Aulis Lundell Oy

Tervetuloa Liunen pop up -galleriaan!

Jaa

Pieneenkin tilaan soveltuviin Liunen kotitoimistorakenteisiin ja -ratkaisuihin pääsee nyt tutustumaan Kallion pop up -galleriassa osoitteessa Fleminginkatu 12 b, Helsinki. Avoinna 18.5.–26.6.2020, palvelemme maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 9–17 ja keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9–19.

Tervetuloa tutustumaan Liunen tilaratkaisuihin ja taiteeseen. Kuvassa taitelija Lotta Sirén Liunen pop up -galleriassa.
Tervetuloa tutustumaan Liunen tilaratkaisuihin ja taiteeseen. Kuvassa taitelija Lotta Sirén Liunen pop up -galleriassa.

Liune tekee yksiöstä kaksion – helposti

Etätöistä on muodostunut monelle suomalaiselle osa arjen rutiinia, joka jatkuu vielä poikkeustilan jälkeenkin. Liunen oviratkaisujen avulla pienempäänkin kotiin on helppoa rajata etätyöskentelyyn soveltuva viihtyisä ja rauhallinen toimistotila. Esimerkiksi yksiöstä tulee helposti ja nopeasti ensin kaksio ja sitten taas avara yksiö, kun seinän sisään liukuvat taskuovet avataan.

Liune on avannut Kallioon pop up -gallerian, jossa pääse tutustumaan toimiviin ja innovatiivisiin kotitoimistorakenteisiin ja sisustusideoihin. Teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomaiset ovet toimivat myös upeina sisustuselementteinä, joihin on ikuistettu Liunen yhteistyötaitelijoiden maalauksia ja kuvia.

Taiteilijavierailuja kesäkuun ajan

Kallion Pop up -tilassa on esillä muun muassa Liune by Johana Oras -malliston taideovi ”Rakkauden Pyörteissä”. Myymälässä taidesisustuksesta kiinnostuneilla on hieno tilaisuus päästä keskustelemaan Liunen ovitaiteen takana olevien taidemaalari Johanna Oraksen, taidemaalari Lotta Sirénin ja valokuvaaja Nina Kellokosken kanssa. Oraksen mukaan taiteen syvin tarkoitus on tuoda elämyksellisyyttä ja hyvää oloa jokaiseen päivään. Myös Nina Kellokosken meditatiivisilla sisustuskuvilla haetaan kotiin hyvää tunnelmaa. Lotta Sirén on uusi taidelupaus, jonka työt ovat saavuttaneet nopeasti suosiota. Nuoren naisen raikas ote tuo Liunen taidemallistoon uusia ja rohkeita sävyjä.

Taiteilijat ovat tavattavissa Liunen pop up -galleriassa seuraavasti:
• Lotta Sirén 4.6. ja 11.6.
• Johanna Oras 8.6.
• Nina Kellokoski 10.6.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan tulevaisuuden kotitoimistoratkaisuista Liunen pop up -myymälään osoitteeseen Fleminginkatu 12B, Helsinki!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tervetuloa tutustumaan Liunen tilaratkaisuihin ja taiteeseen. Kuvassa taitelija Lotta Sirén Liunen pop up -galleriassa.
Tervetuloa tutustumaan Liunen tilaratkaisuihin ja taiteeseen. Kuvassa taitelija Lotta Sirén Liunen pop up -galleriassa.
Lataa
Pieneenkin tilaan soveltuviin Liunen kotitoimistoratkaisuihin pääsee nyt tutustumaan Kallion pop up -galleriassa osoitteessa Fleminginkatu 12 b, Helsinki. Avoinna 18.5.–26.6.2020, palvelemme maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 9–17 ja keskiviikkoisin ja  torstaisin klo 9–19.
Pieneenkin tilaan soveltuviin Liunen kotitoimistoratkaisuihin pääsee nyt tutustumaan Kallion pop up -galleriassa osoitteessa Fleminginkatu 12 b, Helsinki. Avoinna 18.5.–26.6.2020, palvelemme maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 9–17 ja keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9–19.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aulis Lundell Oy
Aulis Lundell Oy
Tarrankuja 2
08500 Lohja

0207 341400https://www.aulislundell.fi/

Liune on enemmän kuin pelkkä ovi. Liune on kaunis ja tyylikäs sisustuskokonaisuus. Se on liukuva väliovi, joka on helppo sijoittaa osaksi väliseinää jo suunnitteluvaiheessa. Ovimallisto on laaja ja antaa mahdollisuuden integroida liukuoven väliseinään kohteeseen sopivalla kokonaisuudella.

Liunen taustalla on Aulis Lundell Oy, joka syntyi rakkaudesta teräkseen yli neljäkymmentä vuotta sitten. Toiseen sukupolveen edennyt tuotannollinen perheyrityksemme on vuosien aikana jättänyt jälkensä kevytrakentamisen historiaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aulis Lundell Oy

Liune-välioviratkaisu osana Johanna Oraksen taidetta Kouvolan Asuntomessuilla13.6.2019 08:03:00 EESTTiedote

Seinärakenteeseen integroitu Liune-väliovi on esillä joka viidennessä kohteessa Kouvolan Asuntomessuilla. Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundellin mukaan seinän sisään liukuvan välioven valttina on tilansäästön luoma mahdollisuus toteuttaa yksilöllinen sisustus. Yksi erottuvimmista messukodeista on Talo Taide, jossa Liune-ovi saa pintaansa taiteilija Johanna Oraksen teoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme