Vaasan kaupunki - Vasa stad

TIEDOTE: Lasten taidekerhoihin voi ilmoittautua 30.8. saakka

Jaa

Kuntsin modernin taiteen museossa syksyllä alkaviin lasten taidekerhoihin voi ilmoittautua verkossa 30.8.2022 mennessä. Uusi lukuvuosi alkaa lauantaina 3.9.

Kuva: Vaasan kaupunki/Christoffer Björklund
Kuva: Vaasan kaupunki/Christoffer Björklund

Kerhoihin voi ilmoittautua 30.8.2022 mennessä osoitteessa https://market.vaasa.fi/.


Uusi lukuvuosi alkaa syyskuussa (3.9.) ja jatkuu toukokuuhun 2023 saakka. Kokoontumisia on kerran kuukaudessa lauantaisin 3.9., 1.10., 12.11., 10.12., 14.1., 4.2., 11.3., 1.4. ja 6.5.


Kuntsin Studiossa järjestettävät taidekerhot on suunnattu 4–6-vuotiaille ja 7–12-vuotiaille lapsille. Pienemmille lapsille suunnattu kerho kokoontuu iltapäivisin klo 15–16 ja vähän vanhemmille lapsille suunnattu kerho klo 12–13.30. Taidekerhoa ohjaavat taidekasvattaja Jenni Niemi ja työpajaohjaaja Laura Hellbom.


Molemmissa kerhoissa tutustutaan Kuntsin modernin taiteen museon näyttelyihin ja opetellaan taiteen tekemistä helposti omaksuttavalla tavalla. Taidekerhon lukuvuosimaksu on 70 € / osallistuja. Taidekerhojen tarkempi ohjelma julkaistaan Vaasan kaupungin museoiden verkkosivuilla elokuun lopussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yleisötyön päällikkö Jenni Niemi, Vaasan kaupungin museot, jenni.niemi@vaasa.fi, puh. 040 4828430

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki/Christoffer Björklund
Kuva: Vaasan kaupunki/Christoffer Björklund
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme