Bonnier Books Finland

Tiedote: Tammen ja WSOY:n digitaaliset kirjat mukaan Storyteliin

Jaa

Tammi ja WSOY laajentavat Storytelin suomenkielisen kirjallisuuden tarjontaa merkittävästi.

Suomen johtavat digikirjojen kustantajat Tammi ja WSOY tuovat valikoimansa nyt myös lukuaikapalvelu Storyteliin. Bonnier Kirjat Suomi Oy, johon kustantamot Tammi ja WSOY kuuluvat, ja Storytel ovat solmineet yhteistyösopimuksen digitaalisten kirjojen jakelusta. Tammi ja WSOY ovat johtavia suomenkielisten äänikirjojen ja e-kirjojen kustantajia. Sopimuksen myötä Storytelin valikoimaan lisätään ensivaiheessa yli 2000 suomenkielistä digitaalista Tammen ja WSOY:n kustantamaa teosta. Digitaalisten kirjojen valikoima kasvaa kuukausittain uutuuskirjojen lisäksi myös vanhemmilla e- ja äänikirjoiksi tuotettavilla teoksilla.

”Viime vuoden kuunnelluin äänikirja oli Jere Karalahden elämäkerta. Tunnetut nimet myyvät hyvin äänikirjoina. Jeren lisäksi myyntikärjessä olivat Oskari Saaren Aki Hintsa – Voittamisen anatomia, Maaret Kallion Lujasti lempeä ja Dan Brownin Alku. Lukuaikapalveluissa myös sarjat ovat hyvin suosittuja. Viime vuodelta mm. Jo Nesbøn Harry Hole –dekkarit, Keplerin Joona Linna –sarja sekä Leena Lehtolaisen dekkarit saivat runsaasti uutta yleisöä juuri äänikirjojen kautta. Lukuaikapalvelut lisäävät kirjallisuuden lukemista ja laajentavat lukijakuntaa selvästi uusiin lukijaryhmiin” iloitsee Bonnier Kirjat Suomi Oy:n myyntijohtaja Veli-Pekka Matilainen.

 "Olemme erittäin iloisia, että Tammen ja WSOY:n ääni- ja e-kirjat löytyvät jatkossa myös Storytelistä. Yhteistyön myötä valikoimamme laajenee suomenkielisen kirjallisuuden osalta merkittävästi, ja on hienoa että voimme nyt tarjota asiakkaillemme entistäkin enemmän laadukasta kuunneltavaa ja luettavaa", kertoo Storytelin maajohtaja Mari Wärri.

Vuonna 2005 Ruotsissa perustettu Storytel-kirjapalvelu toimii tällä hetkellä Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Hollannin, Puolan, Venäjän, Espanjan ja Intian markkinoilla. Suomessa Storytel aloitti toimintansa keväällä 2016.
Kirjat tulevat palveluun 1. helmikuuta.

Lisätietoja:
Bonnier Kirja Suomi Oy, myyntijohtaja Veli-Pekka Matilainen, veli-pekka.matilainen@bonnierbooks.fipuh. +358 40 342 4773

Storytel, maajohtaja Mari Wärri, mari.warri@storytel.com , puh. +358 40 8276727Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Bonnier Books Finland
Bonnier Books Finland
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 300

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bonnier Books Finland

#dekkari-festivaalin ohjelma on julkistettu – mukana rikoskirjallisuuden kirkkaimmat tähdet5.8.2016 15:06Tiedote

Toista kertaa järjestettävä #dekkari-festivaali kokoaa yhteen dekkarifanit ja tämän hetken kiinnostavimmat rikoskirjailijat. Festivaali järjestetään Casino Helsingissä (Mikonkatu 19) lauantaina 17.9.2016. Tähtivieraana tavataan Totuus Harry Quebertin tapauksesta -kirjalla maailmanmaineeseen kohonnut sveitsiläinen Joël Dicker. Festivaalin suojelijana toimii 40-vuotistaiteilijajuhliaan viettävä kirjailija Leena Lehtolainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme