Adapteo Finland Oy

Tuomas Vaalto Adapteo Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

Jaa
Adapteo Finland Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Tuomas Vaalto.
Tuomas Vaalto. Kuva: Adapteo Finland.
Tuomas Vaalto. Kuva: Adapteo Finland.

Kauppatieteiden maisteri Tuomas Vaalto on aloittanut Adapteo Finlandin toimitusjohtajana huhtikuussa. Hän vastaa muunneltavia tiloja toteuttavan Adapteon Suomen toiminnoista.

Vaalto tuo mukanaan runsaasti kokemusta eri toimialojen johtotehtävistä. Ennen siirtymistään Adapteoon hän työskenteli yksikönjohtajana Mehiläinen Oy:ssä. Sitä ennen hän on toiminut liiketoiminnan ja myynnin johtotehtävissä kiinteistöpalveluratkaisuja tarjoavassa Coor Service Management Oy:ssä sekä liikkeenjohdon konsulttina August Associates Oy:ssä.

“Suomi on Adapteolle tärkeä markkina, ja tunnistamme alueen kasvu- ja laajentumismahdollisuudet. Tuomaksella on erinomainen kaupallinen ajattelutapa ja todistettu kyky johtaa ja kehittää menestyviä tiimejä. Luotamme hänen kykyynsä luotsata suomalainen organisaatio seuraavan kehitysvaiheen läpi”, kommentoi Adapteo Groupin operatiivinen johtaja Teemu Saarela.

Vaalto johtaa Adapteon kasvua Suomessa ja vahvistaa yhtiön asemaa joustavamman ja kestävämmän yhteiskunnan suunnannäyttäjänä.

“Sekä yksityisillä että julkisilla toimijoilla on kasvava tarve muuntojoustaville tiloille, jotka vastaavat rakennusten ja kiinteistöjen muuttuviin vaatimuksiin. Adapteossa yhdistämme ainutlaatuiset innovatiiviset ratkaisut kiertotalouteen perustuvaan liiketoimintamalliin, mikä antaa meille hyvät edellytykset kasvattaa markkinaosuuttamme Suomessa”, toteaa Tuomas Vaalto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuomas Vaalto
Toimitusjohtaja
tuomas.vaalto@adapteo.com
+358 45 676 9121


Haastattelupyynnöt:
Jukka Holopainen
Ahjo Communications
jukka.holopainen@ahjocomms.fi
+358 40 560 6846

Kuvat

Tuomas Vaalto. Kuva: Adapteo Finland.
Tuomas Vaalto. Kuva: Adapteo Finland.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Adapteo Finland Oy
Adapteo Finland Oy
Äyritie 12 A
01510 Vantaa

Adapteo on Pohjois-Euroopan johtava muunneltavien tilojen toimittaja. Kehitämme, rakennamme, vuokraamme ja myymme muunneltavia rakennuksia, joita voidaan käyttää uudelleen ja suurentaa tai pienentää asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden mukaan. Tarjoamalla tiloja välttämättömiin toimintoihin, kuten kouluille, päiväkodeille, palveluasumiseen, toimistoiksi ja majoitustiloiksi, luomme arvoa yhteiskunnalle.

Adapteon modulaariset ratkaisut vuokrataan yhä uudelleen ja uudelleen, mikä minimoi materiaalin käytön ja edistää kiertotaloutta. Kunnianhimoisella kestävän kehityksen ohjelmalla yhtiö näyttää alallaan tietä kohti vastuullisempaa tulevaisuutta. Yhtiö innovoi kestävää kehitystä varten, kehittää ilmastoälykkäitä rakennuksia ja kantaa vastuuta arvoketjusta. Näin yhtiö rakentaa mukautuvaa ja kestävää kehitystä tukevaa yhteiskuntaa.

Adapteon rakennuskanta on 1,3 miljoonaa neliömetriä ja toiminta-alueita ovat Ruotsi, Suomi, Norja, Tanska, Saksa, Belgia, Alankomaat ja Liettua. Valtaosa Adapteon liikevaihdosta tulee julkisen sektorin vuokrasopimuksista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Adapteo Finland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme