Printix Oy

TOISEN ROSKA ON TOISEN LINNUNPÖNTTÖ

Jaa

Helsingin keskustaan ilmestyi äitienpäiväyönä kymmeniä pinkkejä linnunpönttöjä. Kierrätysmateriaalista valmistettuja linnunpönttöjä voi bongata muun muassa Töölönlahdelta, Kansalaistorilta, Elielin aukiolta, Mannerheimintieltä sekä useista keskustan puistoista.

Tempauksen takana on helsinkiläinen tapahtuma-alan yritys Printix Oy. Yritys haluaa värikkäillä linnunpöntöillä tuoda väriä korona-arjen keskelle sekä samalla herättää keskustelua materiaalien uusiokäytöstä ja kierrätyksestä.

”Tuntui kuin koronaepidemia olisi lamaannuttanut koko kaupungin. Ja niinhän se tekikin. Me halusimme värikkäillä linnunpöntöillä tuoda väriä kaupunkikuvaan ja muistuttaa kaupunkilaisille, että kevät on täällä! Koronasta huolimatta!”, kertoo Printixin Sampo Silvennoinen.

Linnunpöntöt on käsin valmistettu 100 %:sesti käytetyistä messu- ja mainosmateriaaleista, jotka helposti muuten menevät käytön jälkeen sekajätteeseen. Printix haluaakin löytää niille uudenlaisia käyttötarkoituksia.

”Materiaalivalinnoilla haluamme herättää keskustelua kierrätyksestä sekä kestävämmästä ja vastuullisemmasta tavasta toimia koronaepidemia jälkeen. Vastuullisuutta on myös se, että pöntöt on valmistettu huolella ja linnuille sopivia materiaaleja käyttäen. Sitä varten olemme saaneet hyviä neuvoja esimerkiksi BirdLife Suomelta”, Silvennoinen iloitsee.

Yhteyshenkilöt

Sampo Silvennoinen
p. 044 293 5176
sampo.silvennoinen@printix.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Printix Oy
Printix Oy
Tulppatie 16-18 b
00880 HELSINKI

http://www.printix.fi

Printix Oy on helsinkiläinen tapahtumapintojen valmistukseen ja asentamiseen erikoistunut tapahtuma-alan yritys. Yritys pyrkii edistämään kiertotaloutta tuomalla tapahtuma-alalle uusia liiketoimintamalleja (mm. tuotteen elinkaaren pidentäminen, tuotteet palveluna, yhteiskäyttö, materiaalien uudelleenkäyttö ja kierrätys). 

 

Kiertotalouteen perustuvaa liiketoimintaa edistääkseen Printix Oy on rekisteröinyt ReStand®-tavaramerkin. ReStand-konseptissa yhdistyvät kiertotalous ja uusiokäyttö tavalla, joka mahdollistaa vastuullisemman tavan näkyä tapahtumissa. Restand yhdistää ekologisen ja taloudellisen näkökulman, toiminnallisuudesta ja näyttävyydestä tinkimättä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Printix Oy

BUSINESS FINLAND OY ON MYÖNTÄNYT 100.000 EUROA HELSINKILÄISELLE TAPAHTUMA-ALAN YRITYKSELLE KÄYTETYN MESSU –JA MAINOSMATERIAALIN HYÖDYNTÄMISEEN PERUSTUVAN LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN28.4.2020 11:16:57 EESTTiedote

Koronaviruksen aiheuttama epidemia seisautti maaliskuun toisella viikolla tapahtuma-alan täysin. Selvitäkseen kassavirran tyrehtymisen aiheuttamasta kriisistä, alan yritykset ovat etsineet korvaavaa liiketoimintaa erilaisista palveluista mm. renkaiden vaihdosta, ruokakuljetuksista jne. Helsinkiläinen messu –ja tapahtumapintojen valmistamiseen ja asentamiseen erikoistunut Printix Oy on jo useiden vuosien ajan kerännyt talteen tapahtumiin tuottamansa ja asentamansa kangas –ja levypinnat. Käytetyistä kankaista on valmistettu mm. erilaisia giwe away –tuotteita (kangaskasseja, meikkipussukoita, esiliinoja yms.). Levymateriaalista on valmistettu mm. messupöytiä ja –tuoleja sekä erilaisia kuljetus –ja säilytyslaatikoita. Business Finland Oy:n on myöntänyt yritykselle 100.000 euroa kierrätetystä messu- ja mainosmateriaalista valmistettavan kuluttajatuotesarjan kehittämiseen. Myönnetty rahoitus tullaan käyttämään kuluttajakysynnän selvittämiseen, asiakasymmärryksen syventämiseen, malliston suun

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme