Lastensuojelun Keskusliitto

Ulla Siimes valittiin Lastensuojelun Keskusliiton toiminnanjohtajaksi

Jaa

Lastensuojelun Keskusliiton hallitus on 23.6.2021 valinnut keskusliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi Ulla Siimeksen.

Ulla Siimes, 45, on työskennellyt toiminnanjohtajana Suomen Vanhempainliitossa vuodesta 2014 alkaen ja sitä ennen kehittämispäällikkönä ja järjestöasiamiehenä Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:ssa. Koulutukseltaan hän on musiikin maisteri, ja lisäksi hän on suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon sekä hallintotieteiden aineopintoja. Siimes aloittaa tehtävässään alkusyksystä 2021.

Ulla Siimes on järjestöjohtamisen ammattilainen, joka on urallaan vienyt läpi strategisia uudistuksia ja kehittämistehtäviä. Hän uskoo dialogin kautta syntyvään luottamukseen ja yhteisen tekemisen voimaan.

– Odotan innolla uutta! Lastensuojelun Keskusliittoa on nykyisen toiminnanjohtajan kaudella kehitetty määrätietoisesti ja on ilo jatkaa tuota kehittämistyötä. Lisäksi on hienoa päästä työskentelemään Lastensuojelun Keskusliiton upean asiantuntijajoukon kanssa, Siimes sanoo.

Lastensuojelun Keskusliiton nykyinen toiminnanjohtaja Hanna Heinonen siirtyy samalla Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n johtajaksi syyskuun 2021 alusta alkaen. Hän on työskennellyt Lastensuojelun Keskusliitossa vuodesta 2010 lukien, ensin ohjelmajohtajana ja sittemmin toiminnanjohtajana.

Hakijoita Lastensuojelun Keskusliiton toiminnanjohtajan tehtävään oli yhteensä 39.

Lisätietoja:

Lastensuojelun Keskusliiton hallituksen puheenjohtaja Pentti Arajärvi, pentti.arajarvi@iki.fi, p. 040 582 0300

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lastensuojelun Keskusliitto
Lastensuojelun Keskusliitto
Armfeltintie 1
00150 HELSINKI

09 329 6011http://www.lskl.fi

Lastensuojelun Keskusliitto on vuonna 1937 perustettu keskusjärjestö, joka edistää toiminnallaan lapsen oikeuksia sekä kehittää lastensuojelun laatua. Lastensuojelun Keskusliitolla on 98 järjestöjäsentä sekä 39 kunta- tai kuntayhtymäjäsentä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lastensuojelun Keskusliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme