Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten

Timo Saari Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen E-vastuualueen johtajaksi

Jaa
Työministeri Tuula Haatainen on nimittänyt yhteiskuntatieteiden maisteri Timo Saaren Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualuejohtajaksi ajalle 1.3.2023–28.2.2028.

Timo Saari on toiminut vuoden 2020 alusta Pohjanmaan ELY-keskuksen ylijohtajana ja E-vastuualueen johtajana. Aiemmin Saari on työskennellyt Vantaan kaupungin työllisyysasioiden tulosaluejohtajana, ICT-alan yrityksen toimitusjohtajana sekä Kansaneläkelaitoksen vakuutuspiirin johtajana ja muissa johtotehtävissä.

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen E-vastuualueen johtajana sekä ylijohtajana on toiminut vuodesta 2015 alkaen Mika Soininen, jonka työ päättyy helmikuun lopussa.

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksessa on kolme vastuualuetta ja se toimii kolmen maakunnan alueella. Elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualue (E-vastuualue) toimii Etelä-Pohjanmaan alueella. Liikenne ja infrastruktuuri -vastuualue (L-vastuualue) ja Ympäristö ja luonnonvarat -vastuualue (Y-vastuualue) toimivat Etelä-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaa maakuntien alueilla.

Muina Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen vastuualuejohtajina toimivat Anders Östergård (L-vastuualue) ja Karoliina Laakkonen-Pöntys (Y-vastuualue). Valtioneuvosto tulee myöhemmin nimittämään Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ylijohtajan.

Työ- ja elinkeinoministeriö tiedotti Timo Saaren E-johtajan nimityksestä tänään. Lue lisää (tem.fi).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Neuvotteleva virkamies Marko Laiho, TEM, p. 0295 064 215

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten
Päätoimipaikka Seinäjoki: Alvar Aallon katu 8, PL 156
Vaasa: Wolffintie 35 | Kokkola: Pitkänsillankatu 15

0295 027 500http://www.ely-keskus.fi/etela-pohjanmaa

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on monialainen, alueellinen toimija. Haluamme edistää alueemme elinvoimaa, kestävää kasvua ja hyvää tulevaisuutta sekä hyvinvointia ja sisäistä turvallisuutta. Hoidamme elinkeinoihin, ympäristöön ja liikenteeseen liittyviä tehtäviä asiakkaidemme eli ihmisten, yritysten ja yhteisöjen hyväksi. Teemme työtämme Etelä-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla ympäristö- ja liikenneasioissa.

ELY-keskusten valtakunnallisia tiedotteita voit lukea täältä: ELY-keskukset

NTM-centralen i Södra Österbotten är en branschövergripande, regional aktör. Vi vill främja livskraft, hållbar tillväxt, en god framtid samt välstånd och intern säkerhet i regionen. Vi sköter uppgifter i anslutning till näringslivet, miljön och trafiken för våra kunders, dvs. människors, företags och sammanslutningars bästa. Vi är verksamma utöver i Södra Österbotten även i Österbotten och Mellersta Österbotten i fråga om miljö- och trafikfrågor.

NTM-centralernas riksomfattande pressmeddelanden kan du läsa här: NTM-centralerna

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten

TE-palvelut siirtyvät kuntiin vuoden 2025 alusta28.3.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

Tasavallan presidentti on vahvistanut eduskunnan hyväksymän lakipaketin työvoima- ja yrityspalveluiden uudelleen järjestämisestä. Julkisten työvoimapalveluiden järjestämisvastuu siirretään työ- ja elinkeinotoimistoilta kunnille 1.1.2025 alkaen. Uudistuksen tavoitteena on palvelurakenne, joka edistää työnhakijoiden nopeaa työllistymistä hyödyntämällä kuntien palvelutarjonnan kaikkia mahdollisuuksia.

NTM-centralen i Södra Österbotten har gett utlåtande om Koppö Energia Oy:s MKB-program för framställning av syntetisk metan (Österbotten)21.3.2023 12:00:00 EET | Tiedote

Koppö Energia Oy planerar en anläggning för tillverknng av syntetisk metan på Björnön i Kristinestad. Projektets mål är att producera kolneutral syntetisk metan (LSNG = Liquid syntethic natural gas) genom att återvinna koldioxid från rökgasströmmar i närområdet samt med vätgas som producerats av förnybar energi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme