Pohjois-Savon ELY-keskus

Tommi Huttunen Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ylijohtajaksi

Jaa
Valtioneuvosto nimitti Tommi Huttusen Pohjois-Savon ELY-keskuksen ylijohtajaksi 1.4.2023-31.12.2024 väliseksi ajaksi.
Pohjois-Savon ELY-keskuksen yliohtaja Tommi Huttunen. Huttusella on laaja johtamiskokemus.
Pohjois-Savon ELY-keskuksen yliohtaja Tommi Huttunen. Huttusella on laaja johtamiskokemus.

Valtioneuvosto nimitti Tommi Huttusen Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ylijohtajaksi oman toimensa ohella 1.4.2023-31.12.2024 väliseksi ajaksi.

Tommi Huttusella on tehtävän kannalta monipuolista ja laajaa johtamiskokemusta. Hän on toiminut Pohjois-Savon ELY-keskuksen liikenne- ja infrastruktuuri -vastuualueen johtajana vuodesta 2017 alkaen. Lisäksi Huttunen on toiminut Pohjois-Savon ELY-keskuksen väliaikaisena ylijohtajana lokakuusta 2022 alkaen.  Aiemmin Huttunen on työskennellyt elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten ja TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskuksen (KEHA) toimitilat ja hankinnat -ryhmän päällikkönä, Pohjois-Savon ELY-keskuksen hallintojohtajana sekä Savo-Karjalan tiepiirin hallintopäällikkönä. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri.

Ylijohtajan tehtävä Pohjois-Savon ELY-keskuksessa vapautui edellisen ylijohtajan irtisanoutumisen vuoksi. Pohjois-Savon ELY-keskuksen vastuualuejohtajia pyydettiin ilmoittamaan kiinnostuksensa ylijohtajan tehtävään. Määrä-aikaan mennessä ilmoittautumisia tuli kaksi.

Ylijohtajaksi määrätään yksi keskuksen vastuualuejohtajista.  Hän hoitaa ylijohtajan tehtävää oman toimensa ohella. Ylijohtajana hän vastaa keskuksen toiminnan tuloksellisuudesta ja keskuksen yhteisten tulostavoitteiden saavuttamisesta sekä toimii keskuksen johtoryhmän puheenjohtajana.

Huttunen toimii ylijohtajan tehtävän ohella myös ELY-keskuksen liikenne ja infrastruktuuri -vastuualueen johtajana. Muina Pohjois-Savon ELY-keskuksen vastuualuejohtajina jatkavat ympäristöasioissa johtaja Kimmo Haapanen (ympäristö- ja luonnonvarat-vastuualue) ja elinkeinoasioissa Jan Blomberg (elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualue)

Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) tiedotti tänään 23.3.2023 ylijohtajanimityksestä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

neuvotteleva virkamies Marko Laiho, TEM, p. 029 506 4215
ylijohtaja Tommi Huttunen, Pohjois-Savon ELY-keskus, puh. 0295 026 655, tommi.huttunen@ely-keskus.fi

Kuvat

Pohjois-Savon ELY-keskuksen yliohtaja Tommi Huttunen. Huttusella on laaja johtamiskokemus.
Pohjois-Savon ELY-keskuksen yliohtaja Tommi Huttunen. Huttusella on laaja johtamiskokemus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Savon ELY-keskus
Pohjois-Savon ELY-keskus
PL 2000, Kallanranta 11
70101 Kuopio

0295 026 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-savo

Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Savon ELY-keskus

Kiuruveden Lapinsalon tuulivoimahankkeen YVA-ohjelma nähtävillä2.6.2023 12:04:23 EEST | Tiedote

Lapinsalon tuulivoimahankealue sijoittuu noin 15 kilometriä Kiuruveden keskustasta pohjoiseen ja on laajuudeltaan noin 8690 hehtaaria. Lausunnot ja mielipiteet tulee toimittaa Pohjois-Savon ELY-keskukselle viimeistään 3.7.2023. Hanketta ja YVA-menettelyä sekä YVA:n kanssa samanaikaisesti alkavaa tuulivoima-alueen kaavoitusta koskeva esittely- ja yleisötilaisuus järjestetään 14.6.2023 klo 17.00-19.00.

Hiilineutraali Pohjois-Savo -työlle Kuntaliiton kunniamaininta ilmastotyön alueellisesta edistämisestä31.5.2023 14:58:08 EEST | Tiedote

Pohjois-Savon ELY-keskuksen ja sen koordinoimassa Hiilineutraali Pohjois-Savo -työssä on pidetty kokonaisvaltaisesti esillä ilmastonmuutokseen hillinnän lisäksi myös ilmastonmuutokseen sopeutumista ja autettu kuntia tunnistamaan tärkeimpiä riskejä. Pohjois-Savon ilmastotyön ytimessä on ilmastotiekartta, joka ohjaa maakuntaa kohti hiilineutraaliutta vuonna 2035

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme