Keski-Suomen ELY-keskus

Tourulan ylikulkusiltojen peruskorjaus alkaa Jyväskylässä (Keski-Suomi)

Jaa

Tourulan ylikulkusiltojen peruskorjaus Jyväskylässä aloitetaan maanantaina 29.3.2021. Tourulan ylikulkusillat sekä pohjoinen että eteläinen korjataan kaksivuotisen urakan aikana

Tourulan ylikulkusillat
Tourulan ylikulkusillat

Tämän (2021) vuoden aikana puretaan siltojen välissä oleva välikaista sekä korjataan välikaistan vierellä olevat kaistat. Ensi vuoden (2022) aikana korjataan loput silloista.

Työt haittaavat liikennettä. Töiden aikana liikenteellä on käytössä vain yksi ajokaista, jossa nopeusrajoitus on 30 km/tunnissa. Talvikauden 2021–2022 aikana liikennerajoitteita ei ole.

Korjaustyön tilaaja on Keski-Suomen ELY-keskus ja urakoitsijana Oteran Oy. Tourulan siltojen peruskorjaus on osa vuosien 2021–2022 sillankorjausurakkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Oteran Oy
Työpäällikkö Timo Äkräs, p. 0400 128 996
Työmaapäällikkö Jari Ruuska, p. 050 576 6001

Kuvat

Tourulan ylikulkusillat
Tourulan ylikulkusillat
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Vaikuta nyt! Vesienhoidolla Keski-Suomen vedet hyvään tilaan13.4.2021 08:30:54 EEST | Tiedote

Avovesikausi koittaa pian! Sen myötä tulevat ajankohtaisiksi kysymykset muun muassa järvien veden laadusta, sinilevien esiintymisestä ja veden korkeudesta. Vedet – niin pinta- kuin pohjavedet – ovat kiinteä osa elämäämme. Pohjavesi on maakunnassamme laadultaan pääosin hyvää. Myös suurin osa järvistä ja joista on erinomaisessa tai hyvässä tilassa. Haasteita kuitenkin riittää, jotta EU:n vesienhoidon tavoite järvien, jokien, rannikkovesien ja pohjavesien hyvästä tilasta saavutetaan vuoteen 2027 mennessä. Vesien käyttäjien näkemyksiä kysytään nyt!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme