Kotipizza Group Oy

Tommi Tervanen siirtyy Kotipizza Groupin hallituksen puheenjohtajaksi

Jaa
Kotipizza Groupin toimitusjohtajana vuodesta 2012 toiminut Tommi Tervanen siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Heidi Stirkkinen.

Tommi Tervanen jättää Kotipizza Groupin toimitusjohtajan tehtävän 1.10.2021 ja nousee yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Tervanen toimii jatkossa myös Orkla ASA:n kesäkuussa ostaman hollantilaisen New York Pizza -ketjun hallituksen jäsenenä Amsterdamissa Hollannissa ja Orklan Consumer & Financial Investments -yksikön neuvonantajana Oslossa Norjassa.

Tervanen on toiminut Kotipizza Groupin ja sen edeltäjän Frankis Groupin toimitusjohtajana vuodesta 2012 lähtien ja jatkanut tehtävässään myös sen jälkeen, kun Orkla osti yhtiön vuonna 2019.

– Olen saanut kulkea upean muutosmatkan Kotipizzassa ja luotsata yhtiötä vastuullisuuden ja digitalisaation tiellä yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan ja Suomen parhaiden yrittäjien kanssa. Nyt haluan jatkaa yhtiön kehittämistä hallituksesta käsin, ja samalla edistää Orklan kansainvälistä out of home -strategiaa. Kokemukset Kotipizzasta ovat siinä työssä kullanarvoisia, Tommi Tervanen sanoo.

Heidi Stirkkinen Kotipizza Groupin toimitusjohtajaksi

Kotipizza Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi 1.10.2021 lähtien on nimitetty KTM Heidi Stirkkinen. Stirkkinen on toiminut Kotipizza Groupin operatiivisena johtajana vuodesta 2017 lähtien.

– En voisi kuvitella parempaa hetkeä astua uuteen tehtävään. Yhtiö on erinomaisessa kunnossa ja pääsen johtamaan sen seuraavaan vaiheeseen tutussa seurassa. Alkuvuodesta päivitetty strategiamme antaa myös erinomaisen pohjan jatkaa panostuksia verkkokauppaan, kuljetukseen, asiakasuskollisuuteen ja sekä yrittäjien että ravintolatyöntekijöiden hyvinvointiin, Heidi Stirkkinen sanoo.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen, heidi.stirkkinen@kotipizzagroup.com, 040 703 7426
Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Antti Isokangas, antti.isokangas@kotipizzagroup.com, 040 511 3799

Kuvat

Heidi Stirkkinen
Heidi Stirkkinen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oy
Verkkosaarenkatu 5
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Vuonna 1987 perustetulla ketjulla on yli 290 ravintolaa ympäri Suomen. Niiden myynti tilikaudella 2020 oli 151,4 miljoonaa euroa. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat franchisingperiaatteella toimivia, itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Franchisingyrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean, valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.

Kotipizza-ketjua hallinnoi Kotipizza Oy, joka kuuluu Kotipizza Groupiin. Konserniin kuuluvia yhtiöitä ovat myös artesaaniburgereita valmistava The Social Burger Joint Oy ja hankinta- ja logistiikkaorganisaatio Helsinki Foodstock Oy, joka toimittaa vastuulliset raaka-aineet konsernin ravintolaketjuille. Kotipizza Group on osa norjalaista Orkla-konsernia, jonka toiminnan pohjana ovat kestävät arvot.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme