Tekniikan akateemiset - TEK

Tutkimisen iloa lasten tiedekilpailussa 6.4.

Jaa

Tervetuloa seuraamaan Suomen vanhimman lasten ja nuorten tiedekilpailun finaalia ja todistamaan lasten ja nuorten intoa tiedettä ja omia tutkimuksia kohtaan 6.4. klo 11 alkaen.

Tunnelmia vuoden 2017 finaalista. Kuva: Jari Härkönen
Tunnelmia vuoden 2017 finaalista. Kuva: Jari Härkönen

Miten lapset ja nuoret innostuvat tekniikasta ja luonnontieteistä? Kun he pääsevät tekemään ja kokeilemaan itse.

Juuri tästä on kyse Tutki-Kokeile-Kehitä eli TuKoKe-kilpailussa. Suomen vanhin lasten ja nuorten tiedekilpailu on kaikille alle 21-vuotiaille avoin. Tämän vuoden finaali järjestetään perjantaina 6.4. Aalto Design Factoryssa Otaniemessä (Betonimiehenkuja 5C, Espoo). Mukana on 36 työtä.

Tervetuloa tutustumaan finaalitöihin pe 6.4. klo 11–13 ja seuraamaan palkinnonjakoa klo 14–15. Samalla media voi haastatella kilpailijoita sekä todistaa lasten intoa ja iloa tiedettä ja omia tutkimuksia kohtaan.

Ennen palkinnonjakoa, klo 13–13.45,  vuoden 2013 TuKoKe-voittaja, kansainvälisesti palkitun MusiClockin keksijä, startup-yrittäjä Perttu Pölönen kertoo näkemyksiään tulevaisuuden mahdollisuuksista. Media voi haastatella Pölöstä palkinnonjaon jälkeen klo 15. Lue lisää Perttu Pölösestä: www.perttupolonen.com. 

Tervetuloa seuraamaan tulevaisuuden tekemistä jo tänään!

TuKoKe-finalistien töiden kuvaukset (pdf)

Tilaisuuden ohjelma ja median ilmoittautuminen

TuKoKe-kilpailun järjestää Tekniikan akateemiset TEK yhdessä Opinkirjon kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa tapahtumasta Tutki-Kokeile-Kehitä-kilpailun järjestäjiltä:

- Jasmin Välimäki, Kehittämiskeskus Opinkirjo, 050 432 2058, jasmin.valimaki@opinkirjo.fi
- Tuula Pihlajamaa, Tekniikan akateemiset TEK, 040 508 6469, tuula.pihlajamaa@tek.fi
www.tukoke.fi

Kuvat

Tunnelmia vuoden 2017 finaalista. Kuva: Jari Härkönen
Tunnelmia vuoden 2017 finaalista. Kuva: Jari Härkönen
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tekniikan akateemiset - TEK
Tekniikan akateemiset - TEK
Ratavartijankatu 2
00520 HELSINKI

09 229 121http://www.tek.fi

Tekniikan akateemiset TEK on tekniikan alan yliopistokoulutettujen etu- ja palvelujärjestö. Jäsenet ovat tekniikan, tietojenkäsittelyn, arkkitehtuurin tai luonnontieteiden yliopistotutkinnon suorittaneita ja näiden alojen opiskelijoita. TEK tukee jäseniään työuralla, edistää ammattikunnan osaamista ja yhteisöllisyyttä sekä rakentaa kestävää hyvinvointiyhteiskuntaa. 70 000 jäsenellään TEK on yksi Akavan suurimmista jäsenliitoista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tekniikan akateemiset - TEK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme