Sunborn Events

Turun linnassa kestitsee jatkossa Sunborn Events

Jaa
Ravintola-, catering- ja tapahtuma-alan toimija Sunborn Events Oy ryhtyy pyörittämään Turun linnan ravintola- ja juhlapalveluita. Kahvila-, lounas- ja ravintolatoiminta käynnistyvät jälleen tammikuun alussa. Suunnitteilla on myös muita palveluita historiallisen miljöön elävöittämiseksi ja entistä monipuolisemmaksi hyödyntämiseksi.
Sunborn Events vastaa jatkossa Turun linnan ravintola- ja tapahtumapalveluista, myös upeiden juhlatilojen vuokrauksesta yhdessä Turun museokeskuksen kanssa.
Sunborn Events vastaa jatkossa Turun linnan ravintola- ja tapahtumapalveluista, myös upeiden juhlatilojen vuokrauksesta yhdessä Turun museokeskuksen kanssa.

Turun linna saa uuden kumppanin ravintola- ja tapahtumatoimintaan

Turun linna saa tammikuussa uuden kumppanin vastaamaan ravintola- ja tapahtumapalveluistaan, kun Sunborn Events käynnistää kahvila-, lounas- ja ravintolatoiminnan linnassa jälleen tammikuussa 2021. Yhteistyö tuo linnan muurien sisään rutkasti alan kokemusta, sillä Suborn Events, entinen Sunborn Catering, on tuttu mm. Logomon ja Helsingin Kulttuuritalon tapahtuma- ja catering-palveluiden sekä Kesärauha-festivaalin tuottajana.

Sunborn Eventsin aluejohtaja Juha Leinonen paljastaakin, että suunnitteilla on tuttujen lounaskahvilatarjoiluiden lisäksi myös muita palveluja brunsseista konsertteihin. Ulkomaiset ja kotimaiset matkailijat löytävät Turun linnan hyvin, mutta paikallisten soisi hyödyntävän ainutlaatuista tapahtumapaikkaa ahkeramminkin – ”haluamme tarjota vieraille lounaan lisäksi entistä monipuolisempia ravintolapalveluja ja tuoda alueelle eloa myös ohjelmallisten iltojen muodossa”, Leinonen kertoo.  

Uniikki miljöö tapahtumille

Sunborn Events vastaa jatkossa myös linnan juhlatilojen vuokrauksesta yhdessä Turun museokeskuksen kanssa. Linnasta löytyy erilaisia saleja, tunnelmallisia kellaritiloja ja oma kirkko – ”täällä järjestyvät niin vihkitilaisuudet, lasten syntymäpäivät, viralliset vastaanotot kuin festivaalitkin – miljöö luo ainutlaatuisen tunnelman jokaiseen tapahtumaan”, Leinonen kuvailee. Hän kehuu myös linnan useiden tilojen esteettömyyttä, johon on saneerausten yhteydessä kiinnitetty erityistä huomiota. ”Eikä pidä unohtaa upeita piha-alueita! Päälinnan pihamaahan oli tapahtumien keskuspaikka jo keskiaikaisessa linnassa, ja soveltuu tähän tarkoitukseen edelleen erinomaisesti”, Leinonen vinkkaa. 

Aukioloajat tammikuussa 2021

Kahvilatoiminta käynnistyy tiistaina 12.1.2021
Lounastoiminta käynnistyy maanantaina 18.1.2021

Aukioloajat noudattavat pääsääntöisesti Turun linnan museon aukioloaikoja:
Ma klo 11 - 15 
Ti - su klo 11 - 17
Lounas tarjolla arkisin klo 11 - 14.30

Huom. muutokset mahdollisia koronatilanteesta riippuen.


Lisätietoja:

Juha Leinonen
Aluejohtaja
Sunborn Events Oy & Sunborn Live
+358 (0)44 55 66 108
juha.leinonen@sunborn.com

Avainsanat

Kuvat

Sunborn Events vastaa jatkossa Turun linnan ravintola- ja tapahtumapalveluista, myös upeiden juhlatilojen vuokrauksesta yhdessä Turun museokeskuksen kanssa.
Sunborn Events vastaa jatkossa Turun linnan ravintola- ja tapahtumapalveluista, myös upeiden juhlatilojen vuokrauksesta yhdessä Turun museokeskuksen kanssa.
Lataa
Turun linnan pihamaa on ainutlaatuinen tapahtumapaikka.
Turun linnan pihamaa on ainutlaatuinen tapahtumapaikka.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Sunborn Events
Sunborn Events
Köydenpunojankatu 14
20100 TURKU

http://www.sunbornevents.com

Sunborn Events Oy (entinen Sunborn Catering Oy) on turkulainen ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys ja osa perheomisteista Sunborn Groupia. Sunborn Events Oy vastaa ravintola-, tapahtuma- ja cateringpalveluista Logomossa Turussa ja Helsingin Kulttuuritalolla. Osana yritystä toimii myös Sunborn Live, joka tuottaa vuosittain satoja livetapahtumia sekä muun muassa turkulaista Kesärauha-festivaalia. Sunborn Events Oy työllistää lähes 100 henkilöä. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Events

Ovet auki kulttuurinnälkäisille – keväällä Kulttuuritalolla poikkeuksellinen kattaus15.2.2022 12:33:36 EET | Uutinen

Helsingin Kulttuuritalolle tulee ennätyksellisen vilkas kevät. Rajoitusten poistuttua keikkoja ja tapahtumia järjestetään nyt historiallisen paljon. Kevään kalenterissa on jo yli 50 tapahtumaa konserteista stand-upiin ja seminaareihin. Lisää tapahtumia julkaistaan vielä kevään aikana, kertoo Sunborn Eventsin aluejohtaja Sami Hokkanen. Kevään kattauksesta Hokkanen nostaa esiin mm. toukokuussa Kulttuuritaloon saapuvan Macy Grayn, SF-Bluesin 20-vuotisjuhlakonsertin (Pepe Ahlqvist, Heikki Silvennoinen ja Dave Lindholm), Postmodern Jukeboxin, joka versioi nykypäivän pop-klassikoita 20-luvun tyyliin, Sami Hedbergin juhlakiertueen ja Jethro Tullin konsertin. Kultsan keväässä on luvassa myös drag-artistien esityksiä. Kesää kohti mentäessä meno alkaa kansainvälistyä entisestään - kesäkuussa nähdään mm. Mew, Hanson, Gogol Bordello, Iggy Pop ja Tom Odell. Myös yritystilaisuuksia järjestetään selvästi enemmän. "Kulttuuritalon kokoustilojen kysyntä on jo herännyt. Nyt on hyvä aika varmistaa kokousp

SUNBORN CATERING VALMIINA SYKSYYN - ENEMMÄN TOIMINTAA, SUUREMPI TIIMI22.9.2017 08:35:00 EEST | Tiedote

Turkulainen ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys Sunborn Catering on vahvistanut sekä tiimiään että tehnyt jälleen uusia aluevaltauksia. Kesällä kiireisenä pitivät mm. The Tall Ships Races Turussa ja Kotkassa, Turun Europeade ja Vermon Kuninkuusravit. Loppukesän aikana käynnistetyt Logomon uudistukset ovat nyt loppusuoralla. Kasvua tukemaan siirtyy Turkuun monessa liemessä keitetty Kristian Karnell vastuunaan ruokatuote, ja Sunborn Liven tapahtumatuotantoa ryhtyy luotsaamaan Dynamon ja Bar Kukan ohjelmavastaavana aiemmin toiminut Pietu Sepponen.

Sunborn Catering laajentaa Helsingissä - yhteistyö Musiikkiteatteri Kapsäkin kanssa käynnistyy 1.1.20177.12.2016 09:05:00 EET | Tiedote

Turkulainen ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys Sunborn Catering on solminut yhteistyösopimuksen Helsingin Vallilassa sijaitsevan Musiikkiteatteri Kapsäkin kanssa. Sunborn Catering ryhtyy pyörittämään kulttuurikeskuksen yhteydessä toimivan Bar Kapsäkin toimintaa 1.1.2017 alkaen. Suunnitelmissa on samalla laajentaa sekä ruoka- että ohjelmatarjontaa. Pääkaupunkiseudulla Sunborn Catering vastaa ennestään mm. Helsingin Kulttuuritalon tapahtumatarjoiluista ja pyörittää Kulttuuritalo Kitchen -ravintolaa. Turussa yritys vastaa mm. tapahtumakeskus Logomon ravintolapalveluista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme