Hamina LNG Oy

Tuula Liukko on aloittanut Hamina LNG Oy:n toimitusjohtajana

Jaa

Hamina LNG Oy:n toimitusjohtajana on 16.5.2022 aloittanut Tuula Liukko (DI, MBA). Tuulalla on pitkä ja monipuolinen kokemus energia-alalta, myynnistä, konsultoinnista sekä ympäristö- ja prosessiturvallisuudesta. Ennen Hamina LNG Oy:lle siirtymistä Tuula toimi Elengerillä kaupallisena johtajana sekä turvallisuuspäällikkönä Elenger Marinella.

”Otan tehtävän vastaan kunniatehtävänä ja mahdollisuutena hyödyntää omaa osaamistani laajasti koko hankeen hyödyksi. LNG-terminaaliin liittyy paljon odotuksia eri tahoilta; omistajilta, rahoittajilta sekä myös tulevilta asiakkailta. Mielenkiintoisessa vaiheessa ja mahdollisuuksia täynnä olevaan hankkeeseen, jolla on vielä nykyisessä haastavassa yhteiskunnallisessa energiamarkkinassa suuri merkitys, on ainutlaatuista hypätä mukaan. Kiitän luottamuksesta tehtävääni ja olen innoissani mahdollisuudesta johtaa motivoitunutta huippuammattilaisten tiimiä. Uskon, että luomme menestystarinaa!”, toteaa Tuula Liukko.

”Maailmaa ja siinä sivussa energia-alaa kohdanneet haasteet aiheuttavat epävarmuutta ja muutoksia myös Hamina LNG Oy:n tulevaisuuteen. Tässä tilanteessa on tärkeää, että saamme yhtiön johtoon henkilön, jolla on laaja kokemus ja näkemys johtaa Hamina LNG Oy:tä muuttavassa maailmassa. LNG-terminaalimme viimeistelytyöt etenevät suunnitellusti, ja toiminta aloitetaan lokakuun alussa. Terminaalin rooli Suomessa huoltovarmuuden, toimitusvarmuuden ja hintavakauden osalta on keskeinen”, toteaa Hamina LNG Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kalevi Mattila.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Hamina LNG Oy
Hamina LNG Oy
Reutsinkatu 12
49400 Hamina

http://www.haminalng.fi

Hamina LNG Oy on Haminan Energia Oy:n, virolaisen energiayhtiö Alexelan sekä teknologiakonserni Wärtsilän yhteisyritys. Haminan LNG-terminaali on Suomen ainoa maakaasun siirtoverkkoon kytketty LNG-terminaali. Terminaalin varastokapasiteetti on
30 000 m3. Terminaalin palveluihin kuuluvat myös rekka- ja laivalastaus sekä LNG-käyttöisten alusten bunkraus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hamina LNG Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme