Restel OyRestel Oy

TV-kasvot Rita ja Aki suunnittelivat hyvinvointimenun Martina-ravintoloille

Jaa

Kotimainen Martina-ravintolaketju lanseeraa Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen suunnitteleman hyvinvointimenun maaliskuussa. TV:stä tuttu pariskunta on terveellisten elämäntapojen puolestapuhujia ja hyvinvointivalmentajia. Ritan ja Akin ruokasaliohjelma lanseerataan Porin Martinassa 8.3.2018 ja menu otetaan käyttöön ketjun muissakin ravintolassa 12.3.2018.

Ritan ja Akin ruokasaliohjelma -hyvinvointimenu on saatavilla kaikissa Restelin Martina-ravintoloissa 12.3.2018 alkaen.
Ritan ja Akin ruokasaliohjelma -hyvinvointimenu on saatavilla kaikissa Restelin Martina-ravintoloissa 12.3.2018 alkaen.

Porin Martina-ravintola on hyvinvointivalmentajapariskunta Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen vakioravintola. Ravintolan ruokalistalla heillä on omat suosikkiannoksensa, jotka he tottuneesti muokkaavat omiin ruokavalioihinsa sopiviksi. Vuosia jatkunut kanta-asiakkuus sai aikaan idean hyvinvointimenusta. Ritan ja Akin ruokasaliohjelma otetaan käyttöön kaikissa ketjun ravintoloissa 12.3.2018.

– Aki ja Rita ovat Porin-ravintolamme pitkäaikaisia kanta-asiakkaita ja siellä on totuttu heidän keittiölle lähettämiinsä toiveisiin. Ravintolapäällikkö ehdotti, että mitä jos he suunnittelisivat meille kokonaisen menun, jolloin he ja voisivat herkutella ruokavaliostaan tinkimättä. Nyt tämä paikallisesti syntynyt idea laajenee Restelin kaikkiin kahdeksaan Martina-ravintoloihin, ketjupäällikkö Misa Järvinen taustoittaa.

Ritan ja Akin ruokasaliohjelma -menu on rakennettu kuin salitreeni kolmeen osaan; alkulämmittelyyn, treeniin ja loppuvenyttelyyn. Raaka-aineet koostuvat samoista aineksista, kuin terveitä elämäntapoja vaalivan pariskunnan ruokavaliokin. Rita syö paljon lohta, joka onkin yksi listan treeni- eli pääruokavaihtoehdoista. Akin ruokavalion peruspilari on proteiinipitoinen liha, jonka jokainen saa halutessaan tupla-annoksena Sisäfilee Akin tapaan -annokseen. Kaikkiin annoksiin on merkitty niiden sisältämät ravintoarvot.

Tosi-tv-ohjelmasta julkisuuteen ponnahtanut porilaispariskunta Rita ja Aki ovat hyvinvointialan ammattilaisia, jotka puhuvat terveellisten elämäntapojen puolesta juontopalveluina ja luentoina, järjestävät valmennuksia niin yrityksille kuin yksilöille sekä kiertävät eri tapahtumia hyvinvointibussinsa kanssa. Valmennuksen ohella pariskunta on mukana erilaisissa tv-tuotannoissa, kuten Gladiaattorit-tv-ohjelmassa.

– Olemme iloisia, että Martina-ravintolat lähtivät kanssamme yhteistyöhön näin isosti, sillä nyt voimme maanlaajuisesti kannustaa kansaa syömään terveellisesti myös ulkona syödessään. Terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon kuuluu monenlaisia makuja eikä joka paikkaan tarvitse kantaa omia eväitä, kun tekee oikeita valintoja. On ihan ok syödä rennosti ravintolassa – vaikka sitten kanta-asiakkuuteen asti, Rita Niemi-Manninen intoilee.

Katso Ritan ruokasaliohjelma.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Misa Järvinen
ketjupäällikkö, Klassikkoravintolat, Restel Oy
050 340 7706
misa.jarvinen@restel.fi

Rita Niemi-Manninen
Ritaki Oy
040 554 9179
rita@ritaki.fi

Kuvat

Ritan ja Akin ruokasaliohjelma -hyvinvointimenu on saatavilla kaikissa Restelin Martina-ravintoloissa 12.3.2018 alkaen.
Ritan ja Akin ruokasaliohjelma -hyvinvointimenu on saatavilla kaikissa Restelin Martina-ravintoloissa 12.3.2018 alkaen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

MARTINA
Martina on Restel Oy:n omistama kortteliravintolaketju, jonka ravintoloita on 8 paikkakunnalla Suomessa. Vuonna 1985 perustetun Martinan toiminta-ajatuksena on tarjota mutkatonta ja maistuvaa ruokaa koko suvulle. Ravintolat sijaitsevat Forssassa, Järvenpäässä, Kuusamossa, Lahdessa, Porissa, Riihimäellä, Rovaniemellä ja Turussa. www.martina.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme