Messukeskus

Tervetuloa GoExpo Winter -messuille 15.‒17.11. Messukeskukseen Helsinkiin

Jaa

GoExpo Winter yhdistää kaikkea, mitä voi harrastaa talvella - lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä. Mukana on myös talvimatkailua sekä varusteita ja talvi- ja treenivaatteita.

GoExpo Winter tarjoaa vaihtoehtoja talvimatkailijoille. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
GoExpo Winter tarjoaa vaihtoehtoja talvimatkailijoille. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.

Ohjelmaa medialle:

Pe 15.11. klo 11–12 Rukakeskus Oy mediatilaisuus:
Hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja tähtää korkealle: Pyhän tavoite on olla maailman puhtain hiihtokeskus, Ruka haluaa olla maailman paras perheille. Ahon palkittu perheyritys julkistaa tulevat hiihtokeskusinvestointinsa.

 • Rukan ja Pyhän toimitusjohtaja Ville Aho  
 • Pyhän paikallisjohtaja ja Rukan ja Pyhän vastuullisuusohjelmasta vastaava Jusu Toivonen 
 • Loipposet Oy Kimmo Loippo, Pyhän uusin matkailuyrittäjä ja investori

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään ke 13.11. veera.vihervaara@ruka.fi

Poimintoja GoExpo Winterin näyttelystä:

 • GoExpo Winter Innovations -kilpailu: 4 yritystä pitchaa omat talvi-innovaationsa raadille, joka valitsee osallistujista voittajan (pe 14-15 GoShow-lava)

 • Eri talvilajit ja niiden kokeilua, esim.:
  o   testailua mäessä (laskettelu, lautailu, tubing), esittelyssä freestylehiihto ja alppihiihto
  o   jäällä ringetteä, kaukalopalloa, jääpalloa, jumppaluistelua, musiikki-ilmaisua, taitoluistelua, jääkiekkoa ja yleisöluistelua – lainaluistimia tarjolla
  o   liittojen osastoilla mm. lämäritutka, lautailun temppurata ja tekojää

 • Talvimatkailusta mukana yli 20 hiihtokeskusta Suomesta ja ulkomailta
  Matkanjärjestäjien valikoimissa hiihto- ja laskettelukohteita mm. Georgiasta, Japanista, Andorrasta, Espanjasta ja Siperiasta.

 • POW eli Protect Our Winters Finland on tapahtuman kumppani. POW aktivoi talvilajien parissa toimivia yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä tekemään ilmastonmuutokseen vaikuttavia päätöksiä päivittäisessä elämässään.
  o   Käytännön vinkkejä GoShow-lavalla välineiden kierrättämisestä ja huoltamisesta sekä kestävästä talvimatkailusta (la klo 11, su klo 14.30).

Poimintoja GoShow-lavaohjelmasta:

 • Alppihiihtovaellusten mahdollisuudet - Vuoristo-opas, Petter Reuter (pe klo 18, la klo 17.30)
 • Skiing around the world - Jimmy Pettersson (la klo 16, su klo 13): Jimmy Petterson on yksi maailman tunnetuimmista laskettelujournalisteista. Messuilla julkistetaan jatko-osa kirjasta Skiing Around the World, joka vie lukijat tutustumaan yhteensä 300 hiihtokohteen tarinoihin 28 eri maassa. Petterson on Suomi-fani, ja kertoo kirjassaan näin: "Helsinki... has more ski centers within 60 kilometers of downtown than any other city in the world."
 • Junior Backcountry by Antti Autti – miten saadaan nuoriso turvallisesti lumilajien pariin? (pe 13.30, la 12.30)
 • Urheilija-talkshow: Uransa jo lopettaneet huippu-urheilijat, taitoluistelija Laura Lepistö ja lumilautailija Heikki Sorsa kertovat kuulumisiaan urheilu-uran jälkeen. Lisäksi käydään läpi kaikkea sitä, mitä huipulle pääseminen vaatii. Mukana keskustelussa on myös urheilumanageri Satu Järvelä, ja keskustelua ohjaa ex-lumilautailija Eero Ettala. (la klo 13.30)
 • Kestävyysliikunnan treenivinkkejä talveen: Tomi Savolainen (pe klo 15.30, la klo 12)
 • Villien jäljillä – Pirjo Heikkilä ja Kimmo Ohtonen kertovat seikkailuistaan (su klo 15)
 • Fight Back Pekka Hyysalo: Matka epämukavuusalueelle (pe klo 16, la 11.30, su 12.30)

Kaikki ohjelma: https://goexpowinter.messukeskus.com/ohjelma

Aukioloajat:
pe 15.11. klo 12‒20
la 16.11. klo 10–19
su 17.11. klo 10–17

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com
www.goexpowinter.fi / #goexpowinter2019 #oispatalvi

Kuvia vapaasti median edustajien käyttöön Messukeskuksen mediapankista: http://bit.ly/GoExpoWinter_2018

Ennakkoakkreditoituminen GoExpo Winter -messuille: https://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/
Toimittajat voivat akkreditoitua myös tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.

GoExpo Winter on aktiivisen talviharrastajan tapahtuma lumella, jäällä, luonnossa tai sisällä liikkuville. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.17.11.2019. Samaan aikaan GoExpo Winterin kanssa järjestetään pelitapahtuma GameXpo. Liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta.

Kuvat

GoExpo Winter tarjoaa vaihtoehtoja talvimatkailijoille. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
GoExpo Winter tarjoaa vaihtoehtoja talvimatkailijoille. Kuva: Heidi Koivunen, Messukeskus.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn18.6.2020 14:44:45 EESTTiedote

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään siis toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti 26.-27.8.2020, messuvieraiden ja näytteilleasettajien riskittömään tapahtumaosallistumiseen vahvasti panostaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme