Attendo

Tuemme Attendo Portin senioriasukkaita muutoksessa ja järjestämme keskustelutilaisuuden

Jaa
Pyrimme kaikin keinoin auttamaan ja tukemaan Attendo Portin senioriasuntojen asukkaita siinä muutoksessa, jonka vuokrasopimuksen irtisanominen aiheuttaa.

Attendo on kertonut julkisuudessa, että irtisanomme kuopiolaisen Attendo Portin senioriasuntojen asukkaiden vuokrasopimukset 30.9.2022 mennessä. 

Päätös on herättänyt laajasti mielipahaa ja hämmennystä senioriasuntojen asukkaissa. Olemme tästä hyvin pahoillamme. Emme onnistuneet viestimään irtisanomisesta ja siihen johtaneista syistä niin, että asukkailla ja heidän läheisillään olisi ollut riittävästi aikaa käsitellä tietoa ja siitä aiheutuvia seurauksia.

 Asukkaidemme hyvinvointi on meille palveluntuottajana ensiarvoisen tärkeää. Haluamme kohdata asukkaamme arvostavasti ja heitä tukien. Tässä emme nyt onnistuneet, ja pyydän sitä anteeksi, sanoo aluejohtaja Minna Hirvaskoski.

Kuullaksemme Attendo Portin senioriasuntojen asukkaita järjestämme heille ja heidän läheisilleen keskustelutilaisuuden, jossa he voivat esittää kysymyksiä ja voimme yhdessä keskustella ratkaisuista. Tiedotamme asukkaita ja heidän läheisiään tilaisuuden ajankohdasta pian.  

Pyrimme kaikin keinoin auttamaan ja tukemaan Attendo Portin senioriasuntojen asukkaita siinä muutoksessa, jonka vuokrasopimuksen irtisanominen aiheuttaa. 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Attendon aluejohtaja Minna Hirvaskoski, ikääntyneiden palvelut, p. 045 1380 933 tai minna.hirvaskoski@attendo.fi. 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa. Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja vammautuneille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Tuotamme myös lastensuojelu- ja terapiapalveluita. Attendolla on kaikkiaan noin 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää: www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Onnettomuus johti asukkaamme menehtymiseen Attendo-kodissa1.12.2022 18:00:48 EET | Tiedote

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essoten alueella sijaitsevassa Attendo-kodissa on tapahtunut onnettomuus, jonka seurauksena iäkäs asukkaamme menehtyi. Olemme hyvin surullisia tästä erittäin poikkeuksellisesta tapahtumasta, ja otamme osaa menehtyneen asukkaan omaisten suruun. Tapahtumat ovat järkyttäneet työntekijöitämme. Heille on tarjottu onnettomuuden jälkeen apua ja tukea. Olemme esittäneet surunvalittelumme omaisille ja keskustelleet onnettomuudesta heidän kanssaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme