Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tee hyvää ja lahjoita vanha toimiva puhelimesi!

Jaa

Vaasassa on asukkaita, jotka eivät voi käyttää kaikkia tarvitsemiaan palveluita, sillä heillä ei ole älylaitteita. Vaasan kaupungin Luurikummi-tempaukseen osallistumalla voit tehdä hyvää lahjoittamalla vanhan toimivan älypuhelimesi sitä tarvitsevalle. Yhteistyökumppaneina tempauksessa ovat Vaasan Citymarketit, Minimani ja Prisma.

Tempaukseen voi osallistua 15.12.2020 – 10.1.2021 viemällä toimivan älylaitteen ja laturin keräyspisteeseen:

• Citymarket Kivihaka, infopiste (Kokkokalliontie 2-6)
• Citymarket Keskusta, infopiste (Hovioikeudenpuistikko 17)
• Minimani Vaasa, infopiste (Laivakatu 13)
• Prisma Vaasa (Jukolantie 1)

Ennen lahjoittamista laitteesta tulee poistaa omat tiedot palauttamalla siihen tehdasasetukset.

Lisää osallistumismahdollisuuksia ja digitaitoja

Tempauksen tarkoituksena on tukea niitä, joilla ei ole käytössä älylaitteita. Tempaukseen kuuluu myös uuden omistajan opettaminen älylaitteen käyttöön.

- Opetamme lisäksi, miten sähköisiä palveluita käytetään arjessa selviämiseen. Se on yksi keino lisätä osallisuutta ja vähentää syrjäytymistä, kertoo Työkuntoa ja Elinvoimaa Osallisuudesta (TEO) -hanketta vetävä projektipäällikkö Nina Waxlax Vaasan kaupungilta.

Kolmivuotisessa Työkuntoa ja Elinvoimaa Osallisuudesta (TEO) –hankkeessa tartutaan niihin kuntalaisiin, jotka ovat heikoimmassa asemassa. Tavoitteena on lisätä heidän osallisuuttaan ja sitä kautta edistää elämänhallintaa ja hyvinvointia. Hankkeessa kehitetään myös kohderyhmälle suunnattuja palveluita helppokäyttöiseksi ja ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työkuntoa ja Elinvoimaa Osallisuudesta (TEO) –hanketta vetävä projektipäällikkö Nina Waxlax, puh. 040 162 8262, nina.waxlax@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme