -hyväntekeväisyyspyöräilyhanke pyrkii lisäämään ihmisten tietoisuutta lasten ja nuorten syöpäsairauksista sekä Aamu Säätiön ja Sylvan tekemästä arvokkaasta työstä. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa yksikään lapsi ei kuole syöpään.

Aamu Säätiö ja Sylva ovat erittäin iloisia ja kiitollisia siitä, että Team Rynkeby – God Morgon onnistui rahankeräyksessä Covid-19-pandemiasta huolimatta. Lahjoitetut varat käytetään lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehitykseen sekä syöpää sairastavien lasten, nuorten, nuorten aikuisten ja heidän perheidensä psykososiaaliseen tukemiseen.

Suomen kahdeksan joukkueen lisäksi Team Rynkeby -säätiö on kerännyt rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi myös Ruotsin, Tanskan, Norjan, Färsaarten, Islannin, Saksan ja Sveitsin joukkueiden sekä yhden yhteiseurooppalaisen joukkueen voimin. Kaikkiaan Team Rynkeby -säätiö keräsi tänä vuonna 9.7 miljoonan suuruisen lahjoituspotin.

Kansainvälistä hyväntekeväisyyspyöräilyhanketta tukee Eckes-Granini Group ja avun kohteena olevat organisaatiot.

Kuvat julkistustilaisuudesta löytyvät la 25.9. klo 21.30 tästä linkistä.

Valokuvat: Jorma Laakkonen

Lisätietoja:

Kirsi Pärssinen
Country Manager
+358 50 351 4711
kip@team-rynkeby.com
www.team-rynkeby.fi

Avainsanat

Kuvat

Osa vuoden 2021 joukkueista Suomen Eiffel-tornin juurella
Osa vuoden 2021 joukkueista Suomen Eiffel-tornin juurella
Lataa
Team Rynkeby polkee hyvän asian puolesta
Team Rynkeby polkee hyvän asian puolesta
Lataa
Yhdessä polkeminen luo yhteisöllisyyttä
Yhdessä polkeminen luo yhteisöllisyyttä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Naantali

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme