Messukeskus

Tervetuloa testaamaan Suomen Suurin Sisähuvipuisto!

Jaa

Satoipa räntää tai rakeita, on Suomen Suurin Sisähuvipuisto Messukeskuksessa varma paikka nauttia liikunnan riemusta ja uusista lajeista. Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetty tapahtuma on kasvanut ja monipuolistunut. Täällä jokainen löytää sisäisen lapsensa! Jättimäinen pop up -huvipuisto on avoinna Messukeskuksessa 26.12.2017 – 7.1.2018.

PomppulinnaTaivaassa pompittiin jo vuonna 2016.
PomppulinnaTaivaassa pompittiin jo vuonna 2016.

Kutsumme sinut ja perheesi yhdessä testaamaan sisähuvipuiston lajikirjon maanantaina 18.12. klo 17 – 20, oman aikataulusi mukaan. 

SporttiAlueella voit testata taitojasi esimerkiksi benjijuoksussa ja kuplafutiksessa tai kokeilla PeliAlueella kokeilet mm. pöytälätkää ja ilmakiekkoa. PomppulinnaTaivaassa on kokeiltavana pomppulinnoja, seikkailuratoja, eläinpomppuja, liukumäkiä, viidakkoaiheisia linnoja, autorata ja huimapäisimmille 40 metriä pitkä olympiarata. Perheen pienimmät viihtyvät omassa leikkikeitaassaan TaaperoAlueella.

Ilmoittaudu tapahtumaan ennakkoon sähköpostiin tuula.sipila@messukeskus.com 13.12. mennessä. Kerro montako aikuista ja lasta on tulossa. Saat vahvistusviestin, joka kannattaa ottaa mukaan ja näyttää sisäänkäynnillä.

Lisätietoja tiedotteesta:
http://messukeskus.com/press-release/koko-perhe-pomppii-pelaa-leikkii-ja-liikkuu-joulun-valipaivina/

Tapaamisiin 18.12. Suomen Suurimmassa Sisähuvipuistossa!

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Tuula Sipilä, 040 905 1373
tuula.sipila@messukeskus.com
www.sisahuvipuisto.fi #sisähuvipuisto

Kuvat

PomppulinnaTaivaassa pompittiin jo vuonna 2016.
PomppulinnaTaivaassa pompittiin jo vuonna 2016.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme