Oscar Software OyOscar Software Oy

Timo Räsänen aloittaa Oscar Software Oy:n myynti- ja markkinointijohtajana

Jaa
Ohjelmistopalveluyritys Oscar Software Oy:n myynti- ja markkinointijohtajaksi on 1.3.2023 alkaen nimitetty Timo Räsänen (MBA). Räsänen valikoitui tehtävään huolellisen valintaprosessin ja harkinnan jälkeen.
"Omalla esimerkilläni haluan edistää aktiivista yhdessä tekemisen kulttuuria", tiivistää Oscar Software Oy:n Myynti- ja markkinointijohtaja Timo Räsänen
"Omalla esimerkilläni haluan edistää aktiivista yhdessä tekemisen kulttuuria", tiivistää Oscar Software Oy:n Myynti- ja markkinointijohtaja Timo Räsänen

Vuonna 2005 perustettu Oscar Software Oy on toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) kehitykseen ja liiketoimintapalvelujen tarjontaan erikoistunut suomalainen ohjelmistopalveluyritys, jossa Timo Räsänen on aikaisemmin toiminut Liiketoimintajohtajana Oscar Talousosasto®lla. Räsänen jatkaa edelleen Oscar Talousosasto®n vetovastuussa.

”Olen todella innoissani valinnastani. Omalla esimerkilläni haluan edistää aktiivista yhdessä tekemisen kulttuuria. Olen työskennellyt myynnin, myynnin valmennuksen ja markkinoinnin parissa toistakymmentä vuotta useammalla toimialalla. Tehtävänimikkeestä riippumatta myynti ja markkinointi on aina ollut osa toimenkuvaani ja lähellä sydäntäni.”

”Myynti- ja markkinointijohtajan tehtävään tuli ilahduttavan paljon hakemuksia ja olen varma, että paras valikoitui joukosta. Hienointa toki, että osaaja löytyi talon sisältä. Timo on Oscarilla toimiessaan jo päässyt osoittamaan taitonsa johtaa ja kasvattaa myyntiä.” summaa Oscar Software Oy:n toimitusjohtaja Mika Yletyinen.

Timo Räsänen

  • Ikä: 45
  • Koulutus: MBA
  • Työkokemus: Johtotehtäviä pankki-, kiertotalous- ja tilitoimistoalalla
  • Harrastukset: Kuntosali, luonnossa liikkuminen, veneily, mökkeily

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

"Omalla esimerkilläni haluan edistää aktiivista yhdessä tekemisen kulttuuria", tiivistää Oscar Software Oy:n Myynti- ja markkinointijohtaja Timo Räsänen
"Omalla esimerkilläni haluan edistää aktiivista yhdessä tekemisen kulttuuria", tiivistää Oscar Software Oy:n Myynti- ja markkinointijohtaja Timo Räsänen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oscar Software Oy
Oscar Software Oy
Vuolteenkatu 2
33100 Tampere

010 820 1000https://www.oscar.fi/

Vuonna 2005 perustettu Oscar Software Oy on toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) kehitykseen ja liiketoimintapalvelujen tarjontaan erikoistunut suomalainen ohjelmistopalveluyritys.

Toiminnanohjausjärjestelmien lisäksi Oscar Software tarjoaa taloushallinnon, verkkoliiketoiminnan sekä IT- ja ohjelmistokehityksen lisäpalveluita. Noin 700 asiakasyrityksen joukkoon kuuluu pk-yrityksiä eri toimialoilta (mm. teollisuus, tukkukauppa, huoltoliiketoiminta, palvelut).

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tampereella. Henkilöstöä Oscar Softwarella on noin 150 henkilöä. Liikevaihto päättyneellä tilikaudella 11/20–10/21 oli 11 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oscar Software Oy

Pk-yritysten toiminnanohjaus siirtyy web-sovelluksiin16.1.2023 08:12:00 EET | Tiedote

ERP-järjestelmien kehitys staattisista rekistereistä reaaliaikaiselle digialustalle ja web-sovelluksiin ei ole tavoittanut vielä läheskään kaikkia pk-yrittäjiä. Siirtyminen pelkän työpöytä-ERP:n käytöstä kaiken tiedon kokoavalle liiketoiminta-alustalle tuo web-sovellukset osaksi jokaisen työntekijän työtä. Yrityksen toimintatavan mallintaminen digitaaliseen muotoon tekee yrityksestä houkuttelevan vastavalmistuneille osaajille. Sähköinen tilannekuva myös kasvattaa yrityksen arvoa uutta omistajaa etsiessä.

Puristeteosta johdetaan tiedolla – Oscar Liiketoiminta-alusta antaa yritykselle reaaliaikaisen digitaalisen tilannekuvan joka hetkestä12.12.2022 14:21:56 EET | Tiedote

Analyyttisyys ja automaatio on viety huippuunsa metalliteollisuuden tuotteita toisille yrityksille valmistavassa Puristeteoksessa. Jokainen kauppa ja tuotanto analysoidaan jälkilaskennassa ja automaatiota kehitetään jatkuvasti. Toimitusjohtaja Ville Mäenpää kääntää joka kiven ja kannon – hän tekee yrityksensä valinnat perustuen analysoituun tietoon.

Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies leikkaa Oscar Softwaren pääkaupunkiseudun aluekonttorin avajaisnauhan6.11.2019 15:29:07 EET | Kutsu

Oscar Software Oy:n uusin aluekonttori avataan virallisesti Espoon Technopolis Otaniemessä 21.11.2019. Oscarilla on erittäin merkittävä asiakaskunta pääkaupunkiseudulla ja uuden aluekonttorin avaaminen mahdollistaa entistä asiakaslähtöisemmän ja nopeamman palvelun sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Konttoria vetää tammikuussa yhtiön palveluksessa aloittanut Heikki Valtonen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme