Messukeskus

Tervetuloa GoExpo Winter -messuille 15.‒17.11. Messukeskukseen Helsinkiin

Jaa

GoExpo Winter yhdistää kaikkea, mitä voi harrastaa talvella - lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä. Mukana on myös talvimatkailua sekä varusteita ja talvi- ja treenivaatteita.

GoExpo Winter tarjoaa vaihtoehtoja talvimatkailijoille. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
GoExpo Winter tarjoaa vaihtoehtoja talvimatkailijoille. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.

Ohjelmaa medialle:

Pe 15.11. klo 11–12 Rukakeskus Oy mediatilaisuus:
Hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja tähtää korkealle: Pyhän tavoite on olla maailman puhtain hiihtokeskus, Ruka haluaa olla maailman paras perheille. Ahon palkittu perheyritys julkistaa tulevat hiihtokeskusinvestointinsa.

 • Rukan ja Pyhän toimitusjohtaja Ville Aho  
 • Pyhän paikallisjohtaja ja Rukan ja Pyhän vastuullisuusohjelmasta vastaava Jusu Toivonen 
 • Loipposet Oy Kimmo Loippo, Pyhän uusin matkailuyrittäjä ja investori

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään ke 13.11. veera.vihervaara@ruka.fi

Poimintoja GoExpo Winterin näyttelystä:

 • GoExpo Winter Innovations -kilpailu: 4 yritystä pitchaa omat talvi-innovaationsa raadille, joka valitsee osallistujista voittajan (pe 14-15 GoShow-lava)

 • Eri talvilajit ja niiden kokeilua, esim.:
  o   testailua mäessä (laskettelu, lautailu, tubing), esittelyssä freestylehiihto ja alppihiihto
  o   jäällä ringetteä, kaukalopalloa, jääpalloa, jumppaluistelua, musiikki-ilmaisua, taitoluistelua, jääkiekkoa ja yleisöluistelua – lainaluistimia tarjolla
  o   liittojen osastoilla mm. lämäritutka, lautailun temppurata ja tekojää

 • Talvimatkailusta mukana yli 20 hiihtokeskusta Suomesta ja ulkomailta
  Matkanjärjestäjien valikoimissa hiihto- ja laskettelukohteita mm. Georgiasta, Japanista, Andorrasta, Espanjasta ja Siperiasta.

 • POW eli Protect Our Winters Finland on tapahtuman kumppani. POW aktivoi talvilajien parissa toimivia yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä tekemään ilmastonmuutokseen vaikuttavia päätöksiä päivittäisessä elämässään.
  o   Käytännön vinkkejä GoShow-lavalla välineiden kierrättämisestä ja huoltamisesta sekä kestävästä talvimatkailusta (la klo 11, su klo 14.30).

Poimintoja GoShow-lavaohjelmasta:

 • Alppihiihtovaellusten mahdollisuudet - Vuoristo-opas, Petter Reuter (pe klo 18, la klo 17.30)
 • Skiing around the world - Jimmy Pettersson (la klo 16, su klo 13): Jimmy Petterson on yksi maailman tunnetuimmista laskettelujournalisteista. Messuilla julkistetaan jatko-osa kirjasta Skiing Around the World, joka vie lukijat tutustumaan yhteensä 300 hiihtokohteen tarinoihin 28 eri maassa. Petterson on Suomi-fani, ja kertoo kirjassaan näin: "Helsinki... has more ski centers within 60 kilometers of downtown than any other city in the world."
 • Junior Backcountry by Antti Autti – miten saadaan nuoriso turvallisesti lumilajien pariin? (pe 13.30, la 12.30)
 • Urheilija-talkshow: Uransa jo lopettaneet huippu-urheilijat, taitoluistelija Laura Lepistö ja lumilautailija Heikki Sorsa kertovat kuulumisiaan urheilu-uran jälkeen. Lisäksi käydään läpi kaikkea sitä, mitä huipulle pääseminen vaatii. Mukana keskustelussa on myös urheilumanageri Satu Järvelä, ja keskustelua ohjaa ex-lumilautailija Eero Ettala. (la klo 13.30)
 • Kestävyysliikunnan treenivinkkejä talveen: Tomi Savolainen (pe klo 15.30, la klo 12)
 • Villien jäljillä – Pirjo Heikkilä ja Kimmo Ohtonen kertovat seikkailuistaan (su klo 15)
 • Fight Back Pekka Hyysalo: Matka epämukavuusalueelle (pe klo 16, la 11.30, su 12.30)

Kaikki ohjelma: https://goexpowinter.messukeskus.com/ohjelma

Aukioloajat:
pe 15.11. klo 12‒20
la 16.11. klo 10–19
su 17.11. klo 10–17

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.goexpowinter.fi / #goexpowinter2019 #oispatalvi

Kuvia vapaasti median edustajien käyttöön Messukeskuksen mediapankista: http://bit.ly/GoExpoWinter_2018

Ennakkoakkreditoituminen GoExpo Winter -messuille: https://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/
Toimittajat voivat akkreditoitua myös tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.

GoExpo Winter on aktiivisen talviharrastajan tapahtuma lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä liikkuville. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.17.11.2019. Samaan aikaan GoExpo Winterin kanssa järjestetään pelitapahtuma GameXpo. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

Kuvat

GoExpo Winter tarjoaa vaihtoehtoja talvimatkailijoille. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
GoExpo Winter tarjoaa vaihtoehtoja talvimatkailijoille. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää tekemällä kasvua kohtaamisista. Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. We host 65 exhibitions and 1,500 meetings and congresses each year providing a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. Over one million visitors take part in the events. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Sairaanhoitajapäivät tuo näkyville hoitotyön arjen uudet haasteet22.1.2020 13:48:01 EETTiedote

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön koulutus- ja näyttelytapahtuma. Näyttely ja tietoiskuohjelma tuovat esiin työn haasteita ja tarjoavat uutta tietoa ja teknologisia ratkaisuja. Klinikka-lavalla puhutaan muun muassa pelkopotilaiden virtuaalilääkkeestä, terveyshuuhaasta ja uudesta 2020-luvun kansansairaudesta. Sairaanhoitajapäivillä on luvassa myös ajankohtainen katsaus työmarkkinaneuvotteluista. Tapahtuma järjestetään 25.–26.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

MP 20 -messut tekee hyvää21.1.2020 16:31:35 EETTiedote

MP 20 Moottoripyörämessut esittelee vuoden 2020 kuumimmat moottoripyöräuutuudet, nostaa esille kilpamoottoripyöräilyä ja on mukana tukemassa nuorten moottoripajatoimintaa. Messuille myydään hyväntekeväisyyslippuja, joilla osallistuu arvontaan. Voittaja saa omakseen huikean uniikin Indian Scoutin runkoon rakennetun moottoripyörän. MP 20 -messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 31.1. – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä.

MP 20 -messujen media-aika 31.1. klo 8.30-10.0021.1.2020 11:07:06 EETKutsu

Tervetuloa MP 20 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Mukana ovat kaikki Suomessa edustetut moottoripyörämerkit ja paljon varusteita. Mukana ovat muun muassa Aprilia, BMW, Drac, Ducati, Fantic, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, Keeway, KTM, Moto Guzzi, Vespa, Peugeot, Polaris, Suzuki, Triumph ja Yamaha. MP-messujen rakennettujen moottoripyörien alueella Petrol Circus Custom Bike Show’ssa on 100 pyörää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme