Kainuun ELY-keskus

Töihin Kainuuseen -rekrymessut yhdistävät työnantajat ja -hakijat virtuaalisesti

Jaa

Ensimmäistä kertaa Kainuussa Töihin Kainuuseen -rekrymessuilla pääsee tutustumaan kainuulaisiin työnantajiin sekä ura- ja opiskelumahdollisuuksiin virtuaalisesti. Tapahtuma järjestetään 1.2.2022 klo 10-15.

Töihin Kainuuseen -virtuaalisille rekrymessuille voi osallistua helposti netin kautta.
Töihin Kainuuseen -virtuaalisille rekrymessuille voi osallistua helposti netin kautta.

Töihin Kainuuseen -rekrymessuilla on mukana kainuulaisia työnantajia sekä avoimia työpaikkoja. Rekrymessut järjestetään virtuaalisesti, jolloin messutarjontaan pääsee tutustumaan mistä päin Suomea tahansa. Messuilla on monipuolisesti esillä eri toimialojen edustajia ja työnantajia, joihin voi olla yhteydessä suoraan työnantajahuoneiden kautta.

Messut järjestetään Liveto-alustalla, jonne kirjautumalla kävijä pääsee luomaan kontakteja ja keskustelemaan työnantajien kanssa video- ja chat-yhteydellä. Tapahtumaa voi seurata myös anonyymisti ilman kirjautumista, mutta silloin kävijä ei pääse hyödyntämään rekrymessujen kaikkia toiminnallisuuksia.

Päivän ohjelmassa on myös puheenvuoroja, joissa tarkastellaan työelämän kehittymistä sekä työnantajakuvaan vaikuttavia tekijöitä. Tulevaisuuden työelämästä on puhumassa tietokirjailija ja futuristi Perttu Pölönen. Yritysten veto- ja pitovoimasta on puolestaan kertomassa IMAGO-hankkeen Marjo-Riitta Utriainen.

Messuilla on mukana noin 40 näytteilleasettajaa seuraavilta toimialoilta: ICT, teollisuus, opetus- ja varhaiskasvatus, siivous- ja puhtaanapito, matkailu- ja ravitsemusala, metsätoimi- ja rakennusala, kuljetusala, sosiaali- ja terveydenhoitoala, henkilöstöala, julkinen sektori sekä kuntasektori. Vierailijatavoitteeksi on asetettu 600-800 kävijää. Virtuaalitapahtumaan ja avoimena oleviin työpaikkoihin voi käydä tutustumassa vielä kuukauden ajan tapahtuman jälkeen (1.3.2022 klo 15 asti).

Töihin Kainuuseen -virtuaaliset rekrymessut järjestää Kainuun ELY-keskuksen RekryKainuuLive -hanke yhdessä Työelämän laatu diginä tutuksi Pohjois-Suomessa -hankkeen sekä Kainuun TE-toimiston ja Kainuun liiton kanssa.

RekryKainuuLive -hanke on ollut edistämässä osaavan työvoiman saatavuutta modernein keinoin Kainuussa. Hankkeessa aloitetut RekryLive-lähetykset ovat nykyisin osa TE-palveluiden rekrytointipalveluja. TE-live -lähetyksen aikana työnantaja ja työntekijät kohtaavat vuorovaikutteisesti. Työnantajat pääsevät kertomaan yrityksestään sekä työtehtävistään tarkemmin, vastaamaan osallistujien kysymyksiin sekä vahvistamaan omaa työantajamielikuvaansa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

RekryKainuuLive -hanke, Kainuun ELY-keskus
projektipäällikkö Päivi Ylä-Outinen
p. 0295 023 042, paivi.yla-outinen@ely-keskus.fi

Kuvat

Töihin Kainuuseen -virtuaalisille rekrymessuille voi osallistua helposti netin kautta.
Töihin Kainuuseen -virtuaalisille rekrymessuille voi osallistua helposti netin kautta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kainuun ELY-keskus
Kainuun ELY-keskus
Kalliokatu 4
87100 Kajaani

029 502 3500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-kainuu

Kainuun elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Liikenteeseen ja infrastruktuuriin liittyvät palvelut Kainuun alueelle tarjoaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kainuun ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme